בעבר ז"א היום כבר לא?למה?בעבר כשהייתי מזמין במשנת יוסף בחמישי אני קודם שם בסל את המוצרים שנצרכים או שבא לי
ואז עובר ביום ראשון מוריד מוריד,ואז נשאר 2 מוצרים אני אומר לעצמי בשביל זה אני ילך? וזהו...
מדבריך ומדברי כולם זה נראה שבאמת כולנו או רובנוזה ודאי נכון, וצריך בלמים.
מה שאנחנו עושים; אחד מבני הזוג מזמין, ואח"כ בן הזוג השני עובר על הקניה, ומסיר שומנים...
וזה מכסה הכל?אני בדיוק הייתי ההיפך
שהלכתי לצורכניות קניתי יותר
ובאתר אני קונה ממש מדויק
מה גם קרוב אלי אין צורכניה זולה, ומה שלידי זול, הם לא
אולי לא מכסה ממש- אבל מרכז הכובד שם..וזה מכסה הכל?
אין צורך בהגעה לחנות אח"כ?
נכון, לא כל שבוע מוכרים הכלוזה מכסה הכל?
אין צורך בהגעה לחנות אח"כ?
בעבר כשהייתי מזמין במשנת יוסף בחמישי אני קודם שם בסל את המוצרים שנצרכים או שבא לי
ואז עובר ביום ראשון מוריד מוריד,ואז נשאר 2 מוצרים אני אומר לעצמי בשביל זה אני ילך? וזהו...
תודה לשניכם על כך שכל פעם ביום חמישי חצי מהמוצרים היו מסומנים כ"אזלו מהמלאי" וחזרו ביום ראשון.גם אני מזמינה בחמישי
מדללת בראשון
בודקת אם שווה את הזמן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: