כשחשבתי להעלות את המתכון הטעים הזה, דפדפתי המון באשכולות שונים תחת חיפושים אפשריים, בשביל לראות אם כבר העלו אי פעם מתכון דומה...
שכן, אין בו חידושים מסעירים, אבל הוא טעים טעים!!!
כמובן שהוא יכול להוות השראה למילויים שונים ולפשטידות מסוגים אחרים שיהוו את הרולדה...
ההכנה פשוטה למדי, והתוצאה מושלמת ונאה.
(נ.ב. ברולדה שמתי כפית מלח ולא חצי.
חשוב לטעום את המילית לפני המילוי, לשים לב שיהיה טעם מתובל ולא תפל)
קרדיט: עיתון קראט של המודיע, ד. פוקס.
הנה צילום המתכון מהעיתון:
ואחר כך התמונות שלי.
שכן, אין בו חידושים מסעירים, אבל הוא טעים טעים!!!
כמובן שהוא יכול להוות השראה למילויים שונים ולפשטידות מסוגים אחרים שיהוו את הרולדה...
ההכנה פשוטה למדי, והתוצאה מושלמת ונאה.
(נ.ב. ברולדה שמתי כפית מלח ולא חצי.
חשוב לטעום את המילית לפני המילוי, לשים לב שיהיה טעם מתובל ולא תפל)
קרדיט: עיתון קראט של המודיע, ד. פוקס.
הנה צילום המתכון מהעיתון:
ואחר כך התמונות שלי.