GolanArt
משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י rosmarin;2128031:לא מדויק
אשמח לשמוע את הדיוק.
נכתב ע"י rosmarin;2128031:לא מדויק
נכתב ע"י GolanArt;2128086:אשמח לשמוע את הדיוק.
נכתב ע"י טובי;2127535:2.היכן אפשר לראות\לשמוע את המסלולי סינון השונים בנטפרי?
4. האם אפשר להצטרף עם תשתית של הוט?
נכתב ע"י moishy;2127716:לא צריך תשתית של 019.
לבטל את נטפרי לא עולה כסף (רק אם התקנתם את הרכיב להגנה מפני רשתות זרות (WiFree) תצטרכו להיפרד מ100 ש"ח ע"מ להסירו).
נתיב ונטפרי לא מסתדרים. יש להסיר את תוכנת נתיב לפני ההתחברות לנטפרי.
נכתב ע"י לב הענין;2128188:אפשר לעבוד עם נטפרי בלבד ללא צורך בחסימה נוספת?
אין צורךנכתב ע"י לב הענין;2128188:אפשר לעבוד עם נטפרי בלבד ללא צורך בחסימה נוספת?
נכתב ע"י טובי;2128181:טרם קיבלתי תשובה על זה:
תודה
נכתב ע"י צמח;2128201:אני אענה על שאלה 2 אין בנטפרי מסלולי סינון שונים, אלא מה שפתוח פתוח לכולם,
אבל יש אפשרות להגדיר סינון אישי לכל אחד, מה שהוא רוצה לפתוח או לסגור, ולחסום את זה שלא יהיה ניתן לשינוי ע"י סיסמא, שאחראים עליה יהיו או המשתמש או למסור זאת לאחת מן הועדות שיש בנטפרי,
נכתב ע"י טובי;2128204:תודה,
ומה הם ומי הם הועדות? והיכן ניתן להתרשם מרמת החסימה של הועדות השונות?
נכתב ע"י אהרן2;2128236:זו הרשימה נכון לעכשיו
מתעדכנת כל הזמן
נכתב ע"י חיים יפים;2128190:ודאי.
אם יש חסימה נוספת זה רק מסבך
נכתב ע"י מושי998877;2128196:אין צורך
עם החסימה של נטפרי אתה יכול להיות רגוע
נכתב ע"י poto12;2127754:עם כל הכבוד לא הייתי משווה את זה לחילול שבת כי גם לאדם יש אחריות על מעשיו בעניין הזה (האמת שאני באמת לא מבינה את הבעיה ואולי כאן הבעיה...)
דווקא אני בררתי במטרה לעבור לנטפרי דיברתי עם מישהו שם שבוע שעבר (כנראה ישי)
ודווקא הוא אמר שהוא צריך לחשב על פתרון יחזור אליי שיהיה לו רעיון בנתיים לא חזר...
אני עובדת פרילאנס לבתי דפוס
ובעל הדפוס לא ממש יסכים שהחומר ימחק לו אחרי שלשה ימים זה הגיבוי שלו... וחלק מהעבודה שכל אחת יכולה להכנס לתיקיה במחשב ומשם לעבוד במקום להעסיק משרד והוא לא היחיד...
זה לא הגיוני שכל הלקוחות האלו נפלו רק עליי אני מאמינה שיש עוד כאלו
אני מאד מאד רוצה לעבור לנטפרי כרגע אני בנתיב והילדים גדלים בנתיים וזה לא תכלס' שיש אתרים שנפתחים בכל מערומייהם תרתי משמע כלומר אני לא יכולה לפתוח מחשב שהילדים בסביבתי
מאד רציתי הגנה אבל חבל שערוץ עיקרי של העבודה אין לו פתרון כרגע
מקווה שכמו שהפיתוח שלכם כ"כ מקורי ולשם שמיים שתצליחו לחסום גם את זה בצורה שתהייה ראויה ליראי ה'
אגב ..אני לא קונה כמעט באינטרנט או כל בילוי אחר זה באמת משמש אותי לעבודה וחלק מהעבודה זה דרייב בעיקר ואחריו דרופ
נכתב ע"י dLive;2128440:לא בטוח שהבנתי הכל, אבל אם מדובר בשיתוף קבצים עם אדם קבוע, אחד הפתרונות שהעלו הוא פתיחת מייל משותף, כלומר לשניכם יש את הקוד, ולבעלים של החשבון (שניכם) אין בעיה להוריד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: