אכן כן.מדובר על נתיב בשדרה, נכון?
אכן כן.מדובר על נתיב בשדרה, נכון?
אנחנו לא הזמנו בדק בית, אבל היינו במסירה ראשונית, וראינו כל מיני סדקים , דברים לא מושלמים וכו... הערבים שם אומרים - אל תכתבו דברים ברורים כי זה רואים , תכתבו מה שאתם מבינים שלא נראה... משהו מעורפל כזה שקצת קשה להבין האם הטיח הלא צבוע זה פשוט באמצע, או שמישהו דילג על זה, האם נזילה באמבטיה זה בטיפול, או שאם לא שמת לב פשוט תקבל דירה עם רטיבות...יש כאן מישהו שמוכן לכתוב למה צריך בדק בית ?
מדוע לבד לא מספיק ?
מה הם יכולים למצוא שאני לא ??
זה שוה את המחיר ??
שלישית...אנחנו בקומה ראשונה,
באיזה קומה אתם?
מאד מעניין שאישרו לכם לתאם,
אולי זה עוד היה לפני שהם קלטו שלא באמת הכל מוכן...
נתיב בשדרה או צמרות נתיב?לתשומת לב הרוכשים,
הדלתות שהקבלן התקין של חברת טובול, מסתבר בדיעבד שהאיכות שלהם ירודה מאוד.
בפרוטוקול מסירה ביקשנו כבר להחליף 2 דלתות (!) בגלל שברים, סדקים ושקעים. בעוד 3 היה צריך לתקן את הצילינדר.
שמעתי מחבר שגם אצלו שמו את הדלתות הנ"ל, שאחרי זמן מועט טריקת דלת גרמה למנגנון הנעילה להתפרק לגמרי!
לטעמי יש לפנות בצורה מאוחדת וחזקה מול הקבלן, שכן בחוזה התחייב לדלתות פנדור או לשווה ערך פנדור.
וכמובן- מי שעוד לא היה בפרוטוקול מסירה- לשים לב לזה!
בהצלחה ויישוב טוב.
לא, בנתיב בשדרה היה דלתות פנדור, האם זה כן איכותי?צמרות נתיב.
אולי שניהם...
גם אני ראיתי את הדלתות של טובול כשהייתי בדירה בצורה לא רשמית לפני כמה חודשיםלתשומת לב הרוכשים,
הדלתות שהקבלן התקין של חברת טובול, מסתבר בדיעבד שהאיכות שלהם ירודה מאוד.
בפרוטוקול מסירה ביקשנו כבר להחליף 2 דלתות (!) בגלל שברים, סדקים ושקעים. בעוד 3 היה צריך לתקן את הצילינדר.
שמעתי מחבר שגם אצלו שמו את הדלתות הנ"ל, שאחרי זמן מועט טריקת דלת גרמה למנגנון הנעילה להתפרק לגמרי!
לטעמי יש לפנות בצורה מאוחדת וחזקה מול הקבלן, שכן בחוזה התחייב לדלתות פנדור או לשווה ערך פנדור.
וכמובן- מי שעוד לא היה בפרוטוקול מסירה- לשים לב לזה!
בהצלחה ויישוב טוב.
אני מדבר על חוזה של נתיב בשדרה האם גם אתה ?גם אני ראיתי את הדלתות של טובול כשהייתי בדירה בצורה לא רשמית לפני כמה חודשים
והם עשו רושם ממש לא טוב.
צריך לנסות כמה פעמים עד שהדלתות נטרקות עד הסוף.
ממש לא מובן איך זה שבחוזה כתוב דלתות פנדור והם נתנו משהו אחר.
והם איכותיים ? כי לפי רושם חיצוני נראה מאוד איכותיבנתיב בשדרה יש דלתות פנדור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: