לבצק: 1 קילו קמח.
2 כפות שמרים.
5 ביצים.
4\3 כוס סוכר
2\1 כפית מלח
1 כוס שמן.
1 כוס מים (יכול להיות שצריך יותר, לפי מצב הבצק)
להכנה: במיקסר לשים את כל חומרי הבצק מלבד המלח כ-10 דקות.
מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-5 דקות.
מניחים להתפחה של 2\1 שעה או עד להתפחת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שווים.
מרדדים כל עיגול לריבוע בגודל 30*15
בבן מארי או מיקרוגל ממיסים 4 חבילות שוקולד חלבי או מריר
ומורחים על כל ריבוע 6\1 מכמות השוקולד.
מקפלים את הריבוע לחצי (שיווצר מלבן)
ומהדקים את הקצוות שהשוקולד לא יברח.
מהמלבן שהתקבל חותכים משולשים.
מגלגלים מהצד הרחב של המשולש לצד הצר לקבלת רוגלך
ומהדקים את הקצה לבצק שלא ייפתח באפיה.
מורחים כל רוגלך בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם ל- 200 מעלות טורבו
10 דקות.
כשהרוגלך יוצאים מכינים סירופ חם (במיקרוגל או על הגז מחממים בסיר 2\1 כוס מים+2\1 כוס סוכר עד שהסוכר נמס במים) ומורחים את הרוגלך בסירופ.
2 כפות שמרים.
5 ביצים.
4\3 כוס סוכר
2\1 כפית מלח
1 כוס שמן.
1 כוס מים (יכול להיות שצריך יותר, לפי מצב הבצק)
להכנה: במיקסר לשים את כל חומרי הבצק מלבד המלח כ-10 דקות.
מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-5 דקות.
מניחים להתפחה של 2\1 שעה או עד להתפחת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שווים.
מרדדים כל עיגול לריבוע בגודל 30*15
בבן מארי או מיקרוגל ממיסים 4 חבילות שוקולד חלבי או מריר
ומורחים על כל ריבוע 6\1 מכמות השוקולד.
מקפלים את הריבוע לחצי (שיווצר מלבן)
ומהדקים את הקצוות שהשוקולד לא יברח.
מהמלבן שהתקבל חותכים משולשים.
מגלגלים מהצד הרחב של המשולש לצד הצר לקבלת רוגלך
ומהדקים את הקצה לבצק שלא ייפתח באפיה.
מורחים כל רוגלך בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם ל- 200 מעלות טורבו
10 דקות.
כשהרוגלך יוצאים מכינים סירופ חם (במיקרוגל או על הגז מחממים בסיר 2\1 כוס מים+2\1 כוס סוכר עד שהסוכר נמס במים) ומורחים את הרוגלך בסירופ.