התייעצות רופאת נשים במאוחדת

כוכבה ה.

משתמש פעיל
המצב הזה הוא באמת נוראי
גם אצלי בהריון האחרון התור הראשון שמצאתי מיד אחרי שאובחן ההריון היה בסביבות חודש שמיני
כמה פעמים נסעתי במיוחד למעלה אדומים וכזה, לא היה שום ברירה

לדעתי התחרות היום בין הקופות כ"כ קשה שאם מישהו ירים את הכפפה ויארגן מו"מ מול הקופות למעבר המוני אפשר לעשות שינוי גדול בתחום.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
המצב הזה הוא באמת נוראי
גם אצלי בהריון האחרון התור הראשון שמצאתי מיד אחרי שאובחן ההריון היה בסביבות חודש שמיני
כמה פעמים נסעתי במיוחד למעלה אדומים וכזה, לא היה שום ברירה

לדעתי התחרות היום בין הקופות כ"כ קשה שאם מישהו ירים את הכפפה ויארגן מו"מ מול הקופות למעבר המוני אפשר לעשות שינוי גדול בתחום.
מהבדיקה שלי המצב ככה בגלל גלגל-
1. אין עדיין מספיק רופאות נשים
2. הרבה נשים קובעות תור באופן קבוע פעם בחודש כדי שיהיה להן תור מיד (לכן מומלץ להתקשר למזכירות כי הן מקבלות את הביטולים)

לכאורה בנתיים מספיק לעבור לקופה פחות פופולרית
בעיקרון יש עכשיו יחסית הרבה נשים שלומדות רפואת נשים אבל ייקח להן עוד כמה שנים לגמור לימודים והשאלה אם זה כמות מספיקה לגידול האנושי הטבעי.

שרה ל 123

משתמש פעיל
אני אישית למדתי לקבוע תמיד תור שיהיה לי ומקסימום מבטלים וקובעים חדש, תמיד טוב שיש משהו.
בתחילת הריון - אפשר לבקש מהמזכירה לקבוע תורים לכל ההריון.
אם צריך תור ואין באתר, אפשר להתקשר למרפאה כי תמיד משאירים כמה תורים פנויים שהמזכירות יכולות להביא במקרה הצורך.

ממליצה מאוד על דר' גוטמן בבית שמש

ממ"ד

משתמש מקצוען
בלתק

היינו במאוחדת וזה הסיבה שעברנו לכללית

בכללית יש זמינות של ימים עד שבועיים לרופאה מקצועית

אנחנו בביתר, ולמיטב ידיעתי בכל הארץ מאוחדת הכי פחות זמינים ברופאות נשים. כללית קופה יותר חזקה ומסתבר שלכן מצליחים להביא רופאות שזה מצרך נדיר בשוק...

tamar_prog_acc

משתמש רשום
בירושלים אני ממש ממליצה על ד"ר גלית אלגביש, היא מאוד אנושית ומקצועית
לגבי ד"ר קפקא - אין ספק שהיא מקצועית, אבל היא קשוחה (לי זה לא התאים (למרות שעשיתי אצלה מעקב הריון שלם) אבל אני יודעת על הרבה שמאוד מרוצות.)

ממ"ד

משתמש מקצוען
לפותחת האשכול - תחליטי איזה רופאה את רוצה ואיפה תבררי באיזה יום היא מקבלת ותתקשרי יום לפני לקבלת ביטול.
בהצלחה והרבה ס"ד.

ובאמת המצב של הרופאים ובפרט רפואת הנשים לא הגיוני זמני ההמתנה,

אני פונה לקופות חולים: קחו קצת מתקציב הפרסום ותווסתו אותו למקום שבאמת הוא נצרך שם.

האם הגיוני שמעקב הריון רגיל, מקבלים רק תור אחד לכל ה9 חודשים? כי זמן ההמתנה אצלינו הוא 5 חודשים?
האם הגיוני שאני צריכה 'לעבוד' בלקבוע תורים שונים, לחכות לביטולים וכו'?
או שהבדיקת דם הזמינה הקרובה היא המתנה של למעלה משבוע?
או שתור לאבחון בהתפתחות הילד הוא לשנה מראש?
או שבמזכירות של המרפאה לא עונים באופן קבוע?
או שאני מחכה בתור לרופא ילדים שקבעתי לפני שבוע למעלה משעה וחצי?
או שהתור הקרוב לפיזיותרפיה לחצי שנה קדימה?

בקיצור אני מלאה על הקופה שלי עד מעל לראש.

אני מרוצה מהם מאוד, מתי שאני לא צריכה אותם, שלא נצטרך אמן.
מומלץ לעבור לכללית.
עברנו לשם ממאוחדת, והיינו בהלם כמה הדברים הרבה יותר קלים ופשוטים וזמינים.

יש לכללית בהחלט עדיין מה להשתפר בתחומים מסויימים, אך הבסיס הרבה יותר איכותי וטוב.

ברפואת נשים, ילדים, מוקדי לילה ועוד. בהכל ראינו הבדלים עצומים לטובת כללית.

rfyz

משתמש צעיר
זה ידוע שבמאוחדת צריך להמתין המון זמן לתורים , אבל הרופאים גם יותר טובים.
לגבי רופאות נשים נחמדות עדיין לא מצאתי במאוחדת , אבל שרית מלכיאלי טובה ומקצועית ותמיד שאני צריך תור אני מתקשרת למרפאה יום לפני וכמעט תמיד יש ביטול , מקסימום לחכות שבוע , אם לא מצליח דרך המרפאה יש אחראי קשרי לקוחות שגם עזרו לי המון

יעל שטרן

משתמש רשום
לגבי רופאות נשים נחמדות עדיין לא מצאתי במאוחדת , אבל שרית מלכיאלי טובה ומקצועית ותמיד שאני צריך תור אני מתקשרת למרפאה יום לפני וכמעט תמיד יש ביטול , מקסימום לחכות שבוע , אם לא מצליח דרך המרפאה יש אחראי קשרי לקוחות שגם עזרו לי המון
חחח איזה ידוע. מאוחדת היא הקופה הכי ענייה כבר שנים (כבר כמה שנים היא מסיימת בגרעונות עתק שהמדינה מכסה אותם) כך שקשה להאמין שיש לה את היכולת להביא את הרופאות הכי טובים מה שלי ידוע תמיד זה שהרופאים הכי מקצועיים נמצאים במכבי וככה זה גם נקרא בשוק
ולכל המרנינות כאן ניתן לעבור בפחות מדקה לקופ"ח אחרת ואין אחת שעברה ממאוחדת ומתחרטת על זה
אני ספציפית לאחר המתנה בלתי סבירה לרופאת נשים עברתי לכללית ומאז מרוצה עד הגג ומה שנשאר לי זה לכעוס על עצמי איך לא עברתי עד היום ולמה סבלתי יותר מ20 שנה במאוחדת ובמבט לאחור אני עד היום לא מוצאת דבר אחד שמאוחדת עדיפה בו על הכללית מה שגורם לי להבין שכנראה הביקור של מנהלי קופ"ח זו אצל רבנים משכנעים אנשים לעבור אליה, כי חוץ מזה אני לא רואה סיבה אחת להשאר במאוחדת

כוכבה ה.

משתמש פעיל
חחח איזה ידוע. מאוחדת היא הקופה הכי ענייה כבר שנים (כבר כמה שנים היא מסיימת בגרעונות עתק שהמדינה מכסה אותם) כך שקשה להאמין שיש לה את היכולת להביא את הרופאות הכי טובים מה שלי ידוע תמיד זה שהרופאים הכי מקצועיים נמצאים במכבי וככה זה גם נקרא בשוק
ולכל המרנינות כאן ניתן לעבור בפחות מדקה לקופ"ח אחרת ואין אחת שעברה ממאוחדת ומתחרטת על זה
אני ספציפית לאחר המתנה בלתי סבירה לרופאת נשים עברתי לכללית ומאז מרוצה עד הגג ומה שנשאר לי זה לכעוס על עצמי איך לא עברתי עד היום ולמה סבלתי יותר מ20 שנה במאוחדת ובמבט לאחור אני עד היום לא מוצאת דבר אחד שמאוחדת עדיפה בו על הכללית מה שגורם לי להבין שכנראה הביקור של מנהלי קופ"ח זו אצל רבנים משכנעים אנשים לעבור אליה, כי חוץ מזה אני לא רואה סיבה אחת להשאר במאוחדת
ברפואת נשים את כנראה צודקת
אבל פריסת סניפים באיזורים חרדים
לפחות בירושלים ברור שמאוחדת חזקים הרבה יותר

ממ"ד

משתמש מקצוען
ברפואת נשים את כנראה צודקת
אבל פריסת סניפים באיזורים חרדים
לפחות בירושלים ברור שמאוחדת חזקים הרבה יותר
מה יש לי מריבוי סניפים ללא צוותי רפואה.
זה פרט נכון שיש להם הרבה סניפים - אבל ללא תוכן...

חני חה חה חה

משתמש רשום
למה להשתגע על תורים ולא לעבור קופה?
אני בלאומית ויש תורים לעוד שבועיים למי שאת רוצה,
ואם זה מישהי ממש מבוקשת גג חודש.
זה במודיעין עילית אז אני לא אחראית אם בירושלים כן חסר כי לא בדקתי.
אבל ממש לא מסובך לעבור קופה

רב פעלים

משתמש מקצוען
לד"ר טויטו יש בד"כ תורים פנויים תוך חודש,
לא הכי נחמדה אבל סבירה
הכל יחסי.
אני אישית מהכרות שיטחית עם טויטו חושבת שהיא ממש נחמדה אבל ממש ממש.
והטור יותר בסיבות חודש וחצי אבל מתקתקת ולא מכבידה ולא גורמת לך לבוא אליה כל שניה (בגדול, איך שאני מבינה את זה, היא פשוט מאמינה במערכת, ולא חושבת שרק היא צריכה ללוות אותך...).

רחל רוטנברג

משתמש רשום
אני מרוצה מאד מד"ר קפקא. היא אמנם עניינית ומתקתקת, אבל מבחינתי זו רק מעלה.
אחרי שנים שחיפשתי וניסיתי רופאים ורופאות שונים, מרגישה שאצלה מצאתי את מה שמתאים לי.
היא מקצועית מאד,
ובמקרה שלי, בשונה מאחת ההודעות כאן למעלה - התייחסה מאד ברצינות לבעיה שעלתה במהלך ההריון, הפנתה לבדיקות, ואף התקשרה אח"כ מעצמה לעדכן בתוצאות ובמשמעות שלהן.
מכבדת את המגזר החרדי ואת ההנהגות שלו.

מיכל הולנד

משתמש פעיל
פשוט לקבוע מידי פעם תור לרופאת נשים, רופא עור וכו'
זה מה שאני עושה
ובדיוק בגלל שעוד נשים קובעות כמוך, אין לך זמינות תורים..
בירושלים אני ממש ממליצה על ד"ר גלית אלגביש, היא מאוד אנושית ומקצועית
לגבי ד"ר קפקא - אין ספק שהיא מקצועית, אבל היא קשוחה (לי זה לא התאים (למרות שעשיתי אצלה מעקב הריון שלם) אבל אני יודעת על הרבה שמאוד מרוצות.)
גלית אלגביש מופיעה לי בסיוטי לילה!
מומלץ לעבור לכללית.
עברנו לשם ממאוחדת, והיינו בהלם כמה הדברים הרבה יותר קלים ופשוטים וזמינים.

יש לכללית בהחלט עדיין מה להשתפר בתחומים מסויימים, אך הבסיס הרבה יותר איכותי וטוב.

ברפואת נשים, ילדים, מוקדי לילה ועוד. בהכל ראינו הבדלים עצומים לטובת כללית.
כן? תודה! את ממש עזרת לי!
גם אני המלצתי על שרית מלכיאל (באשכול אחר) עד שקרה מה שקרה.

תודה על כל ההמלצות.
בנתיים התקשרתי לקשרי לקוחות, לא בדיוק עזרו, מילאתי טופס העברה לכללית.
מאוחדת התקשרו כבר 3 פעמים.

ממילא ההעברה תהיה רק ברבעון הבא. כך שאם ממש ישתלם לי, אני יכולה להישאר.
אני עדיין אשמח לשמוע על רופאות טובות במאוחדת, כדי לדעת מה לדרוש מהם.
תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה