התוכנה שמפעילה מחשבים בדרך כלל היא ווינדוס (יש שמשתמשים בלינוקס לסוגיו).האמת לא כ"כ מבינה בדברים האלה...
מה זה אומר?
אפשר להתעניין איך ואיפה?אין לי עוד דברים שפיתחתי. האמת שאני לא עובד בתכנות, פשוט למדתי בשעות הפנאי בתור תחביב...
מצטרףאפשר להתעניין איך ואיפה?
אבל אני במחשב...התוכנה שמפעילה מחשבים בדרך כלל היא ווינדוס (יש שמשתמשים בלינוקס לסוגיו).
לעומת זאת סמארטפונים וטאבלטים משתמשים בדרך כלל באנדרואיד.
לכן תוכנה למחשב אי אפשר להתקין בטאבלט, וגם לא להיפך. אלא אם כן פיתחו אותה פעמיים, למחשב ולטאבלט.
למדתי לבד באתרים שונים. צריך להפריד את הידע לכמה חלקים נפרדים:אפשר להתעניין איך ואיפה?
סליחה שלא הבנתי, פשוט בדרך כלל "עסקן" הוא לטבלטים וסמרטפונים.אבל אני במחשב...
איך אני יכולה להתקין את זה במחשב?
נמצא בפיתוח...איך אני משנה את העיר במזג האויר??
תוכלי להחליף רקע באמצעות לחיצה על סמל החיפושית, בצד שמאל למעלה של כרום.ולמה אין רקע עם תמונה או משו, הכל לבן ככה..
אני מנסה להחליף והוא לא נותן ליתוכלי להחליף רקע באמצעות לחיצה על סמל החיפושית, בצד שמאל למעלה של כרום.
(אם הסמל מוסתר, לחצי על סמל הפאזל).
האתר פתוח תוכל להסביר איך מורידים דרכו?סליחה שלא הבנתי, פשוט בדרך כלל "עסקן" הוא לטבלטים וסמרטפונים.
תנסי לבקש מהם פתיחה של התוסף.
אם לא יפתחו, מספיק שיפתחו את האתר של חיפושית, ואז אני אסביר איך להתקין.
בהצלחה
אולי אפשר לעשות שברקע אנחנו נוכל לבחור תמונה מהמחשב...אני אשמח לשמוע על עוד שיפורים שניתן לעשות.
נכוןאולי אפשר לעשות שברקע אנחנו נוכל לבחור תמונה מהמחשב...
תתחדשי על התמונת פרופיל....בסוף נכנסתי לאתר ופעלתי עפ"י ההוראות שם
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: