אין להם עדכון בזמנים.מישהו יודע על זמנים עדכניים?
זה תמיד בימי שני אחרי צהריים.
אין להם עדכון בזמנים.מישהו יודע על זמנים עדכניים?
אשמח למידע על הגמח בבני ברקנתנו עד 26,000 ב18 תשלומים (בלי לשאול שאלות)
אפשר להביא גם כ"א של בן/ת הזוג (צריך אישור טלפוני)
התשלום יורד בו זמנית מכל הכרטיסים, כך שמיד בתשלום הקרוב מתפנה קצת מהמסגרת וכך הלאה
על כרטיסי אשראי של ישראכרט ולאומי קארד (ויזה) הם לוקחים עמלה של טיפה יותר מאחוז, בדיינרס ואמריקן אקספרס כמעט 2 אחוז.
(החל מבערך 15:00 היה שם דף לרשום שמות, ב17:00 הגמ"ח נפתח ומחלקים מספרים לפי הרשימה (מי שלא מגיע ב17:00 מפסיד את התור שרשם), וגם אח"כ אפשר להגיע עד 19:00)
אגב, פרסמו שם שיש גמ"ח כזה גם בבני ברק (בלי קשר אליהם רק באותה השיטה), הם נותנים בד"כ 10,000, פתוחים כל ערב 8-9 (אולי 7-8), הטל' שלהם 0527630230
מישה יודע ימים ושעות מעודכנים??נתנו עד 26,000 ב18 תשלומים (בלי לשאול שאלות)
אפשר להביא גם כ"א של בן/ת הזוג (צריך אישור טלפוני)
התשלום יורד בו זמנית מכל הכרטיסים, כך שמיד בתשלום הקרוב מתפנה קצת מהמסגרת וכך הלאה
על כרטיסי אשראי של ישראכרט ולאומי קארד (ויזה) הם לוקחים עמלה של טיפה יותר מאחוז, בדיינרס ואמריקן אקספרס כמעט 2 אחוז.
(החל מבערך 15:00 היה שם דף לרשום שמות, ב17:00 הגמ"ח נפתח ומחלקים מספרים לפי הרשימה (מי שלא מגיע ב17:00 מפסיד את התור שרשם), וגם אח"כ אפשר להגיע עד 19:00)
אגב, פרסמו שם שיש גמ"ח כזה גם בבני ברק (בלי קשר אליהם רק באותה השיטה), הם נותנים בד"כ 10,000, פתוחים כל ערב 8-9 (אולי 7-8), הטל' שלהם 0527630230
20000 שחאשמח אם יש למישהו מידע עדכני על הסכום שמקבלים כעת ומספר התשלומים,
(פשוט כל תקופה זה משתנה...)
תודה רבה,20000 שח
16 תשלומים
לפני שבועיים
מה זאת אומרת?(בניכוי סכום ההלוואה שעדיין נשאר לי - אם יתרת חוב קודם אינו יותר מ-5000 שח ניתן לקבל שוב הלוואה - אבל בניכוי היתרה),
אם נשאר יתרה מהחוב הקודם בסך 4000 שח - תקבלו הלוואה רק של 16,000 שח ב-16 תשלומיםמה זאת אומרת?
הבנתי וזה אם היתרה מעל 5000שח?אם נשאר יתרה מהחוב הקודם בסך 4000 שח - תקבלו הלוואה רק של 16,000 שח ב-16 תשלומים
מדגיש רק.אם יש יתרה מעל 5000 אי אפשר בכלל לקבל הלוואה.
כן.אפשר לקבל 2 הלוואות בכרטיס שלי ושל אשתי? (יש מסגרת)
אני חשבתי שהוא מתכוון לשאול האם אפשר לחלק את זה בשני כרטיסים...לפי מה שזכור לי לזוג יש רק זכאות להלוואה אחת.
איך הם יודעים שאנחנו זוג? (נבא בנפרד)לפי מה שזכור לי לזוג יש רק זכאות להלוואה אחת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: