הפוך על הפוך
משתמש מקצוען
שלחתי לך.אשמח ג"כ למספר ולדוח המייל שלי T0556741634 שטרודל...
שלחתי לך.אשמח ג"כ למספר ולדוח המייל שלי T0556741634 שטרודל...
כאמור, יש הרבה ליקויים, חלקם פחות משמעותיים.אני ראיתי בדירה שלי את הליקויים הידועים כמו ריצוף לא אחיד והדלתות המפורסמות של טובול (אשמח שנתאגד לעשות משהו בנושא), האם יש דברים נוספים ?
חלקבאיזה בניין אתה
קיבלת גם מחסן וגם חניה מקורה
חלקהאם בנתיב בשדרה כבר חילקו מפתחות?
אני הייתי כבר למסירה ראשונית לפני פסח (צמרות נתיב בנין 6 לא משתכן)כאמור, יש הרבה ליקויים, חלקם פחות משמעותיים.
הליקויים העיקריים הם שיפויים לא נכונים לניקוז המים, איטום רגיל במרפסת, דלתות טובול.
כל אחד והליקויים שיש לו בדירה. חשוב לבדוק.
מי שמעוניין לתפוס יוזמה בעניין הדלתות של טובול - תבוא עליו ברכה.
אני גם קניתי בשוק חופשי וקבלתי דלתות טובול על אף שבחוזה רשום 'פנדור' או שווה ערך לפנדור.אני הייתי כבר למסירה ראשונית לפני פסח (צמרות נתיב בנין 6 לא משתכן)
השאלה אם עכשיו יש לי מה לעשות או...
ואגב כמדומני שהדלתות נטרקו טוב, אולי זה קשור אם זה חופשי או משתכן?
טובול נכנס תחת ההגדרה של שוה ערך לפנדוראני גם קניתי בשוק חופשי וקבלתי דלתות טובול על אף שבחוזה רשום 'פנדור' או שווה ערך לפנדור.
אם לא חתמת על כלום עדיין, אתה יכול להתלונן על כל דבר שלא נראה לך.
אפשר לבדוק מחירים ולראות שטובול הרבה יותר זול מפנדור.טובול נכנס תחת ההגדרה של שוה ערך לפנדור
כך שכל מי שכתוב לו כך בחוזה אין לו מה לעשות
אשמח מאוד אם תשלח לי גם למייל yeudamosheאין לכתוב כתובת מיילשלחתי לך.
אכןתיב בשדרה רק בנין 7-8 עדיין ללא טופס 4 ?
מתי מקבלים שם ?
במשתכן כבר לא מבקשיםמה נסגר עם התשלום על "תשריט בית משותף" היה צריך באמת לשלם אותו?
יש חילוק בין חופשי למשתכן? אני בחופשי
תודה
מישהו ששילם כבר קיבל חזרה ?במשתכן כבר לא מבקשים
לא יודעמישהו ששילם כבר קיבל חזרה ?
ומה עם חופשי למישהו יש מושג???????במשתכן כבר לא מבקשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: