זמני בעולם
משתמש מקצוען
הסבר? הגוף שלי?הבנתי בעבר שמשנת יוסף זה תלוי בהחלטת הגוף שעומד מולם
הסבר? הגוף שלי?הבנתי בעבר שמשנת יוסף זה תלוי בהחלטת הגוף שעומד מולם
אני התקשרתי אליהםבמשנת יוסף ישנה אפשרות להוסיף כרטיס כל, הבנתי שזה הכוונה להיימיש כארד וכדו', הכנסתי את מספר בהיימיש, ומנסה לשמור פרטים, אפס, לא מצלחי, מסתובב ומסתובב ולא שומר, למה?
ככה נראה האופציה.צפה בקובץ המצורף 1217849
כמה רחוק בדרום?אני התקשרתי אליהם
והם אמרו שזה רק בתחנות מסוימות
(מה שאמרו לי זה 'או צפון רחוק רחוק או דרום רחוק רחוק')
זה לא ענה על השאלה שלי.הננו להבהיר בזאת, כי על דעת התורמים ניתן לרכוש בכרטיסי "היימיש כארד" אך ורק מוצרי מזון, אופטיקה, הנעלה, בגדי ילדים, הלבשה אישית בסיסית לגברים ונשים.
נראה לי שהכי טוב ליצור איתם קשר ישירות ולשאולכמה רחוק בדרום?
יש לי אופציה להכניס כרטיס כל, זה זה?
אפשר לקנות בכל החנויות המופיעות ברשימה.בקטלוג שלהם כתוב שעל דעת התורמים,
אין לקנות בכרטיס בגדי נשים.
מצד שני- יש שם חנויות כאלו.
לא הבנתי מה הם מתכוונים.
גם אניאולי מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם משרדי טובה וברכה? חשוב לי מענה אנושי.
תודה רבה
איך אפשר לדווח?ואם גיליתם חנות שמוכרת מעבר לבסיס ו/או חנות שגובה תשלום נוסף למשלמים בכרטיס טובה וברכה - דווחו למשרד טובה וברכה, יודו לכם מאד.
0737684945איך אפשר לדווח?
תנסו אולי בלי 0 (או עם 0, אם ניסיתם בלי)הבעיה שהמערכת לא מזהה את מספרי הזהות שלנו
פעם ראשונהאם זה לא פעם ראשונה, זה רק לעדכן פרטים בנדרים פלוס ככה הבנתי
תקנו אותי אם אני טועה
אז לברר אצל גבאי הקהילהפעם ראשונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: