אגב, גם 4k לא מספיק בשביל האיכות, יש עוד המון הגדרות נוספות שמשפיעות על האיכות.יש באליאקספרס רחפנים עם מצלמה 4K האיכות הכי גבוהה שיש בצילום וידאו כיום פשוט איכות מדהימה במחירים מצחיקים של בין 60-110 כולל
אגב, גם 4k לא מספיק בשביל האיכות, יש עוד המון הגדרות נוספות שמשפיעות על האיכות.יש באליאקספרס רחפנים עם מצלמה 4K האיכות הכי גבוהה שיש בצילום וידאו כיום פשוט איכות מדהימה במחירים מצחיקים של בין 60-110 כולל
אני צריך רחפן עם שלט כולל המסך לא שלט אונברסלי שיעבוד על הכל, אין אף דגם של רחפן עם מסך מובנה?אגב, גם 4k לא מספיק בשביל האיכות, יש עוד המון הגדרות נוספות שמשפיעות על האיכות.
השלט של dji עצמו לא צריך אינטרנט ועובד גם בלי, אבל יש לו אפשרות לוויפי והוא לא חסום...אני צריך רחפן עם שלט כולל המסך לא שלט אונברסלי שיעבוד על הכל, אין אף דגם של רחפן עם מסך מובנה?
במקרה שיש כזה דבר או אפילו בשלט אונברסלי, מה לגבי סכנות האינטרנט שבו, יש בזה בעיה או שלא?
אני אכן אשמח לפרטים.לי יש רחפן של DJI במקום סמארטפון קניתי טאבלט ואחרי שהורדתי את האפליקציה של DJI פעם אחת
חסמתי את זה עם וויפרי ,ומאז לא צריך יותר אינטרנט והטאבלט חסום . רק צריך לקנות תושבת יותר גדולה שמתחברת לשלט בשביל הטאבלט משום שבשלט יש תושבת רק לסמארטפון
אם תרצה פרטים איפה ניתן להשיג כזו תושבת , אוכל לצרף לך
נ.ב לשלט עצמו אין שום וויפי !! ואין לו שליטה על כלום בלי לחבר אליו טאבלט או סמארטפון.
לא נכון, מנסיוןהמשקפת עובדת רק עם סמארטפון.
לא נכון. בד''כ לא צריך כלום והשלט משדר לרחפן.גם שמטיסים עם מסך של שלט נראה לי שצריך נקודה חמה. (מהטלפון)
אפשר למצוא שם גם דגמים שכן יש להם חריץ להכנסת כרטיס מיקרו, היה לי בעבר.אבל זה בלי שמירת הצילומים בכרטיס זיכרון. אם יש לך קישור אשמח
בכל מצלמת קנון מעל 500 ש''ח יש וואי פייהשלט של dji עצמו לא צריך אינטרנט ועובד גם בלי, אבל יש לו אפשרות לוויפי והוא לא חסום...
גם אני עשיתי בדיוק אותו דבר.אני אכן אשמח לפרטים.
לא מבין מה הרווח בטאבלט מול הסמארטפון את שניהם אפשר לחסום והטאבלט סתם יותר מאסיבי, למה לא קנית עם מסך מובנה וזהו?
אז למה לא קנית עם מסך מובנה?גם אני עשיתי בדיוק אותו דבר.
והסיבה שקניתי טאבלט ולא סמארטפון מגלל שהאפלקצייה של DJI מתאימה רק לחברת אפל!
ולקנות אייפון עולה הרבה יותר יקר מאייפד (שניהם חברת אפל, אייפון= סמארטפון, אייפד= טאבלט)
ובקשר לנחות וודאי שאתה צודק שזה מסרבל אבל לא נורא..
כי הרחפן שקניתי לא הגיע ביחד עם שלט שיש בו מסך מובנה, ולקנות שלט כזה בנוסף גם יקר וגם לא היה במלאי ולכן קניתי טאבלט.אז למה לא קנית עם מסך מובנה?
ואם תגיד לי בגלל המחיר, אז לקנות רחפן, שלט, וטאבלט יוצא יותר זול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: