דרוש מידע רואקוטן

cherry c

משתמש סופר מקצוען
סטטיסטית הכי הרבה אנשים מתים במיטה..
אז מה נישן על הבלטות ? ברור שלא.
התשובה שלך לא ממש הגיונית ולא ממש קשורה, גם אם נתאמץ. (מיטה לא הורגת, התרופה כן)
מילא היית אומרת ש200-300 אנשים מתים כל שנה מתאונות דרכים.. ועדין לא נפסיק לנסוע בכביש.

אני באמת חושבת, וכתבתי את זה בהודעה הראשונית, שבחור/ה שמלאים בפצעים בצורה שיכולה לפגוע בביטחון העצמי או שתצלק את הפנים, שיקחו.
אני נגד אלה שיש להם 2.5 פצעים ולא יכולים לחכות עד שהגיל יעבור... ולוקחים תרופה שהיא כל כך לא פשוטה ויכולה להיות הרת אסון.

SN

משתמש מקצוען
זו משחה לפטריות ולזיהומי עור ולא מחליפה את התרופה המדוברת כאן..
עזבי את כל המשחות האלו למינהם הכל מכירתי ושום דבר לא באמת עוזר לטווח רחוק.
מנסיון עם לא מעט משחות טבעיות או לא, כדורים למינהם
הכל משפיע מצוין וכשמפסיקים הכלללל חוזר, אז מה הרווחנו?
הראקוטן עוזר להרבה זמן אצל רובם והתוצאות מוכחות.
רופאי עור אף פעם לא אומרים לא להשתמש בהם אבל הם מודיעים לך מראש שתדעי שהכל חוזר.
מנסיון בהרבה סוגים עד הראקוטן.

אולי..
לא מבינה בתחום הזה ב"ה ולא יצא לי לנסות בעצמי כלום.
אני אומרת ממה שראיתי בעיניים. זה מישהי שאני פוגשת כל שבוע והשינוי היה משמעותי שלא היה אפשר לפספס וזה שם המשחה שהיא אמרה..

ואגב, לא נראה לי שזה קשור לטבעי או מכירתי. מרשם פשוט מהרופא וקנתה בבית מרקחת.

רחל שמש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש משחה שנקראת טבעקוטן (מקווה שככה רושמים)

מישהי שאני מכירה שמה את זה ויש שיפור אדיר! היא היתה אדמומית כולה ומלאה נקודים נקודים..
ופתאום העור מתחיל להחליק ולחזור לגוון המקורי והיפה..

משחה פשוטה שקונים בבית מרקחת
שווה לנסות

קחו בחשבון שטבעקוטן זו משחה שמכילה סטרואידים

לגבי הרקוטן מנסיון שלי ושל עוד כמה - גורם ליובש מטורף בעיניים שלא עובר
ואז צריך להשתמש בדמעות מלאכותיות וגם א"א לשים עדשות
לכל אחד זה גורם תופעות לוואי אחרות
אבל לדעתי - שווה את זה!

ד.ב.

משתמש מקצוען
לקחתי ראקוטן לפני כ10 שנים בכמות המקסימלית ל6 חודשים האקנה נעלמה לגמרי אבל היו לי בעיות בכבד שהכריחו אותי להפסיק לקחת
ממליצה על ד"ר גולדנהירש מקבל בירושלים ויש לו הסדר עם חלק מהקופות.
אני קיבלתי את הטיפול דרך דק' גולדנהירש ועקב שהוא רופא מאוד מבוקש ועמוס הוא לא בדק את תוצאות הבדיקות דם בזמן מה שעלה לי ביוקר

נטטט

משתמש פעיל
מנסיון שלי - לקחתי בגיל 15, אחרי נסיון של הרבה דברים אחרים ועזר פלאים , אבל כיום חזר לי שוב לא ברמה של אז אבל בפירוש יש פצעים.....
לגבי היובש בשפתיים ממליצה על שפתון שנקרא " משחה לשפתיים" של חב' פלקסיטול , עזר לי פלאיים!
אגב למי שדברה על פוריות יש לי שני ילדים..
ודבר נוסף כעת כשחזר לי הרופא אמר לי לקחת שוב וטען שהבעיה היא רק בזמן לקיחת התרופה שאז אסור להביא ילדים מישהי מסכימה איתו? כרגע לא לקחתי אשמח לשמוע מבעלי נסיון
אה....לקחתי את הקירוטון כמו שאמרוט פה הרוקח אמר שאין שום הבדל וזה רק מה שיש להשיג בארץ

cherry c

משתמש סופר מקצוען
לקחתי ראקוטן לפני כ10 שנים בכמות המקסימלית ל6 חודשים האקנה נעלמה לגמרי אבל היו לי בעיות בכבד שהכריחו אותי להפסיק לקחת
אני קיבלתי את הטיפול דרך דק' גולדנהירש ועקב שהוא רופא מאוד מבוקש ועמוס הוא לא בדק את תוצאות הבדיקות דם בזמן מה שעלה לי ביוקר
אוי!
אתה בסדר?

לכן כתבתי את הודעתי הראשונית שיהיה ברור שזו תרופה חזקה וחייבים מעקב צמוד כל חודש, ורופא אחראי שבודק תוצאות.

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
גם אני מבקשת להזהיר לבדוק בדיקות דם
אפילו שעשיתן בתחילה ובאמצע שום דבר לא מבטיח שהבדיקות הבאות בעוד שבועיים יהיו תקינות
לשים לב לצבע השתן אם הוא מתכהה אפילו אם שותים הרבה מים (מן הסתם זה כתוב גם בהוראות כי זה מראה על בעיית סינון של הכבד)
לשים לב לצבע העור והלבן של העיניים שלא מצהיב
וממש לקרוא את כל האותיות הקטנות
מבינה מאד כל בחורה שרוצה לקחת רוקוטן כי זה גיל מאד רגיש וקשה עם הפצעים
אבל להיות אחראים עם הבדיקות
דבר נוסף לא לקחת ויטמינים סתם כי לפעמים יש עודפי ויטמין שג"כ מסתננים בכבד
ונשים שלוקחות כדורים לצורך מסוים יתכן ועדיף לשקול משהו אחר
תבדקו חזק
נכון שרובן יוצאות מזה בלי בעיות
אבל כבד יש לנו רק אחד
ולא שווה לשחק עליו

(אחת שנפגעה חזק ובס"ד יצאה מזה )

שירה 123

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בוקר טוב!
שואלת בשביל חברה שמתחילה לקחת ריאקוטן... (לא נשואה)
שמעתם על מישהו שזה הזיק לו?
ואם יש לכם טיפים איך לעבור את התקופה הזאת בקלות...
תודה.
מכירה משהיא שהיא לקחה- ונהייתה מלאה בצלקות..
העור שלה התקלף בלי סוף-

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שימי לב שמשהי אמרה לי שאסור בשום אופן להשתמש בשעווה, אז מהעושים אם הגבות (והשפם) לא משהו? משתמשים בפינצטה בעדינות, היא אמרה שמכירה משהי שלא עשתה בעדינות וכל העור התקלף לה.
שמעתי שאולי גם שיטת החוט זה עוזר אבל אין לי מושג לגבי זה

שמרלינג

משתמש מקצוען
שימי לב שמשהי אמרה לי שאסור בשום אופן להשתמש בשעווה, אז מהעושים אם הגבות (והשפם) לא משהו? משתמשים בפינצטה בעדינות, היא אמרה שמכירה משהי שלא עשתה בעדינות וכל העור התקלף לה.
שמעתי שאולי גם שיטת החוט זה עוזר אבל אין לי מושג לגבי זה
אסור באמת שעווה בשום מצב, ואפשר להסתדר יופי גם עם חוט.

ayala1010

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
לקחתי קיורקוטן לפני 4 שנים ואני ממש מרוצה!!!
יש אמנם תופעות לוואי שונות כמו יובש בשפתים, ועור רגיש
אך עבר אצלי ממש במהירות( אפשר להכנס להריון מחצי שנה ואילך אחרי סיום לקיחת התרופה)
כפי שידוע לי ראקוטן זו תרופה יותר חזקה..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה