מתי?אנחנו קיבלנו
נכון.האם זה נחשב להכנסה,
ולכן א"א בחודשים אלו לקבל את המענק לעסקים קטנים?
קיבלתי לפני שבועיים פעימה ראשונה
תוך כמה זמן מאז החתימה על ההסכם שנשלח במייל, נכנס הכסף לחשבון?לפני 3 ימים
פעימה ראשונה
לא נראה לי הגיוני שנחשב כהכנסה שמונעת לקבל מענקי קורונה, זה כסף שמיועד להוצאה על שיווק וכדומה.נכון.
צריך לןהוציא על זה קבלה
נכון.
צריך לןהוציא על זה קבלה
לא נראה לי הגיוני שנחשב כהכנסה שמונעת לקבל מענקי קורונה, זה כסף שמיועד להוצאה על שיווק וכדומה.
גם לי נראה מוזר ותמוה, כי ההפסד של מענקי הקורונה, נוגס בריווחיות של המענק הזה.שימו לב המענקים לעסקים חדשים מחושבים כל חודשיים, ולכן מי שקבל מענק מהבית לסולידריות בינואר, לא יקבל מענק על חודשים ינואר ופברואר.
כדאי להזדרז עם הקבלות כדי שאולי המענק השני יכנס לפני סוף פברואר ואז לא תפסידו עוד חודשיים.
מקוה שהובנתי.
איך יוצרים איתם קשר? אפשר קישור או הכוונה אחרת למידע?
גם לי נראה מוזר ותמוה, כי ההפסד של מענקי הקורונה, נוגס בריווחיות של המענק הזה.
יש מי שיודע לענות תשובה מוסמכת?
כןמישהו כבר קיבל פעימה שניה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: