דיסעל יצחקוב אירנה יש המלצות?
באמת? ממה לא נהנית? מקצועיות אדיבות?
(היא מקבלת בכללית)על יצחקוב אירנה יש המלצות?
יש לך את המספר של המזכירות שם??גם אני ממליצה על ד"ר רחל אדטו. נתקעתי בתחילת היריון בלי תורים זמינים לרופאה ועם רופאת נשים ממש לא סימפטית. לאחר המלצות קבעתי תור לעוד שלושה חודשים לד"ר אדטו.
הייתי מאוד מרוצה והיא אמרה לי לקבוע את כל התורים הבאים עד ללידה במזכירות. מסתבר שבאתר לא רואים את כל התורים וקל יותר להשיג דרך המזכירות. מה גם שבאתר לא ניתן לקבוע יותר מתור אחד ובמזכירות כשהרופאה מפנה ניתן לקבוע כמה מראש.
כך קיבלתי תורים במרווחים אופטימליים עד אחרי הלידה.
היא ממש נחמדה ואכפתית ומה ששואלים היא עונה בסבלנות. ממליצה מאוד! (מקבלת בסניף הראשי ברבי עקיבא)
035771313יש לך את המספר של המזכירות שם??
חפשתי משהוא אחר ונתקלתי באשכול הזהבאמת?! לא ידעתי
על מי את כן ממליצה?
גם במקרה שהולכים בליווי הבעל זה בעייתי?חפשתי משהוא אחר ונתקלתי באשכול הזה
תשובה מהרב וואזנער זצ"ל בעניין, בשבט הלוי ח"ג סימן קפ"ו באבן העזר ובסופו עשרת הדיברות להליכה לרופא,
הוא ממש כואב את הדבר וכותב באריכות נגד ולמעשה נזהר מלאסור לחלוטין משום שיש מצבים של פיקוח נפש
אבל בע"פ הוא ממש רתח וכאב את הזילות הזו שהולכים לרופא פרוץ בשביל בדיקות שגרתיות וכמה אסונות כבר קרו מזה ואי אפשר להאריך יותר...
איך היא?אף אחת לא רשמה על יפעת אוקסהורן?
מקבלת ברחוב בן גוריון
אני כבר שנים אצלה
אינני רבגם במקרה שהולכים בליווי הבעל זה בעייתי?
בסדר גמוראיך היא?
כבר בדקתי אין לה תור פנוי עד 2023בסדר גמור
צריך לבדוק האם היא מקבלת חדשות, לפעמים יש המון ביקוש ואז לתקופה מסוימת לא מקבלים חדשות
בדקת מול המזכירה? או מול האפליקצייה?כבר בדקתי אין לה תור פנוי עד 2023
כנ"למאוד נהנתי אצל זקר ליאת
אחד הרופאיםמה עם ד"ר גור
במרפאה באהרונוביץ?
לא מצאתי היתר כזה בשלחן ערוך?!אחד הרופאים
ממליצה מאד מאד, אדיב, סבלני ומקצועי
אבל זמינות התורים ממש קשה
הכי מסובך זה התור הראשון ואח"כ כבר יותר קל
בכללי, לא מסוגלת ללכת לרופאות, אנטישמיות ונורא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: