מאותה משפחה.קרא זה דלעת ?
אני גם עושה כך,קודם כל מרוקנים את הגרעינים ואת כל החלק הפנימי, לגבי השאר אם את גוררת דק זה אמור להיות בסדר, באופן כללי הטעם של הקרא הוא קצת טפל ולכן חשוב לתבל את הקציצה, אני אישית אוהבת לשים קצת סילאן או דבש וטיפה רוטב סויה
קצת יותר קרוב לקישוא מאשר לדלעת.מאותה משפחה.
אכן. גם קישוא הוא ממשפחת הדלועים.קצת יותר קרוב לקישוא מאשר לדלעת.
ואני מבשלת אותה עם הגרעינים.
חותכת לקוביות, שמה בתוך מים עם מלח ופלפל.
מבשלת עד לריכוך.
נהיה בטעם של קישוא במרק. מאד טעים.
כן, הם לא כאלה קשים.אכן. גם קישוא הוא ממשפחת הדלועים.
את מבשלת עם הגרעינים הקשים? הם ראויים לאכילה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: