רוטב לפיצה כמו של פיצה אורי........

מיכאלה- הום סטיילינג

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני שמה את אותו רוטב גם על הבצק (רוטב פיצה אורי) מכינה מראש בבלנדר כמות גדולה
יש גם רוטב לבן מעלף לפיצה:
להרתיח 1 שמנת מתוקה להוסיף 3 כפות אבקת מרק פטריות של אוסם, מלח ופלפל, אם יוא סמיך מידי להוסיף עם מטרפה ידנית חלב
הולך מאד טוב עם תוספת של פטריות מעל הגבינה הצהובה
 

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני עושה אותו , ושמה על הפיצה וגם מעל יוצא מעדן
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הנה רוטב שרץ פעם תחת השם הרוטב של פיצה אורי

2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
מושלם!!!
שמתי יותר שום, ובמקום פלפל שחור ושאטה שלא היה לי, שמתי 2 שקיות
של אבקה כזו שמגיעה עם הפיצה שבדיוק קנו פה.
יותר מקורי מהמקור...........
 

תמי(ד) בחיוך!!!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הנה רוטב שרץ פעם תחת השם הרוטב של פיצה אורי

2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
זה בערך המתכון שאנחנו מכינים , וזה בול של פיצה אורי,תמיד מבקשים ממנו ת'מתכון.......
אנחנו שמים גם חומץ.....(והמתכון שלנו בכמויות אחרות,אבל יכול להיות שזה אותו דבר ולכם יוצא כמות יותר קטנה......)
 

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כשכותבים 'מיונז' שלא איזה חברה אתם שמים?
כנ"ל רסק עגבניות..
של כל חברה הטעם שונה לגמרי..
 

הכל לטובה!!

משתמש פעיל
ברוטב "של פיצה אורי"
מה אפשר לשים במקום אורגנו? יש אולי רעיונות? (אבל לא תבלין פיצה, כי גם זה אין לי...)
 

אחת מהעולם הגדול...

משתמש מקצוען
הנה רוטב שרץ פעם תחת השם הרוטב של פיצה אורי

2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
איפה קונים שטה טחון?
 

אלעדית

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
יש לכם מתכון לרוטב פיצה בלי שיני שום? לא השגתי בסופר.
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מישהי יודעת מתכון שמתקרב אפילו לרוטב פיצה כמו של אורי או בסגנון?
לא לרוטב ששמים על הבצק אלא רוטב שאוכלים עם הפיצה..
אני יודעת שאין כמו של אורי אבל אולי דומה... ;)
אין לי כח לכל הטררם סביב הרוטב
לכן המצאתי מתכון של 2 שניות.
הילדים מלקקים את האצבעות...
הבן של השכנה שמכינה רוטב כמו במתכון למעלה אמר שאני אלמד את אמא שלו איך מכיני כי זה יותר טעים.:p
המתכון:
2 כפות מיונז
4 כפות רסק
כף שטוחה סחוג אדום של זהבי.
אם אוהבים חריף מאוד אז כף גדושה.
ובמקום שמן אני שמה מים.
מעדן שווה לנסות!
 

טנקס

BOOL- גרפיקה וקופי מנצחים בצ'יק
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יש לכם מתכון לרוטב פיצה בלי שיני שום? לא השגתי בסופר.
כן,
גם אני לא סובלת שום..
יש לי מתכון מטריף לרוטב פיצה.
:
2 כפות מיונז
6 כפות רסק
1/2 כפית שטוחה סוכר
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור
1/2 כפית שטוחה פפריקה
1 כפית גדושה סחוג (אדום)
מערבבים הכל ואחר כך מוסיפים קצת מים בערך 1/4 כוס מים (לפי העין)
וכמובן שוב מערבבים
בתאבון!!
 

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
מתכון לכמות של 1 ליטר

1 כוס מיונז (תלמה)
1.5 כוסות רסק עגבניות מרוכז (לא מרוכז מאוד)
3/4 כוס מים
1 כוס שמן
4-6 שיני שום
2 כפיות סוכר (אפשר גם יותר)
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
1 כפית אורגנו
1/5 כפית שאטה גרוס (אפשר גם יותר, לאוהבי חריף)
1 כפית מיץ לימון
1 כפית חומץ

אופן ההכנה:
1. מרסקים הכל בבלנדר.
2. טועמים.
3. מגיבים ומעדכנים בפרוג.
 

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תמיד התייבש לי הבצק מלמעלה והגבינה הצהובה (פתיתים) נשארת במקום שבו היתה ולא התפשטה.
עד שחשבתי על רעיון פצצה ומאז זה מעדן אמיתי (יותר משל החנות, אפי' אורי כנראה)
לאחר פיזור הגבינ"צ (שאני עושה זאת 10 דקות אחרי שהפיצה בתנור) אני פורש על הפיצה נייר אפיה וכך הוא נאפה עוד כ-8 עד 10 דקות.
כשהפיצה מוצאת מן התנור אני לוקח כף ומעביר בחוזק על הנייר אפיה שמלמעלה כך שהגבינה החמה (מה שעדיין לא התפשטה) כך הכל נהיה מרוח בשווה.
מוריד את הנייר והפיצה מדהימה...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה