קיבלתי תור אליושמעתי שדר מתן אלעמי במילואים
הוא כבר חזר?
אז כנראה שכן
קיבלתי תור אליושמעתי שדר מתן אלעמי במילואים
הוא כבר חזר?
מה המספר שלה?מנסיוני עם היפוכים מסובכים, לד"ר פלוטקין יש ידי זהב,
אבל, ממש ממש ממליצה הרבה יותר מצליח ללכת לדבורה בילמס הופכת באוסתואופתיה את המקרים הכי הכי מסובכים, מכניסה את הראש עמוק כדי שיהיה מוכן ללידה, הולכת אליה כל לידה מאז שמכירה אותה, הופכת בשיטה הרבה פחות אגרסיבית לעובר מההיפוך שעושים הרופאים אגב שזה כואב ברמות(חוץ מד"ר פלוטקין שעוד יחסית אצלי היה סביל עוד לא הכרתי אז את בילמס...) וגם היא עושה עם אולטרסאונד והיא מומחית ממש.
רוצה להוסיף עוד משהו פליז תעשי הההככככל כדי לא להגיע לניתוח אל תתיאשי.
מנסיון עם קיסרי בלידה ראשונה בגלל עכוז שהיה לא קל להחלים ממנו.
שלום
אני צריכה בדחיפות שמות של רופאים מומלצים להיפוך.
שמעתי על ד"ר קנטי, ד"ר פלוטקין, וד"ר מתן מלניאדו.
למישהי יש מידע על אחד משלושתם? או מידע על רופא אחר מומלץ?
חשוב לציין שלא מדובר בהיפוך רגיל אלא נדרשת מקצועיות וזהירות מיוחדת כדי לא להגיע לסיכון.
כמו כן, יש לי אפשרות ללכת לכל רופא באופן פרטי, האם עדיף?
אשמח מאד לקבל מספרי טלפון של המרפאות שאפשר להזמין תור פרטי במהירות האפשרית.
אשמח לכל מידע בנושא!!!
תודה מראש
אשמח לדעת איך מתנהל ההחזר ממאוחדת, זה מתוך הסל הריון ולידה? כמה מכוסה מתוך ה 3,400?הייתי 3 פעמים אצל
ד"ר פלוטקין והיה ב"ה מצוין ++
לקחתי אותו פרטי עם החזר ממאוחדת
(ניסיתי את בילמס ושות' וחץ מכסף לפח וללכת שבוע מאוחר יותר לפלוקין זה לא עשה כלום..)
לא להגזיםרוצה להוסיף עוד משהו פליז תעשי הההככככל כדי לא להגיע לניתוח אל תתיאשי.
אני פחות חוששת מההחלמה מקיסריאני רוצה להוסיף עוד 2 פרטים אישיים שאולי יגרמו לך לחשוב שוב על המרוץ אחר ההיפוך...
1. בלידה ראשונה ילדתי בקיסרי בגלל עכוז והחוויה היתה הרבה פחות קשה מההחלמה של לידות קשות שהיו אח"כ .
2. לאחר הניתוח אמרו לי שהיה כ"כ מסובך המנח ואם הייתי מנסה בכח להפוך ייתכן והיה מסוכן
סיכון תמיד ישהשאלה שהכי מטרידה אותי היא -
האם יש סיכון בהיפוך רפואי אצל רופא מקצועי
לפעמים אפשר להפוך גם אם חבל הטבור כרוךאחרי שמטפלת טבעית אמרה שחבל הטבור כרוך???
חבל יכול להשתחרר גם 5 דקות לאחר שהמטפלת אמרה שהוא כרוך (כמו מצג) זה נתון לשינוי כל רגעמצד אחד אני מאמינה שהחבל יכול למנוע מהעובר להתהפך
יש לי המון מה להוסיף לך על זהאם מישהי תדע לענות על זה אשמח מאד מאד!!
(ניסינו לשאול עסקנים ויועצים רפואיים אבל בגלל שכולם כ"כ מתנגדים לשיטות הטבעיות לא הצלחתי לקבל תשובה אוביקטיבית)
ברור שבריאות האם והתינוק במקום ראשון, אבל כוונתי היתה כן לנסות כמה שאפשר, ולא ישר לרוץ לניתוח כי זה לא כזה מפחיד...לא להגזים
תעשו השתדלות הגיונית כדי להמנע מניתוח. זה לא פיקניק
אבל במידה שצריך, לזכור שזו אופציה סבירה. בריאות האם והתינוק הם במקום ראשון.
היא עובדת עם אולטרסאונד ומראה לך איפה הראש, השיטה בעצם אם הבנתי נכון, היא להרחיב מעט את עצמות האגן כדי בעצם ליצור יותר מקום להוזיז את העובר ואז להפוך אותו, ואז להחזיר את העצמות, לעומת זאת בהיפוך רגיל מסובבים לך בכוח את העובר דרך הבטן, לי הרגיש שהדרך הרפואית יותר אגרסיבית, אבל מדגישה שאצלי לא היתה בעיה של חבל הטבור מסובב, אז זה קצת מלחיץ לא יודעת, אבל שווה להתיעץ..מה המספר שלה?
זה לא מסוכן? משום מה אוסטאופטיה נראית לי אגרסיבית מדי למקרה כזה..
היא עובדת עם אולטרסאונד?
אצלי זה לא עבד ונזקקתי להיפוךלא צוחקת
לכי לרבנית קולדצקי
בד"כ גם המטפלות הטבעיות עובדות עם אולטרא-סאונד צמוד והן לא יקחו סיכון.השאלה שהכי מטרידה אותי היא -
האם יש סיכון בהיפוך רפואי אצל רופא מקצועי
אחרי שמטפלת טבעית אמרה שחבל הטבור כרוך???
מצד אחד אני מאמינה שהחבל יכול למנוע מהעובר להתהפך
מצד שני היא מטפלת טבעית טובה ככל שתהיה ומדובר ברופא מקצועי תחת השגחה רפואית
אם מישהי תדע לענות על זה אשמח מאד מאד!!
(ניסינו לשאול עסקנים ויועצים רפואיים אבל בגלל שכולם כ"כ מתנגדים לשיטות הטבעיות לא הצלחתי לקבל תשובה אוביקטיבית)
מאודד מומלץ ידי זהבב לא מרגישים אצלו כלום מאוד עדין ויש לו הרבה הצלחות שווה לנסותמישהי שמעה על ד"ר דורון כבירי?
יועץ רפואי המליץ לי עליו
ממש לאקודם כל לידה טבעית אחרי ניתוח היא מלחיצה, הרופאים מלחיצים מאוד
כנ"ל תלוי איזה ביחואם יש ניתוח נוסף אז זה תמיד ניתוח...
הרפואה בכלל לא מחזיקה מידע (חיריק סגול) על חבל הטבור, אבל מדגישה שאצלי לא היתה בעיה של חבל הטבור מסובב,
ממש לא!במידה וההיפוך לא מצליח מבצעים ניתוח באופן מיידי
לא כולםבד"כ גם המטפלות הטבעיות עובדות עם אולטרא-סאונד צמוד והן לא יקחו סיכון.
עברתי 4 בתי חולים ובכולם הלחיצו מאוד, ביקור חולים(לידה ראשונה טבעית אחרי קיסרי, ממש אמרו לי שעדיף לי קיסרי נוסף..וממש הסבירו בפרוטרוט את הסיכונים..בין הצוות היה מנהל או פרופסור הבי"ח..) שערי צדק, הדסה עין כרם, והר הצופים. ככה שלא יודעת לאיזה בי"ח את מתכוונת. אולי במרכז..ממש לא
תלוי איזה ביח
כנ"ל תלוי איזה ביח
יש בתי חולים שמאפשרים גם לידה טבעית אחרי 2 ניתוחים
ממש לא!
בשום בית חולים לא מבצעים מיד לידה/ניתוח במידה וההיפוך לא מצליח רק אם יש סיבוך משמעותי!!!
תמיד משאירים עוד שעה במוניטור לראות שהוא מתאושש
אני לא ירושלמית אלא מהמרכזעברתי 4 בתי חולים ובכולם הלחיצו מאוד, ביקור חולים(לידה ראשונה טבעית אחרי קיסרי, ממש אמרו לי שעדיף לי קיסרי נוסף..וממש הסבירו בפרוטרוט את הסיכונים..בין הצוות היה מנהל או פרופסור הבי"ח..) שערי צדק, הדסה עין כרם, והר הצופים. ככה שלא יודעת לאיזה בי"ח את מתכוונת. אולי במרכז..
טבעית אחרי 2 ניתוחים נכון שיש כאלה שלא אכפת להם אם את חותמת שלוקחת את הסיכון...
לגבי היפוך וישר אח"כ אם לא מצליח קיסרי, זה בהריון מתקדם (שבוע 39) שאז נותנים צאנס אחרון בד"כ תחת הרדמה אפידורלית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: