טיול בחו"ל רוצה לטוס לוינה...

avi++

משתמש מקצוען
תלוי איזה רכבים
בכל אופן מי שמצליח למצוא רכב אחד פנוי לתאריך ה23 אפריל בשדה התעופה וינה הוא אלוף כי עברתי על 5 השכרות בשדה ו6 סלובקיות ואין גלגל אילו לא....
(בגדול חיפשתי רכב 7 מקומות, אבל גם 5 לא מצאתי)
ברנטלקארס בדקת?
סתם ככה בכללי עדיף בחו"ל לקחת מחברה בינלאומית ואמינה...

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סתם ככה בכללי עדיף בחו"ל לקחת מחברה בינלאומית ואמינה...
בטח...............
יש לזה מעלה אחת ויחידה,
פלוס עשרות חסרונות ולשלם את המכנסיים.......
רק תכנס/י לראות בתגובות בגוגל איזה סוג תגובות יש על חברות בינלואמיות ואיזה סוג תגובות על חברות מקומיות ותבין עד כמה זה לא נכון מה שכתבת

אסתרטגיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
(בגדול חיפשתי רכב 7 מקומות, אבל גם 5 לא מצאתי)
קנינו כרטיסים מקודם לוינה ביום ראשון
וחזור ביום רביעי
(קרעסטיר באמצע כמובן )
והבנתי מאח שלי שסגר על רכב 7 מקומות
אם אתה רוצה אאל אותו מחר באיזה השכרה

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
קנינו כרטיסים מקודם לוינה ביום ראשון
וחזור ביום רביעי
(קרעסטיר באמצע כמובן )
והבנתי מאח שלי שסגר על רכב 7 מקומות
אם אתה רוצה אאל אותו מחר באיזה השכרה
נו איזה
זה לא סותר הוא אחד מאלו שלכאורה תפסו את אלה שעדיין היו פנויים

סוכן טיסות

משתמש רשום
רוצים לטוס לקרעסטיר ולהיות בשבת בפרשבורג במחיר הפסדח בסך 390 $ בלבד ???
זו ההזדמנות שלא תחזור
מדובר בחבילה הכל כלול
בתור סוכן טיסות שהתחייבתי על מקומות ונשאר לי מקומות, החלטתי לשווק במחיר מטורף ומשוגע שלא תמצאו בשום מקום אחר (אתם מוזמנים לבדוק אותי) חבילה הכל כלול
יציאה ביום חמישי 20.04 המראה בשעה 20:05 בערב לוינה, משם נסיעה למלון מפואר בפרעשבורג (ברטיסלבה) לינה, יום שישי בבוקר לאחר תפילת שחרית וארוחת בוקר נסיעה לניקלשבורג לקברו של ר' שמעלקא מניקלשבורג (יום היארצייט שלו בשבת קודש) לאחר מכן חוזרים לשבת בפרשבורג אירוח כיד המלך לינה כאמור במלון מפואר, יום ראשון בבוקר לאחר תפילת שחרית וארוחת בוקר נשפוך שיח בקברו של החתם סופר, לאחר מכן נסיעה לקרעסטיר ליומא דהילולא של ר' ישעיה בן ר' משה
כל הנ"ל מותנה באם אתם מארגנים קבוצה של מינימום 30 אנשים
כמו כן ניתן לצרף יחידים במחיר 450 $ לנוסע (כאמור בתנאי של הרשמה לפחות של 30 אנשים)
שווי אמיתי של כל כרטיס כזה הוא 650 $
(לא כולל חזור-שזה ניתן להזמין בנפרד בעלות 255 $)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה