עוד 500 ש"ח והיה לך הכל בעסקת חבילה.הדגם שקניתי יותר טוב מהדגם שציינתי. (באיכות צילום ועוד כמה פרטים)
אשמח לקישוראפשר למצוא שם גם דגמים שכן יש להם חריץ להכנסת כרטיס מיקרו, היה לי בעבר.
אמת.מנסיון לא צריך אינטנט, אפשר לקחת מכשיר ולבטל את הגוגל ואת הויפי ועדיין זה עובד
הסתדרת?שלום
קניתי רחפן מיני2 ואני צריך הרבה עזרה.
א. למי שיש מדריך בעברית לשימוש באפליקציה - כתוב או סרטון.
ב. האם כשהמצלמה מכוונת ללמטה יש חיישן קדמי?
ג. איפה האופציה שיעשה צילום לבד- שישעה סיבוב וכדומה?
ד. איפה הבטריה במסך?
ה. איך עורכים באפליקציה את הסרטים?
ו. איך מקטינים את הגודל [כל דקה היא בירך ג'יגה, ואין לי מקום].
מי שיכול לכתוב לי לכאן או ל chazor494 שטרודל גימל נקודה קום
תודה רבה
אני רוצה לקנות רחפן של DJI עם שלט כזה - מסך חכם. אם תוכל לקשר אותי עם החבר שיש לו כזה אודה מאד.אני יודע שיש איזה שלט של DJI עם שליטה בכל הרחפנים שלהם, ויש לו מסך מובנה עם כל הנתונים.
יש גם משקפת שמתחברת לרחפנים שלהם וזה כמו סימולטור (ראיתי כמה כאלה ביד 2)
לא מכיר דגמים בדוק ואיפה לחפש את השלט, אבל לחבר של אחי יש כזה, אוכל לבדוק בהמשך
אתה יכול להוסיף לי קישור?יש באליאקספרס רחפנים עם מצלמה 4K האיכות הכי גבוהה שיש בצילום וידאו כיום פשוט איכות מדהימה במחירים מצחיקים של בין 60-110 כולל
כןמישהו יודע לומר לי, אם לדגם הזה צריך סמארטפון?
קישור
אם זה באמת חשוב לךמי שמכיר רחפניים איכותיים שלא חייבים לזה סמארטפון, אשמח לקבל מידע עליהם או קישור, תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: