בקשה קרן לסולידריות

קרייזי גרף

משתמש מקצוען
האם זה נחשב להכנסה,
ולכן א"א בחודשים אלו לקבל את המענק לעסקים קטנים?

יוכבד שכטר

צילום יוצר, מציאות.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

שוקי פרוגר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
שימו לב המענקים לעסקים חדשים מחושבים כל חודשיים, ולכן מי שקבל מענק מהבית לסולידריות בינואר, לא יקבל מענק על חודשים ינואר ופברואר.
כדאי להזדרז עם הקבלות כדי שאולי המענק השני יכנס לפני סוף פברואר ואז לא תפסידו עוד חודשיים.
מקוה שהובנתי.

קרייזי גרף

משתמש מקצוען
נכון.
צריך לןהוציא על זה קבלה
לא נראה לי הגיוני שנחשב כהכנסה שמונעת לקבל מענקי קורונה, זה כסף שמיועד להוצאה על שיווק וכדומה.
שימו לב המענקים לעסקים חדשים מחושבים כל חודשיים, ולכן מי שקבל מענק מהבית לסולידריות בינואר, לא יקבל מענק על חודשים ינואר ופברואר.
כדאי להזדרז עם הקבלות כדי שאולי המענק השני יכנס לפני סוף פברואר ואז לא תפסידו עוד חודשיים.
מקוה שהובנתי.
גם לי נראה מוזר ותמוה, כי ההפסד של מענקי הקורונה, נוגס בריווחיות של המענק הזה.
יש מי שיודע לענות תשובה מוסמכת?

שוקי פרוגר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
איך יוצרים איתם קשר? אפשר קישור או הכוונה אחרת למידע?

שוקי פרוגר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
גם לי נראה מוזר ותמוה, כי ההפסד של מענקי הקורונה, נוגס בריווחיות של המענק הזה.
יש מי שיודע לענות תשובה מוסמכת?

צריך לתת להם קבלה על המענק, ולכן זה נחשב הכנסה לעסק. (ובעצם אין סיבה שלא).
השבוע שמעתי בתקשורת שהם התלוננו שזה נחשב הכנסה גם במס הכנסה, ואנשים מפסידים מזה.
אבל אני לא איש מקצוע. בטח @יהודה מילר ידע לעזור יותר.

שוקי פרוגר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
יש למישהו מידע לגבי המענקים של ינואר פברואר, אם קבלתי מענק מסולידריות בינואר לכאורה א"א להגיש בקשה למענק סיוע, נכון?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה