דרוש מידע רוצה לטוס לחול ומתלבטת לאן....

RUTUSH

משתמש פעיל
ב'ה יצא לנו לטוס קצת בעולם (אנחנו חוצניקים)...מה את בידיוק מחפשת שנוכל להציע בהתאם
אני בעצמי לא ממש יודעת;);) אשמח לכן לעזרה מכם.... אולי תספר לי לאן טסת ומה המעלות וחסרונות ואיפה נהנית יותר וכו..
תודה!!!

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני בעצמי לא ממש יודעת;);) אשמח לכן לעזרה מכם.... אולי תספר לי לאן טסת ומה המעלות וחסרונות ואיפה נהנית יותר וכו..
תודה!!!
אין לי בעיה להגיד איפה זכיתי לטוס,רק שאני מרגיש שאם אני כותב את זה כזה פתוח לא נעים להוציא את העיניים לאנשים שלא זכו

אני אגיד אחד....היתי בברלין ומאוד נהניתי,ובכלל שתוך גרמניה שהמון סוגים של מקומות שהיתי אוהב לבקר.המבורג...מינכן.....

יש גם דרום אמריקה

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
קפריסין לא מעניין אותי מידי.. ותאמת אירופה בכללי לא...
אירופה לא מעניין?
קצת נראה לי יומרני למישהו שלא יצא מגבולות הארץ מימיו (אירופה יותר גדולה מחיפה)
באמת כדאי לכם להבין מה מושך אתכם בחו"ל מלבד לומר "גם אנחנו היינו בחו"ל".

RUTUSH

משתמש פעיל
אין לי בעיה להגיד איפה זכיתי לטוס,רק שאני מרגיש שאם אני כותב את זה כזה פתוח לא נעים להוציא את העיניים לאנשים שלא זכו

אני אגיד אחד....היתי בברלין ומאוד נהניתי,ובכלל שתוך גרמניה שהמון סוגים של מקומות שהיתי אוהב לבקר.המבורג...מינכן.....

יש גם דרום אמריקה
תודה... כן אשמח אבל אם תפרטי עוד... כ"כ יעזור לי....
כ"כ לא כיף לנסוע בקורונה...
כדאי לך לחכות
כן נכון.. צודקת.. רק שא"א לדעת מתי יגמר ועכשיו קצת רגוע ולי יש את האפשרות לנסוע בקרוב...

RUTUSH

משתמש פעיל
אירופה לא מעניין?
קצת נראה לי יומרני למישהו שלא יצא מגבולות הארץ מימיו (אירופה יותר גדולה מחיפה)
באמת כדאי לכם להבין מה מושך אתכם בחו"ל מלבד לומר "גם אנחנו היינו בחו"ל".
דווקא יצאתי בחיי מהארץ ;)
והייתי באירופה... והיא לא עניינה אותי...

RUTUSH

משתמש פעיל
אירופה זה שם של שכונה לא רחוב.
היית באירופה שאת כ"כ מולהבת ממנה???????
אני בכל מקרה לא התאהבתי מהמקום... הוא מריח אנטשמיות וממש נלחצתי יותר מידי להסתובב ברחוב עם מראה יהודי... אני מרגישה הולכת ליד צוררי יהודים ממש.. לא מצא חן בעיני ובכלל התחשק לי כיון אחר...

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תודה... כן אשמח אבל אם תפרטי עוד... כ"כ יעזור לי....
.

דרום אמריקה,בצד מערבי יש לך ים וחופים פשוט לא מהעולם הזה,גם לראות סוגים של חיות מעניינות ופירות שאין פה בכלל....קוסטה ריקה מפורסמת בכל אלה....גם פנמה וגם קולומביה...

רק להדגיש שבדרום אמריקה עדיף תמיד להתעסק עם מדריך או משהו שמכיר איפה ואיך ללכת לכל מני מקומות,כדי לא להכנס למקומות סכנה....זה לא מסוכן בעצם,רק לדעת מה אין בו בעיה ומה כן

אסתרטגיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
רק שאני מרגיש שאם אני כותב את זה כזה פתוח לא נעים להוציא את העיניים לאנשים שלא זכו
לא זכו...
אני זכיתי להיות בארץ ישראל ולא לצאת מהארץ
משום מה בפרוג האוירה זה רק לטוס לחו"ל וכל היום כותבים פה איפה זול איפה הכי מומלץ ועוד
לידיעתכם היציאה מהארץ מתאפשרת במקרים של : שמחה, רפואה או אילוץ דחוף
והרבה אנשים זוכים להשאר בארץ הקודש ולא לצאת ממנה רק במקרים של התר מרב
והבנתי שזה ממש מנהג חזק שכתוב בספרים
אולי מישהו יכול כאן להעשיר אותנו באיזה ספר בדיוק מופיע המקור של המנהג
כי הבנתי שזה כתוב בכמה מקומות

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
היית באירופה שאת כ"כ מולהבת ממנה???????
אני בכל מקרה לא התאהבתי מהמקום... הוא מריח אנטשמיות וממש נלחצתי יותר מידי להסתובב ברחוב עם מראה יהודי... אני מרגישה הולכת ליד צוררי יהודים ממש.. לא מצא חן בעיני ובכלל התחשק לי כיון אחר...
יש מקומות באירופה בלי צל של אנטישמיות.
גאורגיה למשל.

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לא זכו...
אני זכיתי להיות בארץ ישראל ולא לצאת מהארץ
משום מה בפרוג האוירה זה רק לטוס לחו"ל וכל היום כותבים פה איפה זול איפה הכי מומלץ ועוד
לידיעתכם היציאה מהארץ מתאפשרת במקרים של : שמחה, רפואה או אילוץ דחוף
והרבה אנשים זוכים להשאר בארץ הקודש ולא לצאת ממנה רק במקרים של התר מרב
והבנתי שזה ממש מנהג חזק שכתוב בספרים
אולי מישהו יכול כאן להעשיר אותנו באיזה ספר בדיוק מופיע המקור של המנהג
כי הבנתי שזה כתוב בכמה מקומות

את מדברת עם משהו שעזב מקום מגורים נפלא כדי לגור בארץ קודם כל...אני לא בא להגיד מה טוב ומה לא,אבל אני אישית נהניתי שהיה לי זכות לראות נפלאות של ה' בכל מני מקומות
ואת צודקת שלא פשוט לצאת מהארץ סתם,זו הלכה ולא מנהג
ואם באמת אף פעם לא יצאת מהארץ.זו גם זכות עצומה ואני מכבד את זה

RUTUSH

משתמש פעיל
את מדברת עם משהו שעזב מקום מגורים נפלא כדי לגור בארץ קודם כל...אני לא בא להגיד מה טוב ומה לא,אבל אני אישית נהניתי שהיה לי זכות לראות נפלאות של ה' בכל מני מקומות
ואת צודקת שלא פשוט לצאת מהארץ סתם,זו הלכה ולא מנהג
ואם באמת אף פעם לא יצאת מהארץ.זו גם זכות עצומה ואני מכבד את זה
יש לך עברית יפה ;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה