מאד מאד תלוי. נע בין 30 ש"ח למ"ר לבין 400 ש"ח למ"ר.מה המחירים?
אני חושבת שבחיפוי מטבח פחות חשוב האיכות ויותר חשוב הפרקטיות.איך יודעים איכות?
בכל חנויות הריצוף והכלים הסניטריים.איפה יש להשיג בזול?
תודה על הטיפים.אני חושבת שבחיפוי מטבח פחות חשוב האיכות ויותר חשוב הפרקטיות.
זה לא כמו ריצוף שנשחק ונהרס.
מצד שני, חיפוי שרואים עליו סימני טיפות נותן למטבח מראה מלוכלך כמעט כל הזמן.
לכן אני תמיד מעדיפה חיפוי מט ולא מבריק. ואם מבריק אז מבריק בהיר ולא מבריק כהה.
כמה עולה שמלה לאישה?אין מחיר נורמלי?
על מה הפער הענק הזה?
בשמלה,כמה עולה שמלה לאישה?
נע בין 30 ש"ח ל3000 ש"ח.
אין מחיר נורמלי?
תלוי מי אתה ומה הנורמלי שלך.
?בריקים
ההבדלים הם לא באיכות?ההבדל במחיר הקרמיקה זה דבר ראשון על הפקה חדשה
הפקה חדשה דורשת השקעה רבה מין המפעל שמעורבים בה אומנים גרפיקאים משרדי פרסום והדפסה ופרסומת
היצרן צריך לכסות את כל העלויות האלה וגם את מה שלא הצליח למכור ואחרי שיממש את מירב הרווחים המחיר ירד
לכן אם תקחי אריח שלא יצא עכשיו מחירו בד"כ יהיה נמוך יותר אלא אם זו הפקה יקרה במיוחד גם בחומר
וההדפסמ שלה אינה המונית
shendi , יש לי מטבח חדש באותם תבעים ןצחפשת שולחן צטבח יפה , הראה לי שמה שיש לך יכול מאד להתאים לי , יכולה לאמר לי שלאיזה חברה ואיזה דגם הוא ? תודה
המטבח לי בן 4 שנים, אז הזמנתי אצל שפיצר רהיטים. הכין לי שולחן מאותו דגם של הפורמיקה רק במט.shendi , יש לי מטבח חדש באותם תבעים ןצחפשת שולחן צטבח יפה , הראה לי שמה שיש לך יכול מאד להתאים לי , יכולה לאמר לי שלאיזה חברה ואיזה דגם הוא ? תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: