זה בישוב דרוזי??היינו לפני חצי שנה בצימר ממש על בריכת רם זה בריכה טבעית מאד גדולה בגולן אפשר לדוג שם דגים גם הנוף מדהים אבל זה קצת רחוק קחו בחשבון צימר ליד בריכת רם 0529127010
זה בישוב דרוזי??היינו לפני חצי שנה בצימר ממש על בריכת רם זה בריכה טבעית מאד גדולה בגולן אפשר לדוג שם דגים גם הנוף מדהים אבל זה קצת רחוק קחו בחשבון צימר ליד בריכת רם 0529127010
נשמח לבדוק שאכן יש שיפור בטענות.שלום לכולם, רואה כי יש הרבה טענות כלפינו.
חשוב לי לציין שרוב האנשים במקום הוחלפו וכי עכשיו סטודנט השירות הוא מעל ומעבר!! הסיבות שרשמתם פה לגבי התחמקויות זה משהו שלא בא אצלנו בחשבון ואפילו אין רגע שלט נענה לדרישותיכם!
בכל מקרה שיהיו בשורות טובות לכולנו ומי שיצא לא מרוצה או היו לו בעיות בדירה נוכל לפצות אותו בלילה של מחיר ניקיון על בסיס מקום פנוי.
בשורות טובות!
גם אנחנו נשמח לשמוע מחירנשמח לבדוק שאכן יש שיפור בטענות.
כמה זה יוצא לילה במחיר ניקיון?
רק ניקיון?היי המחיר הוא 400 ש"ח
איך אני יוצר קשרהיי המחיר הוא 400 ש"ח
היי אתה מוזמן להתקשר אלי 0503349141איך אני יוצר קשר
הייתי אצלכם לפני שנתיים בדיוק
יש עוד המלצות? אפשר את הטלפון שלהם?מישהו היה בצימר בנתניה שנקרא נופש המקום?
אשמח לחוות דעת
תודה!
כן , ומסכים עם כל מילה.הייתם שם לאחרונה?
שנדע כמה המידע מעודכן...
ןתודה שטרחת לכתוב.
מתי זה היה?היינו שם ברויאל חוף צאנז בדירה שמעל מסעדת היקב,
המקום מעולה, הניקיון קצת פחות...
הנוף מדהים
היה לנו בעיה בג'קוזי שהיה שם רק מים קרים והתקשרנו לשאול איך אפשר לעשות שיהיה מים חמים ורק צעקו עלינו למה אנחנו מתקשרים בשעות הלילה.......
קצה אכזבה
@אישה כשרהיש צימר חדש הכי יפה שראיתי בצאנז,
מצורף תמונות
לפני כשנה וקצתמתי זה היה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: