@רוחי בלבוחי
מתכון נהדר, תודה עליו. ממש
בזכותך לקחתי על עצמי את הפרויקט הזה לראשונה ולא מתחרטת.
משתפת מנסיוני לאחרות שעושות גם-
עשיתי חצי מהמתכון, המרתי את המרגרינה בשמן
שמתי חלמון אחד במקום שניים ובכ"ז הייתי צריכה לקמח הרבה אח"כ כדי לאזן את הדביקות,
וגם שימנתי קלות את המשטח לפני הרידוד שלא יידבק.
אבל אח"כ היה ממש כיף לעבוד איתו, גמיש ונח.
ולפי עדות הטועמים- גם מאד טעים....
בסגירה עשיתי שילוב אקזוטי של גיוזה עם טורטליני חח
אבל יצאו חמודים ויפים ב"ה
מתכון נהדר, תודה עליו. ממש
בזכותך לקחתי על עצמי את הפרויקט הזה לראשונה ולא מתחרטת.
משתפת מנסיוני לאחרות שעושות גם-
עשיתי חצי מהמתכון, המרתי את המרגרינה בשמן
שמתי חלמון אחד במקום שניים ובכ"ז הייתי צריכה לקמח הרבה אח"כ כדי לאזן את הדביקות,
וגם שימנתי קלות את המשטח לפני הרידוד שלא יידבק.
אבל אח"כ היה ממש כיף לעבוד איתו, גמיש ונח.
ולפי עדות הטועמים- גם מאד טעים....
בסגירה עשיתי שילוב אקזוטי של גיוזה עם טורטליני חח
אבל יצאו חמודים ויפים ב"ה