שמעתי על זה...זה בטוח שיונה ספיר הוא/היא רפפורט?
שמעתי על זה...זה בטוח שיונה ספיר הוא/היא רפפורט?
מכירה את שתי הסדרות,אגב, הכתיבה של חוי בר מאד דומה לכתיבה של יונה ספיר. (זה מה שאהבתי)
קראתי בהמשכים ב'בקהילה', אהבתי בטירוף!!! מאוד הסגנון של סודות, מי שאהב מסתבר שיאהב גם את זהמישהו מכיר סתרים של דבורה רוזן?
הסתפקתי מה עדיף, זה או 104 של גרשונוביץקראתי בהמשכים ב'בקהילה', אהבתי בטירוף!!! מאוד הסגנון של סודות, מי שאהב מסתבר שיאהב גם את זה
לא מכירה את הז'אנר ולא אוהבת את הסגנון, אז אין לי כ"כ מה להגיד לך..הסתפקתי מה עדיף, זה או 104 של גרשונוביץ
בוא נאמר ככה סתרים הוא ספר של אנשים נורמאלים ושמעתי שהוא מאד יפה אשיג אותו שבוע הבא..לא מכירה את הז'אנר ולא אוהבת את הסגנון, אז אין לי כ"כ מה להגיד לך..
בדרך כלל אני דווקא אוהבת את הספרים הפחות סטנדרטים, אבל הספיק לי לקרוא את 'ברית של גנבים' בשביל לדעת שזה לא בשבילי...בוא נאמר ככה סתרים הוא ספר של אנשים נורמאלים ושמעתי שהוא מאד יפה אשיג אותו שבוע הבא..
401 קצת פחות- משמועות- ולמרות שאני מתחברת לכתיב של גרשנוביץ
עוד לא קראת את התרסקות כדי להבין עד כמה..בדרך כלל אני דווקא אוהבת את הספרים הפחות סטנדרטים, אבל הספיק לי לקרוא את 'ברית של גנבים' בשביל לדעת שזה לא בשבילי...
גרשוניביץ הספרים שלו על גבול המזוכיזםהסתפקתי מה עדיף, זה או 104 של גרשונוביץ
נכתב ע"י מ. י.פרצמןpost: 6370729:מכירה את שתי הסדרות,
זה היה בובה ואף אחד לא התאבד?.. סתם ניחוש פרוע401
אבל הסוף היה מפתיע (אע"פ שדי חזיתי את זה...)
בלי לקרא אומרת אהה. איך אני בניחושים.. זה ברור שהוא לא יגזים לתלות משהו על אמת..( או שכן )לא מגלה........ (:
אל תעשי לה ספוילראצלו, הכל אפשרי...
אני כל כך במתח עכשיו חייבת תשובה.. *פורצת לאור החיים*אצלו, הכל אפשרי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: