אם הכנים מתנגדים את זה תדע רק כשתנסה לסגורמישהו יודע האם אפשר לסגור חניה מקורה לחדר?
האם זה משהו שהשכנים התנגדו על זה?
שמעתי שהתחילו מסירת מפתחות 3-4 זה נכון ?צפי לאיכלוס של בניינים 5-6 הוא בעוד כחודש.
נגה כתבה לי שעכשיו התחילו במסירת מפתחות בבניינים 3 ו-4 ומיד אח"כ יעברו למסירת מפחות בבניינים 5 ו6.שמעתי שהתחילו מסירת מפתחות 3-4 זה נכון ?
ד'1 או ד'2?נגה כתבה לי שעכשיו התחילו במסירת מפתחות בבניינים 3 ו-4 ומיד אח"כ יעברו למסירת מפחות בבניינים 5 ו6.
נתיב בשדרה- ד'1ד'1 או ד'2?
ומישהו יודע מה עם ד'2נתיב בשדרה- ד'1
מה עם בניין 9 ?נגה כתבה לי שעכשיו התחילו במסירת מפתחות בבניינים 3 ו-4 ומיד אח"כ יעברו למסירת מפחות בבניינים 5 ו6.
אין לי מושג,מה עם בניין 9 ?
דיברתי עם נגהומישהו יודע מה עם ד'2
היום קבלנו מכתב רשמי מהחברה.אין לי מושג,
שאלתי על הבניינים הנ"ל...
שמה?היום קבלנו מכתב רשמי מהחברה.
אתה יודע מתי צפוי אכלוס?בניין 9-10 נתיב בשדרה קיבלו רשמי טופס 4
זה נראה אותו מכתב בדיוק,שמה?
הכוונה לבנינים 9 - 11.דיברתי עם נגה
בנינים 6-11 יש כבר טופס 4,
קבלת מפתחות לא לפני יולי - אוגוסט
יכול להיות שלא נמצאו נציגים לרכוש הציבורי? או שזה לא קשור? כי גם אני לא הצלחתי להבין מה הם חידשו במכתב הזהזה נראה אותו מכתב בדיוק,
רק הוסיפו למעלה שורה שכהמשך למכתב מתאריך 20/05 הם נערכים למסירות הדירות.
סתם מעניין, האם גם לדיירי בניינים 1,2,3,4 היו שני מכתבים?
גם לי לא ברור.יכול להיות שלא נמצאו נציגים לרכוש הציבורי? או שזה לא קשור? כי גם אני לא הצלחתי להבין מה הם חידשו במכתב הזה
מה שהתווסף במכתב הזה זה הסכום 463 ₪ עבור מונה מים לדירהגם לי לא ברור.
למה ההפרש? מה יש לעשות אחרי טפס 4?דיברתי עם נגה
בנינים 6-11 יש כבר טופס 4,
קבלת מפתחות לא לפני יולי - אוגוסט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: