מאמינה שגם תמונות מפינטרסט לא מספיקותהאמת אני אוהבת גם לראות בפועל איך זה יצא
רק קישורים מעלי אקספרס לא מספיק נותנים את החוויה
יותר בוגר מזה?
אביזרים - סופסוף הגיע תורן של המתבגרות!!! הקונספט: פרפר.
לכל המבקשות, מוגש פוסט עם המון מחשבה על כל אביזר! צבעים? זה תלוי נערה... יש תוססות שהאדום הוא כל חייהן, יש עדינות ממש שאוהבות סגול או ורוד... ויש אפילו שהתכלת מועדף עליהן. תנו להן לבחור :) בפוסט הזה אתמקד בצבעי הורוד-פודרה, לבן וזהב נקשט את הקיר--- פרפרים תלת ממדיים האהובים על הקהל הם לא ממש...www.prog.co.il
אני ממש לא בעד להחליף ריהוט, גם לא עוד 10 שנים.אני צריכה פתרון:
חדר שינה שאני בחרתי ועצבתי (ושלמנו ), והיום אני לא אוהבת בו כלום!
לא את הצבעים, לא את הידיות, לא את התכנון.
יקח לנו כנראה עשר שנים להחליט שאפשר לקנות ריהוט חדש..
יש מה לעשות בינתיים?
כפרי.
כזה?אני הייתי רוצה מטבח בסגנון -
וואו. על כמה קירות הן מתפרשות?ארבע דלתות בחדר שינה!
יש מה לעשות כדי חראה יותר סגור?
2 קירות.וואו. על כמה קירות הן מתפרשות?
רוצה משהו שיראה סגור גם אם הדלתות פתוחות. (אם יכול להיות כזה דבר...)אני הייתי הולכת על טפט שיכסה את הקיר ואת הדלתות ביחד.
וילון?2 קירות.
כניסה ואמבטיה בקיר אחד.
חדר ארונות ומרפסת שרות בקיר שני (דירה ישנה כמובן...)
רוצה משהו שיראה סגור גם אם הדלתות פתוחות. (אם יכול להיות כזה דבר...)
האם יש בעלי מקצוע שיוכלו לצבוע לי ארון פורמייקה ישן? לא נראה לי שאצליח להגיע לתוצאה טובה כמו זה.אני ממש לא בעד להחליף ריהוט, גם לא עוד 10 שנים.
יש המון פתרונות: טפטים איכותיים או צבע בתנור, פרופיל או קרניז כמסגרת לדלתות הארון, החלפת ידיות...
זה לדוגמה אתר של הום סטייליסטית וותיקה בתחום:
- Sculla חידוש ארונות – טיפים לשדרוג ארונות הבית באופן עצמאי | Sculla
חושבים לשדרג את ארונות הבית באופן עצמאי? הכתבה הבאה תעניק לכם טיפים ורעיונות ישימים לשדרוג וחידוש הארונות במו ידכם. היכנסו עכשיו לכל ההמלצות.www.scullahs.co.il
לפני - אחרי:
עוד אחת שמחדשת רהיטים:
צביעת ארון בגדים ועגלת מטבח
תחזיקו חזק – עברנו שוב דירה. סיפור ארוך (בקיצור: צרפתים קנו את הדירה ששכרנו והיינו צריכים לעזוב בדיוק שנה אחרי שנכנסנו. אחרי שגמרנו להתבאס הגענו למסקנה שנשבר לנו ממרכז תל אביב ומהדירות הרקובו…nomoneydesign.wordpress.com
לפני ואחרי:
ויש גם מישהי כאן בפרוג, לא זוכרת מה הניק שלה. תנסי לבצע חיפוש
בהצלחות!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: