בשרי רולדה הודו- דחוף!!!

Python

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
האם לבשל קפוא או מופשר?
ועל הדרך אשמח למתכון טוב,
תודה!
 

.....

משתמש מקצוען
המתכון שלי מתאים לרולדה עקר מתובלת.
אף פעם לא ניסיתי על משהו אחר אז אני לא לוקחת אחריות....

מטגנת בסיר:
הרבה בצל חתוך לקוביות
5-6 שיני שום
מכניסה את הרולדה ומתבלת: פלפל שחור, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עדיף בצל, מלח, גריל עוף.
אחרי חצי שעה להוסיף קצת יין.

מבשלים שעה וחצי על אש קטנה. מדי פעם הופכים אותה
 
D

Deleted 66182

אורח
עדיף להפשיק קודם כי בד"כ מפריש הרבה נוזלים ואז פחות מקבל צבע יפה
אבל אפשרי קפוא עם קוצר הזמן
 
D

Deleted 66182

אורח
המתכון שלי מתאים לרולדה עקר מתובלת.
אף פעם לא ניסיתי על משהו אחר אז אני לא לוקחת אחריות....

מטגנת בסיר:
הרבה בצל חתוך לקוביות
5-6 שיני שום
מכניסה את הרולדה ומתבלת: פלפל שחור, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עדיף בצל, מלח, גריל עוף.
אחרי חצי שעה להוסיף קצת יין.

מבשלים שעה וחצי על אש קטנה. מדי פעם הופכים אותה
כדאי לסגור קצת בצדדים לקבלת צבע יפה לפני הבצלים והשומים עם טיפה שמן, כמה דקות
 

Python

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
כמה זמן לוקח בערך להפשיר?
המתכון מתאים גם לרולדה עגל?
אם לא, יש לכן מתכון גם לזה?
תודה אלופות!
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
המתכון שלי מתאים לרולדה עקר מתובלת.
אף פעם לא ניסיתי על משהו אחר אז אני לא לוקחת אחריות....

מטגנת בסיר:
הרבה בצל חתוך לקוביות
5-6 שיני שום
מכניסה את הרולדה ומתבלת: פלפל שחור, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עדיף בצל, מלח, גריל עוף.
אחרי חצי שעה להוסיף קצת יין.

מבשלים שעה וחצי על אש קטנה. מדי פעם הופכים אותה
מתכון טוב
אצלינו מוסיפים שורשים מה שיש בבית
גם נותן טעם וגם סופח מליחות שלפעמים ברולדות יש מהם שפע
בסוף הבישול זורקים אותם
 

.....

משתמש מקצוען
מתכון טוב
אצלינו מוסיפים שורשים מה שיש בבית
גם נותן טעם וגם סופח מליחות שלפעמים ברולדות יש מהם שפע
בסוף הבישול זורקים אותם
טוב לדעת
ננסה.
תודה רבה!!


@Python תוסיפי כמה גרגירים של פלפל אנגלי

כמו כן בחג בבוקר אני מוסיפה תפוחי אדמה לרולדה וזה יוצא מאוד טעים. הרוטב נותן טעם מאוד טוב לתפוחי אדמה
 
D

Deleted 66182

אורח
כמה זמן לוקח בערך להפשיר?
המתכון מתאים גם לרולדה עגל?
אם לא, יש לכן מתכון גם לזה?
תודה אלופות!
כמה שעות /לילה להפשרה במקרר.
כדאי לרוקן נוזלים מהקערה ואם הרולדה לא מתובלת לשרות בתבלינים זה משביח מאד
רולדה עגל ללצרוב טוב לפני הוספת הבצלים וכו'
לשים המון בצל והטיפ: לדאוג שכל הזמן הרולדה מכוסה בבצלים המתרככים לאיטם-זה מרכך תבשר ויוצא טעייים
אצלנו טוחנים את מרכיבי הרוטב שיוצא לרוטב חלק וקטיפתי, אפשר להקפיא בנפרד מהרולדה החתוכה (חותכים כשהתקרר ממש!!)
 

אין על עם-ישראל

משתמש מקצוען
לי יש מתכון פיצוץ
כמובן להשרות לילה ליפני שזה מופשר בכוס יין חצי יבש עם שמן זית סילאן או דבש
פלפל שחור גרוס (לפנק) מלח גרוס (דווקא)
אח"כ בבוקר לטגן בשמן זית בצל שחתוך גס עד להזהבה
להוסיף את הרולדה עם כל הרוטב אפשר על הגז
אני מעדיף בתנור על 180 מ' בתבנית חד פעמית ולכסות היטב עם נייר כסף (שהנוזלים לא יצאו)
לאחר 3 ש' להוריד את הנייר כסף לתת קצת השחמה למעלה
בתאבון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה