תוכל להסביר יותר טוב את השאלה?האם יש משמעות לצבירה בשעה שהיא תרצה למשוך (בגין סיבות שמאפשרות משיכה בניקוי 10%)
לא.כל מורה בחינוך העצמאי הקרן השתלמות נמצאת בברת מחדל בעגור שהמסלול הכשר זה 80% איגרות חוב הכסף שיש לי בקרן כעת אני מעונינת שיהיה בחשיפה גבוה לאגרות חוב אבל מכאן ולהבה מה שנכנס אני מעונינת לניד אם אני מושכת את הכסף אני יכולה או ביציאה לשבתון שאז אני לא עובדת ומפסידה משכורת של שנה או שאני מוציאה בגלל מצב כלכלי קשה ואז מורידים 10% והרוח שנוצר מהכסף מחויב במס השאלה אם אני מנידת את ההפקדות מכאן ולהבא יש השלכה על מה שנמצא בקרן בשעה שאני יבקש למשוך
אם אתם לא מעוניינים לצאת לשבתון, כן.יש לנו כבר קרן השתלמות לא פעילה כרגע במגדל במסלול S&P 500 יש בה כ - 12.000 ש"ח
ומתחילים עבודה בחינו"ע.
האם כדאי להמשיך הפקדות לשם?
תודה על המענה.אם אתם לא מעוניינים לצאת לשבתון, כן.
תמלאו טופס ויתור אצל המעסיק וזה מספיק.תודה על המענה.
שאלה נוספת, האם העובדה שאינה פעילה כרגע מצריכה פרוצדורה מיוחדת כדי לחזור ולהעביר לשם הפקדות?
מגדלרציתי לשאול
1. אם אני מבקשת להתחיל להפקיד כעובדת הוראה בקרן השתלמות רגילה
מציעםים לי
או בהראל 0.55 או במגדל 0.35
הסוכן אומר שלהראל יש תשואות גבוהות יותר,
מה כדאי?
אי אפשר, ואין גם הבדל. את הוותק ניתן יהיה להחיל מאחת על השניה.2. יש לי גם קרן השתלמות כעצמאית, האם ניתן להפקיד גם את השכיר לאותה קופה והאם זה משתלם יותר?
תודה!!!
תראו את ההודעה הפותחת של האשכולכרגע מפרישים לי לבנק הבין לאומי,
אני רוצה שיפרישו לי למקום אחר,
אבל לא יודעת לאן,
אני צריכה לפתוח לבד קרן השתלמות?
את מי אני צריכה לעדכן?
לא משתנה.@השקעות R הון
האם לאור התשואות האחרונות בקרנות השתלמות למורים דעתך משתנה?
התשואות בשנה האחרונה היו סביב 10% בקרן של המורים
כמה היה אצל השאר?@השקעות R הון
האם לאור התשואות האחרונות בקרנות השתלמות למורים דעתך משתנה?
התשואות בשנה האחרונה היו סביב 10% בקרן של המורים
כמה היה אצל השאר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: