השיתוף הינו דרך קלה להגיע למקום הטינופת. ומשום שלא נמצא כל פתרון עדיין - האופציה של "שיתוף" נחסמה. פרטי לא.נכתב ע"י zipi m;2142397:אקדים ואומר שאני כבר מחוברת לנטפרי
ב"ה מרוצה מאד מהסינון.
מה שכן מפריע לי זה העניין של הדרופבוקס
לפי מה שהבנתי לא ניתן להוריד קבצים שמשותפים דרך הדרופבוקס.
אשמח אם העניין יטופל.
נכתב ע"י zipi m;2142397:אקדים ואומר שאני כבר מחוברת לנטפרי
ב"ה מרוצה מאד מהסינון.
מה שכן מפריע לי זה העניין של הדרופבוקס
לפי מה שהבנתי לא ניתן להוריד קבצים שמשותפים דרך הדרופבוקס.
אשמח אם העניין יטופל.
אבל למען השם,נכתב ע"י מלבב;2142435:השיתוף הינו דרך קלה להגיע למקום הטינופת. ומשום שלא נמצא כל פתרון עדיין - האופציה של "שיתוף" נחסמה. פרטי לא.
במקרים דחופים (כשאין אפשרות לשיתוף פרטי) ניתן לשלוח את הקישור לנטפרי ויורידו עבורכם את הקבצים הרצויים.
לגבי 2 ואני לא מוסמך להגיב מטעם נטפרינכתב ע"י rew3020;2142735:2 סיבות מונעות ממני לעבור לנטפרי.
הוט ופורום אוצר החכמה.
1. אני מבין שאין אפשרות נורמלית לעבור לנט פרי בתשתית של הוט.
הבעיה תפתר בשלב כלשהוא, או שאין סיכוי?
2. החסימה של פורום אוצר החכמה. אין אפשרות לסנן שם את התוכן?
אם את ויקפדיה אפשר לסנן, את פורום אוצר החכמה אי אפשר??
בגלל שהם חרדים ויש מהם דרישה לתת פקוח והם לא מוכנים ,כל הציבור צריך להיענש?
נכתב ע"י trew;2142765:לגבי 2 ואני לא מוסמך להגיב מטעם נטפרי
כשיש מילים גסות או מילים בעייתיות אפשר לסנן ולומר שהדף לא בסדר.
כשיש סברות בעיתיות או זלזול בגדולי ישראל (הבנתי שזאת הבעיה של ועד הרבים עם פורום אוצר החכמה) את זה אי אפשר לסנן.
נכתב ע"י חני וורובל;2142761:אבל למען השם,
מאיפה יהיה לי לינקים של דברים לא בסדר???
אם אני בנטפרי, כמובן.
זה באמת מקשה על העבודה שאין שום שרת נורמלי שעובד.
נכתב ע"י yosher2005;2142817:גם אני כבר בנטפרי, עם נטסטיק וסים של 019
אבל הקליטה על הפנים. לכן לצערי איאלץ להתנתק...
נכתב ע"י A052;2142867:יש ל019 גם אינטרנט לא כשר וסביר להניח שזו אותה מהירות...
ואם רוצים דווקא נטסטיק יש גם לRL דרך חברת פלאפון שלה יש את הגלישה המהירה בארץ.
נכתב ע"י שמח לעזור;2142994:אכן, 019 זה על תשתית פרטנר, איפה שאין להם קליטה אז אין.
נכתב ע"י yosher2005;2143105:נטפרי שלחו אותי ל-019, וחבל שלא ידעתי מראש שזו איכות הקליטה.
האם הבנתי נכון שיש אפשרות לסים עם סינון של נטפרי דרך RL?
כמשתמש תדיר בפורום הנ"ל. לומר שיש שם זלזול בגדולי ישראל זהו שקר גס. קשה לי להאמין שמישהו העליל את זה עליהם.נכתב ע"י trew;2142765:לגבי 2 ואני לא מוסמך להגיב מטעם נטפרי
כשיש מילים גסות או מילים בעייתיות אפשר לסנן ולומר שהדף לא בסדר.
כשיש סברות בעיתיות או זלזול בגדולי ישראל (הבנתי שזאת הבעיה של ועד הרבים עם פורום אוצר החכמה) את זה אי אפשר לסנן.
למי הם כן נותנים הכשר?נכתב ע"י ברוך יצחקי;2128352:1. למה עדיין אין אישור מועדת הרבנים לעניני תקשורת, זה דבר שמונע, כמו שיש הרבה הכשרים על פלאפונים מוגנים למיניהם עם כל מיני סוגי חסימות עם כל מיני הכשרים של רבנים. אבל היהודי החרדי שנשמע לרבנים מחפש עם הכשר שמייצג את כל העדות והחוגים כמו בפלאפונים הכשרים.
.
הם טוענים שעד מעט יצא סים 4 שהקליטה שלו תהיה טובה ומהירה. תוכלו להחליף וליהנות אם תרצו. ולא, ישנם עוד כמה וכמה דרכים ליהנות מנטפרי.נכתב ע"י yosher2005;2142817:גם אני כבר בנטפרי, עם נטסטיק וסים של 019
אבל הקליטה על הפנים. לכן לצערי איאלץ להתנתק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: