הספיק לי מה שקראתי...עוד לא קראת את התרסקות כדי להבין עד כמה..
הספיק לי מה שקראתי...עוד לא קראת את התרסקות כדי להבין עד כמה..
מסתבר שהספר החדש של מיהיש ספר יפה ברמה הכתיבה והתוכן כמו בסיגנון של איסתרק ומהלל?
איזה??מסתבר שהספר החדש של מיה
את יוזבד קראתי,את יוזבד, קראת?
עגור הברונזה
שלהמה זה? של מי זה?
מתי יצא?
נראה לי כבר בחנויותמתי יצא?
אהבתי מאד את לוחמי התמורות- יש לו כתיבה מיוחדת שמזכירה טיפלה את איסתרק.יש ספר יפה ברמה הכתיבה והתוכן כמו בסיגנון של איסתרק ומהלל?
של מי זה?אהבתי מאד את לוחמי התמורות- יש לו כתיבה מיוחדת שמזכירה טיפלה את איסתרק.
של מי זה?
ספר אלוף!!!!מישהו מכיר סתרים של דבורה רוזן?
מטורף!!!!!קראתם את אלמונית מקצה המחנה? איך הוא?
מתח?קצת דמיוני [מזכיר ברעיון שלו את טביעת אצבע]
ממש לא!!!מתח?
יוזבד הוא ספר שאוהבים בפעם השניה...את יוזבד קראתי,
אחרי שחיכיתי לו שנים, הייתי מהראשונים שקנו אותו
והוא איכזב אותי נורא, עד היום לא מסוגלת לקרא אותו שוב.
הוא פחות רמה מכל השאר אבל עדיין ספר יפה!!!יוזבד הוא ספר שאוהבים בפעם השניה...
אני פעם ראשונה די התאכזבתי והיום אחרי שקראתי את זה אני חושבת למעלה מ 10 פעמים אני ממש אוהבת!
חשבתי שאני המוזרה היחידה שקוראת ספרים כמה פעמים.יוזבד הוא ספר שאוהבים בפעם השניה...
אני פעם ראשונה די התאכזבתי והיום אחרי שקראתי את זה אני חושבת למעלה מ 10 פעמים אני ממש אוהבת!
מומלץ בחום לקרוא שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: