אני בעצמי לא ממש יודעת אשמח לכן לעזרה מכם.... אולי תספר לי לאן טסת ומה המעלות וחסרונות ואיפה נהנית יותר וכו..ב'ה יצא לנו לטוס קצת בעולם (אנחנו חוצניקים)...מה את בידיוק מחפשת שנוכל להציע בהתאם
אין לי בעיה להגיד איפה זכיתי לטוס,רק שאני מרגיש שאם אני כותב את זה כזה פתוח לא נעים להוציא את העיניים לאנשים שלא זכואני בעצמי לא ממש יודעת אשמח לכן לעזרה מכם.... אולי תספר לי לאן טסת ומה המעלות וחסרונות ואיפה נהנית יותר וכו..
תודה!!!
אירופה לא מעניין?קפריסין לא מעניין אותי מידי.. ותאמת אירופה בכללי לא...
תודה... כן אשמח אבל אם תפרטי עוד... כ"כ יעזור לי....אין לי בעיה להגיד איפה זכיתי לטוס,רק שאני מרגיש שאם אני כותב את זה כזה פתוח לא נעים להוציא את העיניים לאנשים שלא זכו
אני אגיד אחד....היתי בברלין ומאוד נהניתי,ובכלל שתוך גרמניה שהמון סוגים של מקומות שהיתי אוהב לבקר.המבורג...מינכן.....
יש גם דרום אמריקה
כן נכון.. צודקת.. רק שא"א לדעת מתי יגמר ועכשיו קצת רגוע ולי יש את האפשרות לנסוע בקרוב...כ"כ לא כיף לנסוע בקורונה...
כדאי לך לחכות
דווקא יצאתי בחיי מהארץאירופה לא מעניין?
קצת נראה לי יומרני למישהו שלא יצא מגבולות הארץ מימיו (אירופה יותר גדולה מחיפה)
באמת כדאי לכם להבין מה מושך אתכם בחו"ל מלבד לומר "גם אנחנו היינו בחו"ל".
אירופה זה שם של שכונה לא רחוב.דווקא יצאתי בחיי מהארץ
והייתי באירופה... והיא לא עניינה אותי...
היית באירופה שאת כ"כ מולהבת ממנה???????אירופה זה שם של שכונה לא רחוב.
תודה... כן אשמח אבל אם תפרטי עוד... כ"כ יעזור לי....
.
לא זכו...רק שאני מרגיש שאם אני כותב את זה כזה פתוח לא נעים להוציא את העיניים לאנשים שלא זכו
יש מקומות באירופה בלי צל של אנטישמיות.היית באירופה שאת כ"כ מולהבת ממנה???????
אני בכל מקרה לא התאהבתי מהמקום... הוא מריח אנטשמיות וממש נלחצתי יותר מידי להסתובב ברחוב עם מראה יהודי... אני מרגישה הולכת ליד צוררי יהודים ממש.. לא מצא חן בעיני ובכלל התחשק לי כיון אחר...
לא זכו...
אני זכיתי להיות בארץ ישראל ולא לצאת מהארץ
משום מה בפרוג האוירה זה רק לטוס לחו"ל וכל היום כותבים פה איפה זול איפה הכי מומלץ ועוד
לידיעתכם היציאה מהארץ מתאפשרת במקרים של : שמחה, רפואה או אילוץ דחוף
והרבה אנשים זוכים להשאר בארץ הקודש ולא לצאת ממנה רק במקרים של התר מרב
והבנתי שזה ממש מנהג חזק שכתוב בספרים
אולי מישהו יכול כאן להעשיר אותנו באיזה ספר בדיוק מופיע המקור של המנהג
כי הבנתי שזה כתוב בכמה מקומות
גאורגיה אין? ומה מיוחד שם חוץ מזה?יש מקומות באירופה בלי צל של אנטישמיות.
גאורגיה למשל.
יש לך עברית יפהאת מדברת עם משהו שעזב מקום מגורים נפלא כדי לגור בארץ קודם כל...אני לא בא להגיד מה טוב ומה לא,אבל אני אישית נהניתי שהיה לי זכות לראות נפלאות של ה' בכל מני מקומות
ואת צודקת שלא פשוט לצאת מהארץ סתם,זו הלכה ולא מנהג
ואם באמת אף פעם לא יצאת מהארץ.זו גם זכות עצומה ואני מכבד את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: