לא צריך תשתית של 019.נכתב ע"י לב הענין;2127704:אני ממש ממש רוצה לעבור לנטפרי.
אבל-
הבנתי שצריך תשתית של 019 בעלות של 100 ש"ח.
אין לי את התשתית הזו ואני חוששת שהמחשב יהיה כבר מידי עם נטפרי ונתיב ביחד.
(גם ככה נתיב עובד ל-א-ט כי אני ברשימה האפורה שלהם)
ואם אני ארצה לבטל את נטפרי - אז סתם זרקתי 100 ש"ח לפח?? וזה נראה לי בלגן גדול מידי להצטרף לעוד חברת תקשורת אחרי שיש לי כבר את בזק, נתיב, חברה סלולרית (משהו ישן מאי פעם שלפעמים עוד גובים ממני תשלום על הנטסטיק אני צריכה לרדוף אחריהם לבטל), עוד חברה סלולרית (כנ"ל).
אבל באמת חבל לי שאני משלמת לנתיב וממש לא מרוצה מהחסימה שלהם, שיכולה לחסום לי לדוגמא אתר חשוב ומקצועי לחלוטין, אבל פותחת בנדיבות אתר מחריד עם תמונות, כתבות ועוד מרעין בישין.
יש לכם מה לומר?
נכתב ע"י mat;2127432:בא נניח שאין פיתרון. מה צריך לעשות. לחלל שבת ??
אבל לא אמרנו אל תעבירו קבצים. כי זה אסור. תשלחו דיסקים בדואר.
פיתחנו אתר מיוחד. להעברת קבצים.
http://magicode.me/send-file/upload
ושהוא נותן עד 10 גיגה חינם!! ללא רישום. קל להעלות קל להוריד.
היחודיות בו שכל מי שיכול להוריד יכול למחוק. וגם שהוא חי רק 3 ימים. ולכן זה פותר את הבעיות בשיתוף של גוגל ודרופבוקס.
נכתב ע"י אהרן2;2127755:פתרון חלקי נוצר הימים האחרונים
אפשר להשתמש בתוכנת גוגל דריוו.
נכתב ע"י tamar123;2127758:אני עברתי לנטפרי בחודש האחרון
מרוצה מאד!!
שירות מדהים!
2 דברים שמפריע לי אבל מתמודדת--- עד שהתמונות מתאוששות------------
ושפתאום נפתחו לי אתרים שבאתרוג לא נפתחו לי---------- יש אפשרות לחסימה של חדשות בלבד?
נכתב ע"י poto12;2127757:מוסמך????
מאט??
הלוואי!!!!
נכתב ע"י dafdefet;2127844:אתר שבקשתי שיפתח, נפתח לכולם?
נכתב ע"י שמח לעזור;2127511:בקשר לדרופוקס ודרייב. "חייבים לעשות משהו" וזה גם "ממש קשה".
שני השיתופים האלו הם פשוט פתח לאינטרנט מכל סוגיו. מה בדיוק אתם מצפים? שנטפרי יבינו שאין מנוס ויש גבול בו השימושיות גוברת על הצורך בהגנה?
נכתב ע"י חפציבה;2127855:אתה צודק
אבל אני מנסה להבין: למה שלא יבדקו שם את הקבצים כמו שבודקים במייל ובכל אתר אחר אפילו כמו יוטיוב - ואז יוכלו לפתוח?
אגב, יוטיוב למשל חסום באתרוג לחלוטין, לא משנה באיזה סרטון מדובר - וזה משהו שטוב בנטפרי שאצלם כן יכולים לבדוק ולפתוח ביוטיוב מה שאפשר.
א. לא בודקים שום קבצים במייל!!נכתב ע"י חפציבה;2127855:אתה צודק
אבל אני מנסה להבין: למה שלא יבדקו שם את הקבצים כמו שבודקים במייל ובכל אתר אחר אפילו כמו יוטיוב - ואז יוכלו לפתוח?
אגב, יוטיוב למשל חסום באתרוג לחלוטין, לא משנה באיזה סרטון מדובר - וזה משהו שטוב בנטפרי שאצלם כן יכולים לבדוק ולפתוח ביוטיוב מה שאפשר.
נכתב ע"י poto12;2127757:מוסמך????
מאט??
הלוואי!!!!
נכתב ע"י GolanArt;2127194:1. לא.
2. בגדים שמונחים על הגוף, כלומר כולל את האשה או הנערה חסום.
בגדים שמונחים סתם על מתקן כל שהוא או משטח, פתוח.
נכתב ע"י שושן צחור;2127890:מפריע לי ש'שאל את הרב' בהידברות חסום לחלוטין.
אין אפשרות להותיר את האופציה לשאול ולקבל מענה במייל?
חוץ מזה, אני מרוצה מאוד.
אם זה ממש חשוב, אז אפשר לפנות אליהם ישר למייל, ותכתוב שם שאין לך גישה לאתר.נכתב ע"י שושן צחור;2127890:מפריע לי ש'שאל את הרב' בהידברות חסום לחלוטין.
אין אפשרות להותיר את האופציה לשאול ולקבל מענה במייל?
חוץ מזה, אני מרוצה מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: