ממש תודהלפי חוקי הביטוח לאומי-מי שמשתכר בלא עבודה-אינו זכאי כלל לקבלת קצבה.
והם יכולים לדרוש שתחזירו רטרואקטיבית, (לא כדאי להתחיל אתם...)
כדאי אולי להתייעץ עם עו"ד/ מיצוי זכויות, לראות אם יש אופן שתוכלו לסדר את זה בכ"א.
בהצלחה!
לא חושבת שזה נכוןלפי חוקי הביטוח לאומי-מי שמשתכר בלא עבודה-אינו זכאי כלל לקבלת קצבה.
והם יכולים לדרוש שתחזירו רטרואקטיבית, (לא כדאי להתחיל אתם...)
כדאי אולי להתייעץ עם עו"ד/ מיצוי זכויות, לראות אם יש אופן שתוכלו לסדר את זה בכ"א.
בהצלחה!
נכון. יש גבול כמה אפשר, וצריך להשתכר מעבודה. מי שלא עובד את המינימום הנצרך-מורידים לו מהקצבה...לא חושבת שזה נכון
יש חישוב של כמה אדם יכול להרוויח ועדיין לקבל קיצבה וזה תלוי בכל מיני גורמים משתנים.
אני לא מזמן התייעצתי עם עו"ד לגבי מקרה ספציפי ושם האדם יכל להשתכר עד 6000 ש"ח ולקבל קצבה מלאה.
הכי טוב להתייעץ עם הרב גולדנטל מדגל התורה.
העלו ל7100 או 7200אם הוא משתכר פחות מ 5963 ש"ח הוא ימשיך לקבל קצבה מלאה.
רק מי שמקבל בתלוש שכר יש לו בעיהשלום וברכה,
אם בחור בן 19 שחי בבית
האם מותר לו לקבל לחשבון הבנק כ2000 ש"ח חודשית כתמיכה?
או האם זה עשוי להתקזז לו מקצבת הנכות שהוא מקבל?
לפי הידוע לי-לא קשור.רק מי שמקבל בתלוש שכר יש לו בעיה
זה חובה לדווח אבל אין להם איך לדעת על זהמבררת את העניין למשהו שזקוק
אם יש לו הכנסה של 2000 שח מהכולל- צריך לדווח על זה? בהכנסות שלא מעבודה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: