הקרעפלאך מעולים ברידוד דק מאד מאד.
אפשר לרדד, להשהות מעט ואז ניתן לרדד עוד יותר דק
@חדוי כנרת
היקרה , בדיוק כעת אני מכינה את המתכון שלך
שאלה לי -
האם את מבשלת את המילוי קודם?
לפי המתכון שלך - לא - אז איך הבשר מתבשל ב- 15 דקות??
הקרעפלאך מעולים ברידוד דק מאד מאד.
אפשר לרדד, להשהות מעט ואז ניתן לרדד עוד יותר דק
חייב מיקסר לבצק?המתכון שלי:
למילוי:
קופסא כבד עוף
200 ג' חזה עוף מבושל
2 בצלים קצוצים
לבצק:
2 כוסות מים
100 גר' מרגרינה
1 כפית גדושה מלח
לבשל בסיר, להביא לרתיחה
להוסיף:
4 כוסות קמח
להעביר למיקסר ולהוסיף:
4 חלמונים.
לעבד עד לקבלת בצק רך.
להכין את המילוי:
מבשלים מרק עוף, מוציאים את העוף וקוצצים. קוצצים גם את הכבד. מטגנים בצל ומוסיפים את העוף והכבד. מקררים.
טוחנים את המילוי בבלנדר מקל.
מרדדים בצק.
קורצים עיגולים, ממלאים בבשר וסוגרים לחצי סהר.
מבשלים במרק עוף עד שהקרפלעך צפים. מחכים עוד דקה ומוציאים.
יצא לי מהכמות הזאת בערך 200 קטנים.
אפשר לעשות חצי כמות.
צפה בקובץ המצורף 732604צפה בקובץ המצורף 732605
מאמינה שאפשר ללוש היטב בידיים.חייב מיקסר לבצק?
המיקסר שלי חלבי
איפה משיגים כזו רשת?להכנה מהירה של כמות גדולה אנחנו משתמשים ברשת מיוחדת אולי פחות יפה, אבל ניתן להכין כיסנים קטנים בכמות גדולה במהירות יחסית.צפה בקובץ המצורף 732420
לא יודעת אם עדיין רלוונטי,@חדוי כנרת
היקרה , בדיוק כעת אני מכינה את המתכון שלך
שאלה לי -
האם את מבשלת את המילוי קודם?
לפי המתכון שלך - לא - אז איך הבשר מתבשל ב- 15 דקות??
זו לא בעיה.@חדוי כנרת
היקרה , בדיוק כעת אני מכינה את המתכון שלך
שאלה לי -
האם את מבשלת את המילוי קודם?
לפי המתכון שלך - לא - אז איך הבשר מתבשל ב- 15 דקות??
תיבול?לא יודעת אם עדיין רלוונטי,
משתמשת עם עיסה מוכנה לקציצות [שמורכבת מ: 1/3 חזה עוף+1/3 בשר אדום+1/3קורקבנים]
ולא מבשלת לפני כן.
אני מכינה כמות גדולה, מחלקת לפי ארוחות ומקפיאה.תיבול?
תוספת ירקות, כמו בצל ושום?
זו לא בעיה.
מדובר בכמות קטנה יחסית של בשר, שמקבלת מכת חום + רתיחה של 15 דק'.
לשם השוואה, כשמטגנים קציצות, כמות הבשר בכל קציצה גדולה בהרבה, ומטגנים כל קציצה הרבה פחות מ15 דק'.
אני מכינה כמות גדולה, מחלקת לפי ארוחות ומקפיאה.
אביא לך כאן את המתכון שלי ותכיני לפי הכמות הדרושה לך.
קציצות בשר
החמרים הדרושים:
1 ק''ג בשר אדום
1 ק''ג חזה
1 ק''ג קורקבנים-מעשיר מאד את הטעם ,הצבע והמירקם של העיסה, ומוזיל מאד את העלות!
1 תפו''א טרי
3 בצלים
1 ראש שום
1 קישוא/מעט מים
½1 כפות מלח-תלוי איזה הכשר, ישנם הכשרים שאין צורך כלל במלח!
1/3 כף פלפל שחור
½1 כפות פפריקה
7 ביצים
פירורי לחם/קמח מצה
חלה/לחם שרוי וסחוט-לבחירה
ההכנה:
טחני את הבשרים והירקות. תבלי
חלקי למס' ארוחות רצוי והקפיאי כנדרש!
שלפי בעת הצורך ל:
קרעפלאך
כרוב ממולא
מוסקה
קציצות
כופתאות ברסק עגבניות
כופתאות קיפודיות
בצק עלים ממולא בשר
חזה במילוי בשר
ועוד המון אפשרויות!
בהצלחה
גמח"ט
זה קלופס או קרעפלך?היה שם בקר טחון, לא יודעת אם התבשל מספיק....
עדיף לפני כי הם מתבשלים בשניה בתוך הסיר של המרק (אם מכינים את הקרפלך אחרי בישול בסיסי של הבקר הטחון)את הקרפלך- מקפיאים לפני או אחרי בישול?
ותתנו גם את המתכון של המרק
האמת
ממש בא לי להכין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: