אז הנה מתכון:
מוצרים
תבנית ענקית + נייר אפיה
10. ביצים L
1.5 כוסות סוכר
2. סוכר וניל
2. כוסות קמח
1. כוס מיץ - אני שמה של פרוט ווטר.
3/4 כוס שמן
2. אבקת אפיה
100 גר' שוקולד מריר
(כוס - 200 מ"ל)
הכנה
מחממים תנור מראש 170 מעלות.
חותכים את השוקולד לקוביות, שמים בשקית של הזלפה , קושרים ושמים בכוס עם מים רותחים בינתיים שיימס.
מקציפים ביצים שלמות - במהירות הכי גבוהה
עם סוכר והסוכר וניל כמובן בהדרגה
לוקח הרבה זמן להקציף ביצים שלמות לי לוקח בערך 10-12 דק'
מקבלים עיסה בהירה ותפוחה ממש עד סוף הקערה כמעט .
אחרי כן מורידים את העוצמה שזה מסתובב לאט לאט
ומוסיפים בהדרגתיות את שאר החומרים.
מומלץ - רטוב ויבש לסירוגין .
מקבלים עיסה חלקה - עם נשאר שאריות בצדדים (כל אחת מכירה את המיקסר שלה)
לוקחים מרית ומערבבים קלות את כל החומרים.
שופכים בעדינות את כל העיסה לתבנית - ועכשיו לכייף.
לוקחים את השוקולד המומס - עושים חור קטן
ומזליפים חצי כמות בצורה מעגלית על העוגה - לוקחים מזלג ופשוט מקשקשים בעדינות עד שהשוקולד נכנס לבפנים.
את החצי השני מזליפים בצורה מעגלית - לוקחים קיסם ויוצרים מעין גלים הלוך וחזור - אבל ממש בעדינות מלמעלה.
וזהו!!!
מכניסים לתנור כחצי שעה ואומרים לכבוד שבת!!
עד שהעוגה מתייצבת- נא לעקוב בתנורים עם עוצמת חום חזקה.
תהנו!!!
מוצרים
תבנית ענקית + נייר אפיה
10. ביצים L
1.5 כוסות סוכר
2. סוכר וניל
2. כוסות קמח
1. כוס מיץ - אני שמה של פרוט ווטר.
3/4 כוס שמן
2. אבקת אפיה
100 גר' שוקולד מריר
(כוס - 200 מ"ל)
הכנה
מחממים תנור מראש 170 מעלות.
חותכים את השוקולד לקוביות, שמים בשקית של הזלפה , קושרים ושמים בכוס עם מים רותחים בינתיים שיימס.
מקציפים ביצים שלמות - במהירות הכי גבוהה
עם סוכר והסוכר וניל כמובן בהדרגה
לוקח הרבה זמן להקציף ביצים שלמות לי לוקח בערך 10-12 דק'
מקבלים עיסה בהירה ותפוחה ממש עד סוף הקערה כמעט .
אחרי כן מורידים את העוצמה שזה מסתובב לאט לאט
ומוסיפים בהדרגתיות את שאר החומרים.
מומלץ - רטוב ויבש לסירוגין .
מקבלים עיסה חלקה - עם נשאר שאריות בצדדים (כל אחת מכירה את המיקסר שלה)
לוקחים מרית ומערבבים קלות את כל החומרים.
שופכים בעדינות את כל העיסה לתבנית - ועכשיו לכייף.
לוקחים את השוקולד המומס - עושים חור קטן
ומזליפים חצי כמות בצורה מעגלית על העוגה - לוקחים מזלג ופשוט מקשקשים בעדינות עד שהשוקולד נכנס לבפנים.
את החצי השני מזליפים בצורה מעגלית - לוקחים קיסם ויוצרים מעין גלים הלוך וחזור - אבל ממש בעדינות מלמעלה.
וזהו!!!
מכניסים לתנור כחצי שעה ואומרים לכבוד שבת!!
עד שהעוגה מתייצבת- נא לעקוב בתנורים עם עוצמת חום חזקה.
תהנו!!!