זה לא קשה. בכלל.האם אתם מכירים משפחות שגרים בבני ברק בדירות קטנות ועדיין מתעקשים לגור בבני ברק
האם זה נובע מהבנה שאין מקום אחר או שפשוט זה מחוסר ידע שלא מכירים
ממש מסכימה עם זה!מצד שני- אחת הסיבות שאני לא רוצה לעזוב את בני ברק זה בגלל אפשרויות העבודה שיש לי מסביב.
אני גרה בקצה בני ברק, עובדת בפ"ת (20 דקות נסיעה מהבית...)
בעלי עובד בהסעות ברמת גן (גם, 20-25 דקות הליכה...)
אם יוצאים לערים רחוקות יותר מהמרכז- מפסידים את הפלוס של 'גוש דן' בקטע תעסוקתי.
זה החיסרון הגדול והעיקרי בלעזוב את המרכז.מצד שני- אחת הסיבות שאני לא רוצה לעזוב את בני ברק זה בגלל אפשרויות העבודה שיש לי מסביב.
אני גרה בקצה בני ברק, עובדת בפ"ת (20 דקות נסיעה מהבית...)
בעלי עובד בהסעות ברמת גן (גם, 20-25 דקות הליכה...)
אם יוצאים לערים רחוקות יותר מהמרכז- מפסידים את הפלוס של 'גוש דן' בקטע תעסוקתי.
תלוי מה העבודה.זה החיסרון הגדול והעיקרי בלעזוב את המרכז.
זה נכון שזה תלוי מה העבודה, אבל לרב, העבודות במרכז מתוגמלות פי כמה, השכר כאן שונה מאד.תלוי מה העבודה.
עבודה בהסעות יש ביקוש ברוב הערים בארץ.
רמת החיים בפריפריה גבוהה בהרבה, וגם זולה במעט יותר מבמרכז.זה נכון שזה תלוי מה העבודה, אבל לרב, העבודות במרכז מתוגמלות פי כמה, השכר כאן שונה מאד.
נראה לי שמתעקשים לגור בבני ברק בעיקר בגלל האיכות חיים -- הטיפוח --המדשאות --והניקיון למופתהאם אתם מכירים משפחות שגרים בבני ברק בדירות קטנות ועדיין מתעקשים לגור בבני ברק
האם זה נובע מהבנה שאין מקום אחר או שפשוט זה מחוסר ידע שלא מכירים
כמובן גשמיתהמעלה היחידה של בני ברק היא המיקום שלה במרכז
חוץ מזה זו עיר מכוערת צפופה מטונפת בלי טיפת איכות חיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: