תמר אליסון
משתמש חדש
יש אשה פסיכולוגית שמאד טובה בטיפול עם בחורים
ציפי רוזנטל 0527618584
ציפי רוזנטל 0527618584
מצטרף להנ"ל לא נראה לי אין מצב שבחור לומד בישיבה כל הזמן ובבין הזמנים מתפרק לגמרי ולא יוצא מהמיטה,סליחה עברתי ברפרוף על רוב ההודעות ושםתי לב שכולם רצו מאוד מהר (ויכול להיות שצודקים אבל)
מה שאני חושב ז
א.) אתם חושבים שזה קשור לריטלין?- אז תעצרו קצת.
ב.) אתם אומרים שהמצב הרוחני טוב?-תבדקו את זה יותר (גיל 17 זה בהחל גיל שמתמודדים בו קשה מאוד.
ג.) יש כזה תופעה (מאז ומתמיד) שבחורים שלומדים יותר מידי(כן יש כזה דבר יותר מידי) אם הם לא מתפרקים מספיק הם פשוט ...
ד.) כמובן לדבר עם צוות הישיבה ולהסתמך על המידע מהם ולבקש מהם שהם יעקבו קצת לראו כמה הוא באמת לומד (ובקשר לסמארטפון שיעקבו אם הוא נעדר מהסביבה כגון ל... )
ה.) וכמובן בנוסף לכל אפשר וצריך להתייעץ עם מומחים (לא נראה לי שכבר פסיכולוג ופסיכיאטר) גם תוך כדי כל התהליך
אה וכמובן כל אחד מאיתנו שכותב באשכול הזה וזה באמת נוגע לליבו יכול פשוט עכשיו להגיד פרק תהילים וזה הזדמנות למעשה טוב בחודש אלול
שיהיה בהצלחה רבה רבה
היא אשה חרדית שב"ה מצליחה מאד לעזור לבחורים במשבר.לא מצליחה להבין את מה שעומד מאחורי המלצה בפורום חרדי של אישה שמטפלת בבחורים!!!!
חבל על הזמןהשאלה, האם יש למישהי ניסיון עם מטפל רגשי?
כי האמא לא מעונינת לקחת קדם לפסיכולוג/פסיכיאטר, קדם שיש לו מלווה?.
קבעו תור לפרופסור ויצמן לעוד חדש!!!לא מבין עבר שבוע ולא עשו עדיין כלום? פקו"נ
למה לא לפנות בינתיים לרופא המשפחה?קבעו תור לפרופסור ויצמן לעוד חדש!!!
אבל, מחפשים ליווי צמוד לטיפול רגשי בינתיים ואחרי.
מהיכן בארץ?קבעו תור לפרופסור ויצמן לעוד חדש!!!
אני ממליצה על ד"ר מיכאל אבועלפיה פסיכאטר פרטי מעולה עם המון תוצאות...מחפש רופא או פסיכיאטר או מטפל מעולה!!!
לבחור בן 17 הנמצא בישיבה אבל כל בינהזמנים נמצא במיטה.
לא מתפלל,לא מטייל,לא עושה עם עצמו כמעט כלום, למעט שמיעת קווי הנייעס.
ההורים חוששים למצבו הנפשי
ומחפשים עזרה.
הנער מטופל בריטאלין ובסרנדה
ומתפקד רק בישיבה בלימוד ובין לבין הוא במיטה
אה... גם לפי דברי אימו, מכור לעישון, ברמה של קופסה ליום.
למי שיש עצה, אשמח שתותיר כאן גם טלפון של רופא או מטפל, ותבוא על שכרה מן השמים.
תודה מראש לכל העונים והמתייחסים, חסד של ממש.
איפה מקבל?אני ממליצה על ד"ר מיכאל אבועלפיה פסיכאטר פרטי מעולה עם המון תוצאות...
נראה לי שהלכו רחוק מידי....קבעו תור לפרופסור ויצמן לעוד חדש!!!
אז, אולי באמת תתני את מספר הטלפון שלך?נראה לי שהלכו רחוק מידי....
מהכרות קרובה עם מקרה כמעט זהה יכולה להגיד לאמא שתתייעץ עם מכון הילדים שלנו שבאחריות הרב גואלמן [בסולם יעקב].
חבל להפוך ילד קש"ר למטופל פסיכיאטרי כשהבעיות הרגשיות נובעות מהקש"ר בעצמו ומהתרופות המטפלות בזה.
הייתי נותנת לך את הטלפון שלי אם היה אפשר כאן. ואין לי אחוזים אצל אף אחד רק אצל הקב"ה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: