תופעות לוואי, בטחחחחאגב, מעניין אותי אם יש עוד כאלה שמרגישים את ההשפעה גם יום אח''כ (גם בריטלין של 5 שעות)
אבל השפעה חיובית? כלומר על הריכוז?
לא קרה, לא לי
תופעות לוואי, בטחחחחאגב, מעניין אותי אם יש עוד כאלה שמרגישים את ההשפעה גם יום אח''כ (גם בריטלין של 5 שעות)
מוכר...הורדתי מ30 ל10-15, החלפתי כבר 4 פעמים תרופה, כל פעם מחדש זה מה שעזר לי איכשהו להתמודד עם הבלוק החדש....
אני גם יכולה להרגיש תופעות לואי יום אח"כ
האמת לא יודעת אם הם שורדות את הלילה...
מה שכן קרה לי,
שכשלקחתי ויואנס שהוא של 12 שעות, הרגשתי את ההשפעה ממש!
גם אחרי שנגמר לה הזמן הרשמי,
זה אומר שהייתי מרוכזת גם ב12 בלילה,
ובלי תאבון בכלל כל היום...
תופעות לוואי, בטחחחח
אבל השפעה חיובית? כלומר על הריכוז?
לא קרה, לא לי
על "סטרטרה" כן שמעת?זה דבר שעדיין לא שמעתי עליו. מה זה? (שמעתי על אטנט, ויואנס, ריטלין, רפנידאט......)
קראתי רק עכשיו את האשכול, אבל את הספר - כבר לפני כמה חודשים.לבעלי קש"ר יש התמודדות לא פשוטה, אך אין ספק כי העולם תוסס, צבעוני ועליז יותר בזכותם.
לקראת חג הסוכות, הנה המלצה על ספר שכתבתי, החלום הזה תפוס, העוסק במערכת יחסים של מבוגר קשר"י וילד קשר"י.
בספר החלום הזה תפוס תכירו את אלישע, בחור בוגר המתקשה בשידוכים.
את ישי שלא מצליח ללמוד, אבל מצליח להציל את המצב כשכל המבוגרים מרימים ידיים.
ואת מתי שמצא את עצמו בכלא וכמעט התייאש מעצמו, אבל רק כמעט...
החלום הזה תפוס ספר מלא מתח, דרמה, וצחוק. מומלץ לקשר"ים, לבני משפחותיהם, ובעצם למי לא?
הוצאת יפה נוף.
תהנו!
לפעמים לפעמים כן יש,אין מענה תרופתי לאימהות לילדים קנטים (הר. והנ.) נכון?
אהמ, לא מדויקמי שמצא את התרופה 'שלו', מה זה אומר? בלי תופעות לוואי? בלי להיכלא בקופסא?
כי אני כבר 3 שנים מחליפה אחד אחרי השני. כל פעם זה סיוט, למצוא רופא, לקחת משכנתא בשביל לשלם על הביקור, (בפרטי....) וחוזר חלילה...
ויואנס הוא של 14-16, לא?שכשלקחתי ויואנס שהוא של 12 שעות, הרגשתי את ההשפעה ממש!
הוא 10-12 ברשמייואנס הוא של 14-16, לא?
אפילו שבפועל הוא בקושי כיסה לי 10 שעות...
איזה ידע...זה דבר שעדיין לא שמעתי עליו. מה זה? (שמעתי על אטנט, ויואנס, ריטלין, רפנידאט......)
זה ממש נכון שחבל לכבות את המעלות.
אז שאלה לי:
למה באמת חשוב לך למצוא כדור?
כאילו-
אם ממילא אין לך מוטיבציה,
אין לך לימודים שאת חייבת לסיים,
ולקש"ר יש כל כך הרבה מעלות בחיים שאין שום סיבה לכבות בכח...
אז מה הענין?
מאיפה הבאת את זה?אין לך לימודים שאת חייבת לסיים,
ולקש"ר יש כל כך הרבה מעלות בחיים שאין שום סיבה לכבות בכח...
ממליצה מאד להתייעץ עם המרכז הטרטולוגי.אין מענה תרופתי לאימהות לילדים קנטים (הר. והנ.) נכון?
אכפת לך לפרט קצת על תופעות הלוואי השונות?האמת שאני גם כבר עברתי את כולם למעט רפנידאט
כל אחד והבאג שלו...
ואז הנוירולוג שלי המליץ לי על אטומיק- סטרטרה,
ברור שגם מבוגרים לוקחים את התרופות האלו.מאיפה הבאת את זה?
את לא יודעת שגם אנשים מבוגרים נוטלים תרופות קש''ר, איזה יתרון יש לזה?
בשביל להדגים למה הכי יצירתי בעולם, מבוגרת, עם בעיית קש'ר נוטלת תרופה ופורחת צריך יהיה להסגיר אותה..וגם יכולות לכבות יצירתיות, התלהבות ועוד, שהן מעלות של קש"ר
אני למשל עובדת בעבודה שדורשת יצירתיות, ואם אקח תרופה, זה יהיה ממש חבל מבחינה הזו
זה הגנרי של ריטלין 10 מ"ג אאל"טיש לך מידע לגבי רפנידאט?
שאלה מוזרה מאודאכפת לך לפרט קצת על תופעות הלוואי השונות?
להסגיר תצמי?בשביל להדגים למה הכי יצירתי בעולם, מבוגרת, עם בעיית קש'ר נוטלת תרופה ופורחת צריך יהיה להסגיר אותה..
למה מוזרה?שאלה מוזרה מאוד
האמת היא שלי אישית אני לא חושבת שיהיה בעיה בניהול בית (בתקווה...)אבל חוץ מלימודים יש עוד דברים בחיים, בניהול הבית זה ממש יכול להקשות.
כןאכפת לך לפרט קצת על תופעות הלוואי השונות?
יש לך מידע לגבי רפנידאט?
ומה המחיר של האטומיק?
הוא יקר?מישהו יודע על דרכים להוזלה של אטנט, למשל?
200 ש"ח לחבילה, ואם צריכים 2 ביום זה 400 ש"ח...הוא יקר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: