בשרי רטבים מוצלחים לרצועות חזה בטמפורה

צביה CPA

משתמש סופר מקצוען
בס"ד
דרושים מתכונים מוצלחים לרטבים לחזה בטמפורה
 

ילילי

משתמש מקצוען

מתכון שהומלץ בעבר באשכול אחר. הרוטב ממש טעים.
את יכולה לגלות לי את הסוד מה עושים כדי שהציפוי לא יידבק למחבת?
ניסיתי להכין את זה. אבל כשערבבתי את החתיכות כל הציפוי נשאר על המחבת.....
 

צביה CPA

משתמש סופר מקצוען
את יכולה לגלות לי את הסוד מה עושים כדי שהציפוי לא יידבק למחבת?
אני טיגנתי בשמן עמוק בסיר (אין לי סבלנות , צריכה כמות גדולה כל פעם)

זה המתכון של הטמפורה:
כוס קמח ושליש א. אפיה
חצי כוס קורנפלור (או קמח תפוא)
כפית סודה לשתיה
1 ביצה
כוס סודה - עם גזים טריים
מלח ופלפל לפי הטעם
מערבבים
 

רותי ויעל

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L

מתכון שהומלץ בעבר באשכול אחר. הרוטב ממש טעים.
את יכולה לגלות לי את הסוד מה עושים כדי שהציפוי לא יידבק למחבת?
ניסיתי להכין את זה. אבל כשערבבתי את החתיכות כל הציפוי נשאר על המחבת.....
אחד המתכונים הטעימים!
 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
מתכון מעולה של אפרת ליבפרוינד מלפני כמה שנים טובות. נדיר!
אם מעוניינת אכתוב לך גם את המתכון לטמפורה.

המתכון לרוטב:
6 כפות קטשופ
2 כפות סוכר חום
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן/דבש
2 כפות שמן
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מרתיחים את הכול בסיר קטן ויוצקים על נגיסי העוף המוכנים ומערבבים היטב.

טיפ: כשאני מכינה את השניצלונים אני משלשת את כמות הרוטב ומשתמשת בו גם כתיבול לעוף אפוי בתנור, למושטים וכד'.
 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
רצועות קצרות של חזה עוף טבולות בבלילה ומטוגנות
המכון לבלילה:
4 ביצים
4 כפות מים
1/2 1 כוס קמח
כפית מלח
1/4 כפית סודה לשתיה

מערבבים לבלילה חלקה טובלים את רצועות העוף ומטגנים בשמן עמוק. (אני פשוט מכניסה את העוף לתוך קערת הבלילה ומערבבת. קל יותר)
אחרי הטיגון יוצקים את הרוטב. מנה מקסימה לאירועים וימים טובים.
 

יעל וינגרטן

משתמש רשום
 

mishehi

משתמש פעיל
יוצרי ai
מתכון מעולה של אפרת ליבפרוינד מלפני כמה שנים טובות. נדיר!
אם מעוניינת אכתוב לך גם את המתכון לטמפורה.

המתכון לרוטב:
6 כפות קטשופ
2 כפות סוכר חום
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן/דבש
2 כפות שמן
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מרתיחים את הכול בסיר קטן ויוצקים על נגיסי העוף המוכנים ומערבבים היטב.

טיפ: כשאני מכינה את השניצלונים אני משלשת את כמות הרוטב ומשתמשת בו גם כתיבול לעוף אפוי בתנור, למושטים וכד'.
לאיזו כמות של עוף זה?
 

Y.L

משתמש צעיר
מתכון מעולה של אפרת ליבפרוינד מלפני כמה שנים טובות. נדיר!
אם מעוניינת אכתוב לך גם את המתכון לטמפורה.

המתכון לרוטב:
6 כפות קטשופ
2 כפות סוכר חום
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן/דבש
2 כפות שמן
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מרתיחים את הכול בסיר קטן ויוצקים על נגיסי העוף המוכנים ומערבבים היטב.

טיפ: כשאני מכינה את השניצלונים אני משלשת את כמות הרוטב ומשתמשת בו גם כתיבול לעוף אפוי בתנור, למושטים וכד'.
אשמח למתכון לטמפורה והסבר להכנה, תודה רבה
 

צביה CPA

משתמש סופר מקצוען
רצועות קצרות של חזה עוף טבולות בבלילה ומטוגנות
המכון לבלילה:
4 ביצים
4 כפות מים
1/2 1 כוס קמח
כפית מלח
1/4 כפית סודה לשתיה

מערבבים לבלילה חלקה טובלים את רצועות העוף ומטגנים בשמן עמוק. (אני פשוט מכניסה את העוף לתוך קערת הבלילה ומערבבת. קל יותר)
אחרי הטיגון יוצקים את הרוטב. מנה מקסימה לאירועים וימים טובים.
חייבת לך תודה ענקית
יצא ליגה גם לעוף בטמפורה וגם לסלמון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה