אפשר פרטי תקשורת? טלפון משהואח שלי היה שם לפני כחודש.
הם נהנו מאוד
אם יש שאלות ספציפיות, אוכל לשאול אותם
תודה
מה המחירים שם?
אפשר פרטי תקשורת? טלפון משהואח שלי היה שם לפני כחודש.
הם נהנו מאוד
אם יש שאלות ספציפיות, אוכל לשאול אותם
הפרט היחיד שיש לי זה מיילאפשר פרטי תקשורת? טלפון משהו
תודה
מה המחירים שם?
המחירים שם ממש לא זולים עכשיויש מידע עדכני למישהו?
גיסתי אומרת שהמקום נראה יפה פי אלף מהתמונות...
הבריכה לא מאוד מאוד מחוממת אבל מחוממת, אולי בחורף מחממים יותר.
מעל הבריכה מקורה אבל שאר החצר לא - בכל מקרה, פרטיות מוחלטת בכל המקום!
אפשר מספר טלפון או משהו? תודה.
הפרט היחיד שיש לי זה מייל
i4153377 # gmail.com
היית שם בסוף?מישהו היה בנתניה במקום שנקרא צימר ים?
דחוף לי ממש לדעת איך המקום.
תודה!
הייתם שם , איך המקום ?מישהו היה בצימר בנתניה שנקרא נופש המקום?
אשמח לחוות דעת
תודה!
תודה על העידכוןרויאל צאנז - היינו שם לפני שנתיים, לא ממליצים בכלל
סליחהתודה על העידכון
יש לך המלצה על צימר אחר בחיפה - משהו שמתאים לזוג כולל ג'קוזי?
מתי הייתה ההחלפה?שלום לכולם כאן ההנהלה של רויאל חוף צאנז.
קודם כל רציתי להודות לאנשים פה אשר נתנו לנו ביקורת חיובית. מקווים שבעזרת השם תחזרו אלינו ונשמח לתת לכם את השירות(:
בכל מקרה אני כאן ואומר שעובדי רויאל חוף צאנז שונו ואנחנו בתהליכי ריפוי.. אז לכל אלה שהיה להם עוול במקום האירוח נשמח לתת להם זיכוי וכמובן תמיד נדע איך להשתפר.
בשורות טובות לכולם!
דן
שנה דמיינתי את החופשה שם לפי התמונות . כשהגענו היינו בהלם! זה לא צימריייםם!! זה בניין דירות מאוד ישן ולא נעים בכלל!! הדירות מפוזרות בבנין בין דירות מגורים, מאוד מוזנח ,מאוד התאכזבנו, קירות מקולפים ,דלתות ישנות, הכל היה מאוד ישן-בכלל לא דומה לתמונות! היינו בהלם לא נשארנו -לא היינו מסוגלים ,ופשוט חייבו לנו את הכרטיס בכל הסכום בלי שום התחשבות למרות שרק ראינו ויצאנו. באמת חבל על הכסף שלכם.יש משהו שהיה שם לאחרונה ויודע מה המצב שם כיום??????????? למה אני רוצה לסגור איתם והתבלבלתי מהתגובות!!!
@רויאל חוף צאנז איך אפשר ליצור קשר עם ההנהלה החדשה?שלום לכולם כאן ההנהלה של רויאל חוף צאנז.
קודם כל רציתי להודות לאנשים פה אשר נתנו לנו ביקורת חיובית. מקווים שבעזרת השם תחזרו אלינו ונשמח לתת לכם את השירות(:
בכל מקרה אני כאן ואומר שעובדי רויאל חוף צאנז שונו ואנחנו בתהליכי ריפוי.. אז לכל אלה שהיה להם עוול במקום האירוח נשמח לתת להם זיכוי וכמובן תמיד נדע איך להשתפר.
בשורות טובות לכולם!
דן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: