מכירים את המישפחה..
מישפחה מיוחדת במינה....
לא מפסיקים להיתפלל
אכן משפחה מיוחדת ביותר.שכנים שלנו מהעבר
משפחה מיוחדת!
זוכרת את הרב שליט"א בתור שכן קרוב שתמיד התייחס אלי (בתור ילדה קטנה) וחייך את חיוכו האציל
מתפללת שאלוקים ישלח לו רפואה שלימה בקרוב ממש!
בשורות טובות!
תודה על הקפצהמקפיצה.
תמשיכו להתפלל.
בשורות טובות !
ב.ד.ה.
אני יוצאת לאחותי
לא אוכל לעדכן על מועד הלוויה
אבל זה הערב.
מידיעה?
@חיים רר
ציין שהיה יושב ללא ספר, ע"י שולחן ריק, למד מס' נדה.אני זוכר שנפגשנו לפני הרבה שנים (בערך עשרים וחמש שנה),
והוא סיפר לי שפעם אחת שהוא למד חברותא עם הגר"צ פרצוביץ שליט"א בישיבת מיר (נראה לי בשבת בצהרים),
ומרן הגר"ח שמואלביץ זצוק"ל נכנס לביהמ"ד ושינן שקו"ט מסכתות (נראה לי מסדר טהרות) בע"פ !
הסיפור והצורה שהוא נאמר, הכניסו לי הרבה אהבת תורה, עד היום !
נתפלל כולנו לרפו"ש על ת"ח חשוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: