טווח ארוך.התשובה בכללי, שבהחלט כן!
אפשר לעשות עם זה, והרבה.
רק צריך להתאים לנתונים הספציפיים שלכם, מה שמתאים לכם.
לדוגמא, לכמה זמן תשקיעו, טווח קצר או ארוך, ועוד הרבה שאלות.
כדאי לפנות ל @מקצועי בלבד היא תוכל לעזור לכם מאד.
בהצלחה.
מה ההמלצה למתחילים?בגדול כל סכום שהוא, החל משקל אחד. אין הגבלה.
אבל צריך להתאים את ההשקעה לנתונים שלכם.
הלוואי שכל הזוגות היו שואלים את השאלה הזו, וכמה שיותר מוקדם.זוג שעובד למחייתו. ומצליח לחסוך בצד 1,000 -1,500 שקל בחודש.
יכול לעשות משהו בהשקעות, שיכול להניב סכומים יפים? ובסוף להתקדם להשקעות רציניות?
והאם מתחילים להשקיע מסכום מסויים? או כל סכום זה טוב?
אם מישהו יכול לעשות סדר מסויים. תודה רבה.
הבעיה שהרבה מהאנשים. שכותבים מאמרים. באינטרנט. הם אינטרס מסויים ומכוונים להשקעה דרכם. אז לפעמים זה יכול למשל להיות אנטי בנקים וכו'.הלוואי שכל הזוגות היו שואלים את השאלה הזו, וכמה שיותר מוקדם.
מצטרף למה שאמרו למעלה - שזה תלוי.
פחות מסכים עם הפתרון - ללכת למישהו שיתן כל התשובות (למרות שזה אנשים ראויים מאוד). יותר ממליץ לחפור לבד קודם. אם תשקיעו בזה 10 שעות עיון ולמידה, כנראה שאלה יהיו השעות שתרוויחו עליהם הכי הרבה כסף בחיים.
במיטב יש מ 10K.לפי מה שידוע לי בית השקעות רלוונטי להשקעה מ-20000 ומעלה (לא חודשי)
אז או שמשקיעים חד פעמי 20000 ואז חודשי כמה שאתם רוצים.
או שמשקיעים דרך הבנק חודשי כמה שאתם רוצים וכשמצטבר לכם 20000 אפשר להעביר את ההשקעה דרך בית השקעות.
תקנו אותי אם אני טועה.
קרן השתלמות לא כל אחד יכול לפתוח.שכתבתי בית השקעות התכוונתי להשקיע במניה דרך חברה.
או דרך קופת גמל או קרן השתלמות וכדמ'. לזה מספיק גם שקל אחד.
אה אתה מדבר על מאמרים בפורום כאן?נכון.
אבל המאמרים של מקצועי בלבד, וכן ההרצאות של השקעות R הון, זה אנשים ישרים ואמינים.
צריך זמן והרבה, בשביל לקרוא את כל החומר שיש פה. אבל זה שווה.
אני כותב שיש חיסכון של 1500 בחודש. אז איזה הלוואות מדובר?לאדם שיש לו סכום קטן [בערך 100 אלף ש"ח] של חיסכון.
הוא מועד להפסדים...
כי הרי בדיקת השקעה היא עולה כסף [אם בודקים ברצינות].
ואף אחד לא ישקיע כמה אלפי ש"ח לבדיקת השקעה.
לכן רוב הסיכויים הם לנפילה בפח...
לדעתי דבר ראשון הכי רווחי הוא החזר הלוואות.
כל מי שיש לו איזה הלוואה בבנק או חברת האשראי, משלמים על זה ריבית כל הזמן.
יותר כדאי לצמצם את ההחזרים ולא לשלם ריבית.
די מגוחך אדם שמשלם לבנק 8 אחוז ריבית ועל התוכנית חיסכון הוא מקבל 2 אחוז....
בנוסף
ברגע שאין לאדם הלוואות.
אם הוא יצטרך הלוואה מהבנק הוא יקבל אותה בתנאים טובים יותר, כי דירוג האשראי שלו יעלה.
כל הנוכלים [יש נוכלים למחצה, לשליש ולרביע] מחפשים בנרות את אלו שיש להם בצד50 עד 100 אלף ש"ח.
הם 'טרף קל'.
סכום כזה המשקיע לא יבדוק יותר מידי...
עשיר גדול שמשקיע מיליונים גם משקיע כסף בשכירת אנשי מקצוע לבדיקות על העסקה.
אדם רגיל כמעט ולא יכול לבדוק כדאיות עסקה.
איני רוצה לכתוב דוגמאות על השקעות כאלו של סכומים בין 50 ל100 אלף ש"ח[אין לי כוח לתביעות דיבה] אבל המבין יבין.
מי מדבר על עוקצים למיניהם?איני רוצה לכתוב דוגמאות על השקעות כאלו של סכומים בין 50 ל100 אלף ש"ח[אין לי כוח לתביעות דיבה] אבל המבין יבין.
יש לכם משכנתא ?אני כותב שיש חיסכון של 1500 בחודש. אז איזה הלוואות מדובר?
אם אני יפרע משכנתא אני לא יתקדם ברווחים. אני חושב שאתה טועה בגדול בהסתכלות שלך.יש לכם משכנתא ?
תפרעו אותה [תתייעצו איזה חלק במשכנתא כדאי] או תפרסו אותה לתשלומים גבוהים בפחות זמן.
יש לכם 'ליסינג לרכב' ?
דבר ראשון
פירעון ההלוואות!
גם מצד ההלכה זה הרבה יותר כדאי, הריביות והבנקים זה ממש לא 'גלאט כשר'.
תסתכל על פירעון המשכנתא כתוכנית חיסכון!אם אני יפרע משכנתא אני לא יתקדם ברווחים. אני חושב שאתה טועה בגדול בהסתכלות שלך.
כתבתי עוד כמה סיבות לפירעון המשכנתא.כנראה אף פעם לא חשבנתם כמה כסף עולה לכם המשכנתא ,כמה זה מהקרן וכמה זה סתם ריבית
בשביל שיהיה שווה להשקיע במקום לפרוע את המשכנתא צריך שהרווח מההשקעה יהיה גדול
ההרשמה סגורה עכשיו.כל התשובות כאן!הרשמה לקורס השקעות כאן!
docs.google.com
קורס חינמי של @השקעות R הון ששווה מיליארדים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: