זה נמצא ברשימת הפיתוחים שלי... אי"האיך מגדירים מזג אוויר לעיר אחרת?
אשמח לשמוע על עוד רעיונות מה לשפר.
זה נמצא ברשימת הפיתוחים שלי... אי"האיך מגדירים מזג אוויר לעיר אחרת?
זה לא מאט כלל את הגלישה בדפדפן. רק לדף פתיחה אורך כ-0.9 שנייה לעלות, תלוי בקליטה ובמחשב.זה לא מאט את הדפדפן?
טוב שהוספת את המילה "לכאורה"ואגב לכל המשתמשים בנסטיק אל תורידו את התוסף ותבאו בתלונות שלא גלשתם ונגמרה לכם החבילה כי תוספף זה לכאורה גומר לכם את הגלישה כי הוא מסתכרן כל בזמן
הרקע של החיפושית שלי לבן....
איך אני מגדירה תמונה ברקע?
איך אני שמה רקע יפה??
אני לא מצליחה
לא זכיתי להבין...לא ממש קשור -
נסיתי לא הגעתי...
לצערי לא. זו עבודה (שיגעון) של שנים...יש אפשרות לקבל את הרשימה של הפתגמים? (אפילו כאן)
יש ללחוץ על ctrl + shift + B במקלדת (בו זמנית). הבעיה תיפתר לתמיד...השאלה שלי איפה נמצאים כל הקיצורי דרך הקודמים שהיו לי לפני התוסף?
איך אחרי הכניסה לקישור מגיעים למקום עם הפתגמים?לא זכיתי להבין...
איך אחרי הכניסה לקישור מגיעים למקום עם הפתגמים?
גגגמניייהאמת ציפיתי לקבל דף עם יותר דמיון לכרטיסיה של גוגל
לא עובד לי... ונעלמו כל הקיצורי דרך...יש ללחוץ על ctrl + shift + B במקלדת (בו זמנית). הבעיה תיפתר לתמיד...
כמו כל תוסף של כרום. נכנסים לדף התוספים ולוחצים על הסר. לחילופין ניתן להיכנס לחנות של כרום וללחוץ על הסר מ-Crome.זה מגניב מאוד, אבל איך מבטלים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: