של יונה ספיר?זה המשך של שתי הראשונים זה משגע חוץ מקטע אחד שלא אהבתי אבל כל השאר מאוד יפה
אותו זאנר כמו אייל גלבוע?
של יונה ספיר?זה המשך של שתי הראשונים זה משגע חוץ מקטע אחד שלא אהבתי אבל כל השאר מאוד יפה
של רות רפפורטשל יונה ספיר?
דיברתי על אלמונית מקצה המחנהשל יונה ספיר?
חחחשל רות רפפורט
לא נשמע לי יש להם סגנון אחר לגמרי!חחח
זה אותה אחת
נכון אבל המציאות אחרתלא נשמע לי יש להם סגנון אחר לגמרי!
כן, התכוונתי לסדרה שהיא דברה עליה. היא חתומה שם בתור רות רפפורט.חחח
זה אותה אחת
אה הבנתיכן, התכוונתי לסדרה שהיא דברה עליה. היא חתומה שם בתור רות רפפורט.
של מי זה?אנשים מקריסטל ונחושת
של מי זה?
עטרה חפץלא יודעת מי זו אותה עטרה
לא.עטרה חפץ
עוד אחת נסתרת..."עטרה".
מהמם!! ממליצה מאוד השילוב של הסופרות מוצלח מאוד.מכירים את הספר 'מסומן' של שלוש סופרות יחד? איך הוא?
היו אשכולות ביקורת ספרותית נרחבים:מה עם הספר 'עולם חרש' קניתי ושומרת לפסח. לא ראיתי פה שום תגובה על זה, אני חוששת...
ספר מקסיםמה עם הספר 'עולם חרש' קניתי ושומרת לפסח. לא ראיתי פה שום תגובה על זה, אני חוששת...
קראתי כסדרה בעיתון.בלת"ק
אנשים מקריסטל ונחושת- קניתי לי לחג ולא הצלחתי להתאפק!!! נכבשתי, נשאבתי ונקלעתי למערבולת הרהורים ותובנות חכמות.
לא יודעת מי זו אותה עטרה, יודעת שלסופרת הזו יש לב ענק, עט סופר מכחולית, רגישות אומנותית ופריטה רכה על מיתרים חסומים בלב.
שמה נאה לה.
ובעז"ה אקנה את אנשים מקריסטל ונחושת שמהמעט שקראתי בעיתון הוא מצריך ושווה קריאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: