האם אפשר לקבל הפניה או קישור ?אפשר להתחיל עם המאמרים שלי בנושא.
בתודה מראש
האם אפשר לקבל הפניה או קישור ?אפשר להתחיל עם המאמרים שלי בנושא.
נפתח לי דף ובו הכיתוב "אופס התרחשה איזושהי בעיה"בבקשה -
מאמרים מאת מקצועי בלבד
www.prog.co.il
הכוונה אליי?מעוניין לחשב במחשבון שצורף ע"י מנהל הפורום' במחשבון הבסיסי רשום 9 אחוז תשואה,
כמובן שאפשר לשנות - ותודה על הכלהכוונה אליי?
במחשבון שלי אפשר לשנות את התשואה.
כן.אם הוחלט שלא רוצים לצאת לשבתון, יש הבדל [העדפה] לאיזה חברה להעביר? איפה התשואה גבוהה ללא כ"כ סיכון?
תודה רבה
יש כאן עובדי הוראה
שפתחו קרן השתלמות רגילה (לא ייעודית לעובדי הוראה)
והפרישו להם לקרן ההשתלמות אחוזים גבוהים כמו בקרן השתלמות לעובדי הוראה?
4.2% לעובד 8.4% למעסיק
במקום 2.5% לעובד ו 7.5% למעסיק?
האחוזים הגבוהים האלו זה בעיקר פיקציה
נותנים אותם רק למי שיוצא לשבתון (או בפרישה).
אם אתם רוצים לחתן עם זה ילדים, לא תקבלו אותם.
@השקעות R הון ו @nechamizakטעות מוזרה.
ככל הנראה יקזזו לך אחר כך את הסכומים הללו בחזרה...
לא חושבת שיש מיסוי על מעבר ל- 10 אחוזים, אלא מיסוי מעל התקרה השנתית להפקדה.
לגבי ההפקדה העודפת שלך, ככל הנראה לטווח ארוך עדיף להשקיע במסלול ממוסה עם תשואה גבוהה , מאשר האופציה הנוכחית. אפשר לחשב במחשבוני השקעות ברשת.
חמוד, האם אפשר בעגור לקבל הלואה, הרי זה כשר גלאט הון?ד"א
עשיתי משהו מעניין לעצמי
יש לי קרן השתלמות בעגור וגם קרן השתלמות פרטית באינפיניטי מחקה מדד 500
היות ובעגור הכסף לא משהו- משכתי מהם הלוואה על 75 אל"ש ופתחתי עליו קופת גמל במסלול מחקה מדד
זו האופציה שביררתי עליה לפחות שבעגור יקרה משהו עם הכסף.
זו לא הלוואה על חשבון הקרן, הוא ממשיך לעמוד בסכום המלאחמוד, האם אפשר בעגור לקבל הלואה, הרי זה כשר גלאט הון?
רעיון מענייןד"א
עשיתי משהו מעניין לעצמי
יש לי קרן השתלמות בעגור וגם קרן השתלמות פרטית באינפיניטי מחקה מדד 500
היות ובעגור הכסף לא משהו- משכתי מהם הלוואה על 75 אל"ש ופתחתי עליו קופת גמל במסלול מחקה מדד
זו האופציה שביררתי עליה לפחות שבעגור יקרה משהו עם הכסף.
עיין בהודעה הראשונה באשכול.ואהוו
נחשפתי למידע מדהים!!
כל הפלוס של קרן השתלמות למורים זה בגלל תוספת הפקדה של המעסיק, אבל!! אם מושכים את הכסף לפני גיל פנסיה או אם לא יוצאים לשבתון, מקזזים מזה 11 אחוז מכספי הפקדת המעסיק, ומכיון שכך
אין שום טעם להשאר בקרן עגור למורים שזה תשואה נמוכה מאוד וההפקדה היא אותה הפקדה כמו קרן השתלמות רגילה..
ואמרו לי בחינוך העצמאי שאפשר לעבור לקרן השתלמות רגילה עם פחות הפקדה מאשר למורים,
אני צודק?
מה הפירוש גם מהרוחים, לי אמרו 11 אחוז מהפקדות המעסיק...גם מהרווחים
זה אומר שאתם יכולים למשוך בפועל 89% מהכסף שיש שם, וכל השאר חוזר למעסיק.מה הפירוש גם מהרוחים, לי אמרו 11 אחוז מהפקדות המעסיק...
זה קרן חדשה.עכשיו אנחנו רוצים להעביר את קרן ההשתלמות שיש בעגור כשכיר בחינוך העצמאי, לקרן השתלמות רגילה, האם צריך לפתוח קרן חדשה או אותה קרן?
יש תקרת הפקדה כעצמאי, ויש תקרת הפקדה נפרדת כשכיר.האם מגבלת 20 אלף לשנה זה כולל את כל הקופות או שאפשר לפתוח קופה בחברה אחרת עם עוד 20 אלף ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: