ניק כמעט בלי ראש
משתמש מקצוען
אין שום עירוב.את יודעת אולי מה קורה שם עם עירוב בשבת?
אין שום עירוב.את יודעת אולי מה קורה שם עם עירוב בשבת?
תודהאין שום עירוב.
אנחנו מחפשים שני רכבים של 5 מקומות, מאיפה הכי מומלץ?הבאנו מהארץ הרבה דברים, קנינו הרבה דגים, ירקות, פירות, ואפילו הכנו לחם ופיתות,
אשמח לעזור במה שתצטרכו,
רכב הזמנתם כבר?
@ANK מאיפה להוציא רכב?קישורים למה?
הטיסות בוויזאייר לבוקרשט, והדירה דרך בוקינג, כתבו דברים ספציפיים, ונשמח לעזור.
הם יקרים או שרק נדמה לי?ממליץ דרך KLASSWAGEN אבל רק דרך האתר שלהם, ולעשות ביטול השתתפות אצלם באתר!!!, בלי ביטול לא שווה לקחת מהם,
שימו לב שאם אתם מזמינים דרך רנטל קארס זה אולי יותר זול אבל את הביטול אתם עושים דרך רנטל קארס ולא דרך החברה עצמה, מה שאומר שתשלמו פיקדון גבוה, ויבזבו לכם הרבה זמן, וגם בסוף ישכנעו אותכם לעשות ביטול דרכם,
אז חבל.
תודה על כל המידע פה בשפע..!ממליץ דרך KLASSWAGEN אבל רק דרך האתר שלהם, ולעשות ביטול השתתפות אצלם באתר!!!, בלי ביטול לא שווה לקחת מהם,
שימו לב שאם אתם מזמינים דרך רנטל קארס זה אולי יותר זול אבל את הביטול אתם עושים דרך רנטל קארס ולא דרך החברה עצמה, מה שאומר שתשלמו פיקדון גבוה, ויבזבו לכם הרבה זמן, וגם בסוף ישכנעו אותכם לעשות ביטול דרכם,
אז חבל.
זה לכל החברותאם אני עושה ביטול שותפות דרך חברה, זה משנה איזו חברה זה?
בקלאסווגן יוצא לי רכב 7 מקומות כפול מכל השהות ברומניה...
אין פה יותר מידי פרטים@ניק כמעט בלי ראש ו @ANK
מצרף את הביטול שותפות שעשיתי. תוכלו לעזור לי עם זה? זה פעם ראשונה שאני עושה את זה בחו"ל. צפה בקובץ המצורף 1409444
כך זה פועל:לא הבנתי,
חברת האשראי נועלת פיקדון רק מכרטיס שהוא שייך לשוכר הרכב!!!, ואם קורה משהו, גובים משם, אז איך יורד מהכרטיס של פספורט כארד??? הרי הוא לא על שמך? ( יש לי כזה) לא מסתבר בכלל! קודם כל יורד ממך ורק אחר כך פספורט כארד ישמו, שים לב שיש השתתפות עצמית של בערך 50 דולר ברוב החברות שעושות ביטוח ביטול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: