דרוש מידע רחפן עם מסך מובנה מכירים?

h5247

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש באליאקספרס רחפנים עם מצלמה 4K האיכות הכי גבוהה שיש בצילום וידאו כיום פשוט איכות מדהימה במחירים מצחיקים של בין 60-110 כולל
אגב, גם 4k לא מספיק בשביל האיכות, יש עוד המון הגדרות נוספות שמשפיעות על האיכות.

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אגב, גם 4k לא מספיק בשביל האיכות, יש עוד המון הגדרות נוספות שמשפיעות על האיכות.
אני צריך רחפן עם שלט כולל המסך לא שלט אונברסלי שיעבוד על הכל, אין אף דגם של רחפן עם מסך מובנה?
במקרה שיש כזה דבר או אפילו בשלט אונברסלי, מה לגבי סכנות האינטרנט שבו, יש בזה בעיה או שלא?

h5247

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני צריך רחפן עם שלט כולל המסך לא שלט אונברסלי שיעבוד על הכל, אין אף דגם של רחפן עם מסך מובנה?
במקרה שיש כזה דבר או אפילו בשלט אונברסלי, מה לגבי סכנות האינטרנט שבו, יש בזה בעיה או שלא?
השלט של dji עצמו לא צריך אינטרנט ועובד גם בלי, אבל יש לו אפשרות לוויפי והוא לא חסום...

ידידים

משתמש פעיל
לי יש רחפן של DJI במקום סמארטפון קניתי טאבלט ואחרי שהורדתי את האפליקציה של DJI פעם אחת
חסמתי את זה עם וויפרי ,ומאז לא צריך יותר אינטרנט והטאבלט חסום . רק צריך לקנות תושבת יותר גדולה שמתחברת לשלט בשביל הטאבלט משום שבשלט יש תושבת רק לסמארטפון
אם תרצה פרטים איפה ניתן להשיג כזו תושבת , אוכל לצרף לך
נ.ב לשלט עצמו אין שום וויפי !! ואין לו שליטה על כלום בלי לחבר אליו טאבלט או סמארטפון.

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לי יש רחפן של DJI במקום סמארטפון קניתי טאבלט ואחרי שהורדתי את האפליקציה של DJI פעם אחת
חסמתי את זה עם וויפרי ,ומאז לא צריך יותר אינטרנט והטאבלט חסום . רק צריך לקנות תושבת יותר גדולה שמתחברת לשלט בשביל הטאבלט משום שבשלט יש תושבת רק לסמארטפון
אם תרצה פרטים איפה ניתן להשיג כזו תושבת , אוכל לצרף לך
נ.ב לשלט עצמו אין שום וויפי !! ואין לו שליטה על כלום בלי לחבר אליו טאבלט או סמארטפון.
אני אכן אשמח לפרטים.
לא מבין מה הרווח בטאבלט מול הסמארטפון את שניהם אפשר לחסום והטאבלט סתם יותר מאסיבי, למה לא קנית עם מסך מובנה וזהו?

ידידים

משתמש פעיל
אני לא רציתי שיהיה לי סמארטפון מכמה סיבות
דבר ראשון אין לו חסימה של וויפרי , דבר שני לא רציתי שיהיה לי בבית מכשיר שיש באפשרותי בכל רגע להכניס לו סים, והוא לא כשר לחלוטין . ודבר שלישי אמנם הטאבלט יותר מסורבל , אבל רואים בו הרבה יותר בגדול ויש בזה משהו דווקא נח .
לגבי הקישור לתושבת: בתחילה קניתי בארץ בלול , טי.וי https://www.looltv.com/ אבל הוא יותר מסורבל וקצת מסתיר את הכפתורים
אח"כ בעלי הזמין באמאזון משהו מאד מוצלח , אבל אני אוכל להעלות את הקישור יותר מאוחר.
בהצלחה

ידידים

משתמש פעיל
אגב ,לגבי מסך מובנה זה מייקר מאד את העסקה , מסך מובנה לבד עולה עוד 3000 ש"ח
יכול להיות שזה שווה , אבל כשאני קניתי לא ידעתי אם ההוצאה הזאת תהיה שווה לי,
אולי עכשיו הייתי חושבת אחרת ..

כמה הערות קטנות שכנראה לא בדיוק חשובות כאן כי מדובר על רחפן זול...
יש בעיה להזמין רחפן מסין בגלל כל התקנות. מותר להזמין רק עם תדר 2.4ghz, ויש גם כאלה שנעצרים במכס. רחפנים שנמצאים ברשימה של הרחפנים שמאושרים לייבוא לא נעצרים. רחפן עם 5ghz בעיקרון לא יעבור במכס.
דבר נוסף שלא הרבה יודעים, יש רחפנים שצריך רישיון כדי להטיס אותם, כמה שזה נשמע מוזר, והרישיון עם כל מה שמסביב עולה יותר מהרחפן...

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
יש גם את כל עניין של איפה מותר להטיס רחפן, הבנתי שאסור להטיס בכל עיר בישראל ובעוד מלא מקומות זה בעיה.

נחמן ג

משתמש פעיל
יש דגמים של רחפנים עם מסך מובנה רק הבעיה שזה יקר...
יש לחברת די ג'י אי שלט עם מסך מובנה.
אבל דגם של רחפן כזה הי זול באזור ה4000 ש''ח. אבל הרחפנים שלהם באמת מקצועיים- מנסיון.

נחמן ג

משתמש פעיל
אני אכן אשמח לפרטים.
לא מבין מה הרווח בטאבלט מול הסמארטפון את שניהם אפשר לחסום והטאבלט סתם יותר מאסיבי, למה לא קנית עם מסך מובנה וזהו?
גם אני עשיתי בדיוק אותו דבר.
והסיבה שקניתי טאבלט ולא סמארטפון מגלל שהאפלקצייה של DJI מתאימה רק לחברת אפל!
ולקנות אייפון עולה הרבה יותר יקר מאייפד (שניהם חברת אפל, אייפון= סמארטפון, אייפד= טאבלט)
ובקשר לנחות וודאי שאתה צודק שזה מסרבל אבל לא נורא..

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
גם אני עשיתי בדיוק אותו דבר.
והסיבה שקניתי טאבלט ולא סמארטפון מגלל שהאפלקצייה של DJI מתאימה רק לחברת אפל!
ולקנות אייפון עולה הרבה יותר יקר מאייפד (שניהם חברת אפל, אייפון= סמארטפון, אייפד= טאבלט)
ובקשר לנחות וודאי שאתה צודק שזה מסרבל אבל לא נורא..
אז למה לא קנית עם מסך מובנה?
ואם תגיד לי בגלל המחיר, אז לקנות רחפן, שלט, וטאבלט יוצא יותר זול?

נחמן ג

משתמש פעיל
אז למה לא קנית עם מסך מובנה?
ואם תגיד לי בגלל המחיר, אז לקנות רחפן, שלט, וטאבלט יוצא יותר זול?
כי הרחפן שקניתי לא הגיע ביחד עם שלט שיש בו מסך מובנה, ולקנות שלט כזה בנוסף גם יקר וגם לא היה במלאי ולכן קניתי טאבלט.
ובקשר לשאלה השנייה תלוי איזה רחפן מעוניינים. כי יש דגמים שמגיעים עם שלט כזה ויש דגמים שלא.
למשל יש מאוויק מיני פרו 3 שהוא מגיע בגירסה עם שלט ומסך ועולה הכול 4000 בערך.

נחמן ג

משתמש פעיל
אני קניתי מאוויק אייר 2, ועלה לי כ3300 ובנוסף טאבלט ב1500 ש''ח.
נראה לי שזה הטאבלט הכי זול שיש לאפל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה