למעיישה-
אם אני רוצה לקנות דירה על מנת לבנות על הגג 2 יחידות דיור,
מה אני צריך לברר ובמה זה יעלה לי?
א' אם הגג באמת שייך לבעל הדירה שמתחת, אז איך אני מברר זאת?
ב' אם כל הדיירים מסכימים לבניה,
ג' _______,
זה הכל? או שיש עוד?
והנ"ל באמת צריך?
לא התכוונתי כמובן לכל העלויות, לא ציפיתי שיעשו לי פה רשימה של מחירי אמבטיות ומטבחים,
התכוונתי רק לנקודות שצריך לחשוב עליהן והעלויות, שנגרמות עקב כך שיש שכנים,
תודה
תלוי גם באיזה עיר,
דבר ראשון תוציא נסח טאבו כדי לברר בעלות
נסח טאבו (מרוכז) מורידים כאן - https://mekarkein-online.justice.gov.il/voucher/mainא' לא הצלחתי להוציא נסח טאבו, אז איך אני מוציא,
ב' וזהו, אין לך עוד טיפים בשבילי?
מתייעץ עם אדריכלאיך אני בודק זכויות? או אם ניתן לשינוי?
תודה
איך אני בודק זכויות? או אם ניתן לשינוי?
תודה
אז מה הם הכללים בגדול,מתייעץ עם אדריכל
האמת, שלא קראתי בכלל אחורה.
זה כל מקרה לגופו, אין בזה כללים כלליים בכלל.לגבי זכויות בניה על גג, נאמר לי פה, שצריך לבדוק אם יש זכויות בניה או אם אפשר לשנות שיהיו זכויות,
אז על כך שאלתי, מה הם הכללים בגדול, שכן יהיו זכויות בניה או שלא, קווים כלליים, שאדע לאן מועדות פניי.
תוציא נסח טאבו, תשריט בית צו ותקנון.לגבי זכויות בניה על גג, נאמר לי פה, שצריך לבדוק אם יש זכויות בניה או אם אפשר לשנות שיהיו זכויות,
אז על כך שאלתי, מה הם הכללים בגדול, שכן יהיו זכויות בניה או שלא, קווים כלליים, שאדע לאן מועדות פניי.
כשרצינו להרחיב את הדירה, קבענו פגישה עם מהנדס בעייריהרק בניה על גג קיים,
ואיך אני מוציא את כל אלה, נסח טאבו תשריט בית צו ותקנון,
אגב, לנסח אני צריך את שם בעל הנכס?
לאאגב, לנסח אני צריך את שם בעל הנכס?
באיזו עיר?כשרצינו להרחיב את הדירה, קבענו פגישה עם מהנדס בעייריה
והוא עבר איתנו על התיק בניין וכו ואמר מה הזכויות הקיימות כרגע ומה האפשרויות כדי להוסיף זכויות בנייה (שינוי תבע)
ללא עלות ולא הבאנו שום מסמכים
לא יודעת אם רלוונטי גם במקרה של בנייה על גג אבל על פניו נשמע אותו רעיון
תפנה לאדריכל בעיר שלך, בשיחה קצרה הוא יכוון אותךלגבי זכויות בניה על גג, נאמר לי פה, שצריך לבדוק אם יש זכויות בניה או אם אפשר לשנות שיהיו זכויות,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: