אין ייאוש בעולם
משתמש צעיר
תגידו לי האם זה נזק רציני או לא?
כי ראיתי את זה וזה לא שנשבר משהוא פשוט יצא הפלסטיק מהחיבור
כי ראיתי את זה וזה לא שנשבר משהוא פשוט יצא הפלסטיק מהחיבור
הדוח היה על פגיעה ברכב כשהוא החנה אותו והם לקחו את הרכב כנראה בהפרש קטן
קצת בעייתי...
לא מעוניין לחשוף את מיקום הרכב מטעמים מובנים...
מה הכוונה על אותו שעה, אם באותו זמן הם לא השוכרים אז מה הלו"ז?....
וכשהם הראו להם שנתפסו בקלקלתם...בלת"ק
אני מכירה סיפור מקרוב ששני אנשים קיבלו מהם אותו דוח על אותו שעה..
רק שימו לב לאמינותם..
אתה מתמצא ועם ניסיון?גם במקרה ותפסיד הכל [מה שלא סביר] כנראה לא יחייבו אותך בהוצאות.
וגם אם יחייבו אותך בהוצאות, מדובר בסכום זניח [במיוחד בתביעות קטנות].
די מתמצא קראתי עשרות או מאות פסקי דין.אתה מתמצא ועם ניסיון?
לא יודעת מה הסיכוי שבית משפט יזכה אותי...
לרב הם לא מסכימים ללכת.
עוד לא שילמתי הכל, הכסף אצלי.הכי טוב זה לבטל את החיוב [אם אפשרי] ולגרום להם לתבוע אתכם בבית משפט.
הטענה שלי היא שאני לא שמלמת לכיס שלהם.כמו שכתבתי
הם תמיד 'מאייימים' שתחויב בהוצאות
במקרה הכי גרוע
תשלמו בבית משפט.
כנראה לא תשלמו הכל
ובכל מקרה לא מסתבר לשלם הוצאות וגם אם כן מדובר בסכום די קטן.
שווה לקחת את הסיכון
חשוב שתנסו כמה שיותר להביא הוכחות לטענות.
כבר פירטתי פה.אז תתכתבו איתם במייל וכך [כשהם לא יענו וכו'] תהיה הוכחה שהם סירבו לדרישה ההגיונית הזאת.
זה כבר החלטה
האם לשלם 2000 ש"ח.
או ללכת לבית משפט ואז ישנו סיכוי שתשלמו רק 500 ש"ח וישנו גם סיכון לשלם 2000 וסיכון קלוש להוצאות שזה אולי 200 ש"ח.
לעניות דעתי כדאי הסיכון
רוב הסיכויים שהם יתפשרו איתכם כמה ימים לפני המשפט, כשהם יראו שאתם לא מפחדים מבית משפט.
לגבי המזיק לא הבנתי מי ומה.
בעיה שלך הבלעדית!!!סיטי קאר רוצים שאני ישלם על זה 2000 שקל אם אומרים שנכנסתי יותר מידי במדרכה
את הנזק הזה ראיתי לפני שבועעים כבר מה אני עושה אם סיטי קאר?
תסתכל על צילום הרכב ותגיד לי כמה הנזק ומה הנזקבעיה שלך הבלעדית!!!
היית צריך לדווח על נזק לפני שאתה עולה על הרכב!!!
זה ברור ומאוד מובן!!!
לבעלי גבו על מכה קלה 2000 ש"ח וכשביקש לדעת פירוט על מה משלם (שלא משלם גם על מכות אחרות) אמרו לו אנחנו לא חייבים לך דין וחשבון זה ע"פ החוק וכששאל על איזה חוק מדובר ציינו שהחוק מתיר להם במקסימום לקחת 2000 ש"ח. זאת אומרת שהם גובים על כל נזק ללא הבחנה את המקסימום שהחוק מתיר להםאני מחפש בעיקר אנשים ששכרו מהם רכב ודרשו מהם מעל אלפיים ש"ח בגין נזק...
אבל תודה!
מה פתאום בעלי עשה תאונה קלה חייבו אותו אלפיים שקל שום הידברות לא עזרה וללא שום פירוט על מה מחייבים ולמה בסכום כזה (בעלי ניסה לשלוח מלא מיילים לבקשת פירוט ללא הועיל) ציינו שהחוק מתיר להם עד אלפיים אז גובים אלפיים הכל שמור במייל ומתועדבסיטי קאר לא יצא לי אבל לפני כמה שנים היה לי באחד החברות הגדולות שלא עשיתי ביטול השתתפות וקרה לי שריטה לאורך כל הרכב וחויבתי ב2000 ש"ח שזה המקסימום של השתתפות עצמית
מנסיון שלי עם סיטי קאר עם קצת הדברות ובקשה הם מתחשבים מאוד
היי בסוף היית צריך לשלם?אני לא מבין דיווחת לפני הנסיעה על הנזק....
איך הם לא הגיעו אליך דווקא לחייב את האחרים?
אתה השוכר האחרון?
איך הם תרצו שלא מוכנים לספק? היה ביטוח?לבעלי גבו על מכה קלה 2000 ש"ח וכשביקש לדעת פירוט על מה משלם (שלא משלם גם על מכות אחרות) אמרו לו אנחנו לא חייבים לך דין וחשבון זה ע"פ החוק וכששאל על איזה חוק מדובר ציינו שהחוק מתיר להם במקסימום לקחת 2000 ש"ח. זאת אומרת שהם גובים על כל נזק ללא הבחנה את המקסימום שהחוק מתיר להם
אני ובעלי לא מוכנים לנסוע יותר ברכבים שלהם ביודענו שעל כל מכה הכי קלה יחייבו 2000 ש"ח !
כל הטיפול במקרה היה מלווה בשירות מזעזע ושומר נפשו ירחק
לנו יש בעיה דוה עם חברה כלשהי,אפשר לשוחח איתכם לשמוע פרטים ואיך זה נגמר?בכל אופן אני אומר לכלל הציבור פה ובכלל,
תזהרו מאד עם כל החברות האלה.
סיפור ממש מלאחרונה
אחת מחברות ההשכרה [לעת עתה אני לא מפרסם את שמה, זה בתהליכים] רצתה לחייב מכר טוב שלי שדיווח להם ביושר אחרי הנסיעה שהוא הזיק נזק קטן [בעיניו] לרכב.
הם כתבו לו שהעלות היא 2500 ש"ח במרכב תחתון ולא מועיל הביטול שעשה כיון שהביטוח לא כולל את המרכב התחתון.
לאחמ"כ הוא כמובן ענה להם שאין על מה לדבר ורוצה אישור ממוסך שכך היא העלות
ואז החצופים שלחו לו מכתב משמאי [לא ממוסך] והם רוצים יותר מ8000 ש"ח !!!!!!!
בעוד שבמליון אחוז חלק מהנזקים שהשמאי מדד היו מלפני האירוע!
כל זה בלי להוסיף את הפרטים של ההתנהלות המעוותת והמסולפת של אותה חברה.
כך שיש גם גנבים.
אבל אל דאגה....
זה סיפור מתגלגל שבעזרת ה' יכאיב מאד לאותה חברה.
כמובן כל הצעדים שננקטים בסיפור הזה הם באישור רב!
בשורה התחתונה,
לא תמיד כדאי לריב עם אנשים. יותר נכון תמיד לא כדאי.
במיוחד לא עם אנשים גנבים שמנצלים ציבור תמים.
אבל תדעו לכם - חברות יקרות [תרתי משמע] - אם אתם מבקרים פה בפורום...
אם תנהגו שלא ביושר ויהיה סיפור מסריח ועוד אחד ועוד אחד -
בסוף זו תהיה פצצת סירחון....
כזו שתגמר לרעתכם...כזו שנגמרת בהוקעה, בחרם ובהפסדים משפטיים כואבים.
כי בסוף יבוא האחד שימאס לו מכל הדבר הזה, הוא יאסוף את הסיפורים אחד לאחד ואז [שוב, באישור מרב כמובן] יעשה את העבודה לכולם ויסיר את הלוט מעל פרצופכם האמיתי... בכלי התקשורת, בבתי משפט ובכל מקום, ע"מ שהציבור ידע להיזהר מהנוכלים.
אל דאגה... יתכן ובקרוב תשמעו על איזו חברה מדובר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: