בלבית- המבשר.באיזה עיתון התפרסם?
שמעתי שהרבה אנשים התלהבו מזה,
אבל אני, אמא שלי, אחותי, ושמעתי גם מדודה ובת דודה- בכלל לא התלהבנו.
מאד לא אהבנו. (בלשון המעטה)
רק רציתי להביא בפנייך דעה שונה...
בלבית- המבשר.באיזה עיתון התפרסם?
תזכירי לי על מה מסופר?בלבית- המבשר.
שמעתי שהרבה אנשים התלהבו מזה,
אבל אני, אמא שלי, אחותי, ושמעתי גם מדודה ובת דודה- בכלל לא התלהבנו.
מאד לא אהבנו. (בלשון המעטה)
רק רציתי להביא בפנייך דעה שונה...
אחת שגרה במושב, בעלה פותח ישיבה למתקשים, היא מטופלת בקטנים, עובדת בחנות מתנות- אצל יודקוביץ', יש לה צמוד לבית חדרון / יחידה שלשם מגיעים כל מיני...תזכירי לי על מה מסופר?
ככה זה נשמע לא מי יודע מה...אחת שגרה במושב, בעלה פותח ישיבה למתקשים, היא מטופלת בקטנים, עובדת בחנות מתנות- אצל יודקוביץ', יש לה צמוד לבית חדרון / יחידה שלשם מגיעים כל מיני...
אוי אוי אוי
הרג אותי הדבר הזה
לא גומרת לצחוק עד שנה הבאה
אלוף.-ימצאו שידוך לרנה-מנרם,אולי?
ואולי מישהו יהרג את יוסף?
מתאים יותר שיהרוג את עצמו לדעתואולי מישהו יהרג את יוסף?
יש לו יורשיםאולי,אבל אז,הסדרה תמות...
איפה אישתו והבת שלו?ואולי המלכה לאה תצטרף לשלוואן?
-יצליחו לגלות את פעלו של יקוואל
ענין של טעם.ככה זה נשמע לא מי יודע מה...
לדעתי זה סיפור מיוחד ממש, עם כי אין עלילה בנויה.
ואגב, אין לי מושג מי הסופרת. כותבת רק כקוראת.
שמעתי תאוריה שזהו בנו של אלרון, עבדו המשוחרר של שלוואן. פדה- אל, כלומר: הבן שנולד אחרי שנפדה מעבדותו.ועכשיו יש לנו כמעט שנה וחצי להעלות רעיונות מה יהיה כתוב שם,ומי זה פדהאל.
שמעתי תאוריה שזהו בנו של אלרון, עבדו המשוחרר של שלוואן. פדה- אל, כלומר: הבן שנולד אחרי שנפדה מעבדותו.
זה הגיוני, נראה לי.
שמעתי תאוריה שזהו בנו של אלרון, עבדו המשוחרר של שלוואן. פדה- אל, כלומר: הבן שנולד אחרי שנפדה מעבדותו.
זה הגיוני, נראה לי.
גם אני לא רוצה....יש בי תקווה לא כמוסה שזה לא נכון. לא רוצה בפעם הבאה לפגוש את כל הדמויות כשהן מבוגרות ב17 שנה מהספר האחרון. זו קפיצה מידי גדולה בשבילי...
אני לבד?
גמני מאד לא רוצה.יש בי תקווה לא כמוסה שזה לא נכון. לא רוצה בפעם הבאה לפגוש את כל הדמויות כשהן מבוגרות ב17 שנה מהספר האחרון. זו קפיצה מידי גדולה בשבילי...
אני לבד?
יש עוד רעיונות?אולי זה דוקא הבן של שאול מאחוזת בנטליאן?
אולי זה הבן של הרב פלטיאל צארנן?
אולי זה בכלל חבר של מיכאל מהישיבה בבבל?
ואולי זה אחד שעבר שיקום יסודי בגיאט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: