גמנימצטרפת גם.
גמנימצטרפת גם.
תלוי עד כמה את מעוניינת להסיט את העצם, בזווית. ככל שהצלע של העצם יותר ישרה ופונה אליך, כך נקודת המגוז תהיה רחוקה יותר. נקודות קרובות יתנו לך עצם יותר זוויתי ולכן בקומפוזיציות רחבות (למשל רחוב, בניינים, צורת חדר) לפחות נקודה אחת תשב בחוץ כדי לתת את המימד של משהו גדול/ארוך.איפה לשים את 2 נקודות המגוז- בתוך/ מחוץ לדף, כמה רחוק מהדף וכו',
מסתובב באינטרנט חבילת סרטונים ישנים , זה נקרא-אבל מה שאני רציתי,
זה כללים ליישום בציורים פחות ראליסטיים / מושקעים / מדוקדקים
נגיד, לדוגמא,
פעם @דבורה קוטובסקי נתנה לי טיפ ששווה זהב-
לבדוק תמיד יחס של אובייקט לקו האופק, ככה בגדול (מעל, מתחת, הרבה מעל, הרבה מתחת, צמוד לקו האופק)
ולפי זה לבנות את הפרספקטיבה של החפץ.
ז"א לפי זה לצייר מה רואים - את החלק העליון של החפץ, את החלק התחתון של החפץ, כמה רואים וכו'
כאלה אני מחפשת
ובתור מישהו שמצייר שנים עם הקפדה על פרספקטיבה נכונה, בטוח שיש לך כמה כאלו
תודה תודה תודה!מסתובב באינטרנט חבילת סרטונים ישנים , זה נקרא-
Perspective - The Science of Art
ממליץ בחום. לא נראה לי שאחרי שרואים את זה נשאר חסר איזשהו מידע בנושא,
מאוד מקיף, וההסברים מוצלחים ביותר.
חשבתי שעדיין יש לי את זה במחשב ורציתי להעלות לך בדרופבוקס, (זה באנגלית)
אבל אויה, אינני מוצא את זה.
אם אמצא את זה שוב אודיע לך,
או לחילופין, עכשיו אני רואה שאפשר גם לרכוש את זה כאן-
https://www.amazon.com/Perspective-Science-Twelve-Lectures-Demonstrations/dp/B0049HHCBK
אופס.רגע!
זה לא זה!~
מה שאני מדבר עליו זה משהו משנות ה90 , שכל מה שרואים זה איש עומד לפני כיתה, ומסביר הכל עם גיר לבן על לוח ירוק, כמו בבתי ספר של פעם.
אבל הנה, נראה שהדי וי די באמזון שמקודם העליתי זה כן הנכון,אופס.
נכון. אבל מה שהעליתי כל כך גרוע? לי עצמי זה חסום, כך שאין לי מושג. אני מתנצלת אם הכבדתי עליכם בחומר לא רלוונטי.אבל הנה, נראה שהדי וי די באמזון שמקודם העליתי זה כן הנכון,
לפי התיאור: (סמנתי בצהוב)
צפה בקובץ המצורף 462742
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: