זה בחירה אישית של משפחה שבוחרת שהגבר לא יפרנס אלא האישה, לא גזרה של המדינה.ולעבוד כמו שהן עובדות היום, זה בגדר גלות מצרים. שהחליפו עבדות גברים בנשים.
זה בחירה אישית של משפחה שבוחרת שהגבר לא יפרנס אלא האישה, לא גזרה של המדינה.ולעבוד כמו שהן עובדות היום, זה בגדר גלות מצרים. שהחליפו עבדות גברים בנשים.
זה רק יגביר את האינפלציה!!!!האם לדעתכם הנציגים החרדים צריכים לדרוש את החזרת קצבאות הילדים ?
לשם המחשה היום משפחה עם 5 ילדים מקבלת 900 ש"ח לפני ביטול הקצבאות (על ידי ביבי) קיבלה 2500
משפחה עם 10 ילדים מקבלת 1800 לפני כן 6500 .
לכאורה החזרת הקצבאות תרים מיידית עשרות אלפי משפחות מעל לקו העוני .
היפה במהלך הזה - השמאל לא יעיז להתנגד שהרי זה סותר את השקפת עולמו הסוציאליסטי ( חוץ מזה שהערבים ירוויחו ...)
מה דעתכם ?
נכון, נכון, נכון.לכל המתגדים : תנו לי לנחש ......
או שאין לכם הרבה ילדים
או שאין לכם ילדים מתחת ל 18
או שאתם במצב כלכלי מצויין .
לא זכור לי שבתקופת הקצבאות הגבוהות המדינה התמוטטה יתכן שאפילו הפוך .
אפשר גם להוסיף מבחן הכנסה שיתבסס על השלטון המקומי . (כמו כרטיסי המזון אבל בבסיס התקציב)
אגב העלאת הקצבאות תעלה 6 מליארד בשנה .
הערבים קבלו 53 מליארד בשנה אחת . ( חששתם אז לכלכלה השברירית ...... ? )
מי ישלם את הסכום הזה ?האם לדעתכם הנציגים החרדים צריכים לדרוש את החזרת קצבאות הילדים ?
לשם המחשה היום משפחה עם 5 ילדים מקבלת 900 ש"ח לפני ביטול הקצבאות (על ידי ביבי) קיבלה 2500
השמאל כן יתנגד,היפה במהלך הזה - השמאל לא יעיז להתנגד שהרי זה סותר את השקפת עולמו הסוציאליסטי ( חוץ מזה שהערבים ירוויחו ...)
ברור שזה יעזור לאלפי משפחות מהציבור החרדי.האם לדעתכם הנציגים החרדים צריכים לדרוש את החזרת קצבאות הילדים ?
היפה במהלך הזה - השמאל לא יעיז להתנגד שהרי זה סותר את השקפת עולמו הסוציאליסטי ( חוץ מזה שהערבים ירוויחו ...)
מה דעתכם ?
כלכלת העולם קרסה למי שזוכר.לכל המתגדים : תנו לי לנחש ......
או שאין לכם הרבה ילדים
או שאין לכם ילדים מתחת ל 18
או שאתם במצב כלכלי מצויין .
לא זכור לי שבתקופת הקצבאות הגבוהות המדינה התמוטטה יתכן שאפילו הפוך .
אפשר גם להוסיף מבחן הכנסה שיתבסס על השלטון המקומי . (כמו כרטיסי המזון אבל בבסיס התקציב)
אגב העלאת הקצבאות תעלה 6 מליארד בשנה .
הערבים קבלו 53 מליארד בשנה אחת . ( חששתם אז לכלכלה השברירית ...... ? )
לכן צריך שמי שעובד בשכר נמוך יקבל מענק עבודה ולפי מספר ילדים יעלה יותר וגם בשכר יותר גבוה.לא חושבת שאנשים יפסיקו לעבוד / לפרנס, אם יצליחו להביא איזו שהיא הרווחה, כן אני חושבת שנשים תעבודנה פחות או לא תעבודנה לגדל כמה ילדים ולעבוד כמו שהן עובדות היום, זה בגדר גלות מצרים. שהחליפו עבדות גברים בנשים. ורואים משפחות שיש להם את הקיצבה מארה"ב קל להם יותר,
בקיצור "תמות נפשי עם פלישתים"אני חושב שאסור להעלות את מחיר הקיצבאות, אלא אולי רק להצמיד אותן למדד וכדומה.
והסיבה היא, בגלל שבשנים האחרונות בגלל הקיצוץ בקיצבאות, הילודה במגזר הערבי צנחה מאוד, עד כדי כך שהיא כעת אף יותר נמוכה מהילודה במגזר היהודי.
היה גם מטומטם אחד שהציע שמילד חמישי נראה לי ההורים ישלמו למדינה קנס.לפני שמדברים על העלאת קצבאות צריך לדאוג שלא יקצצו אותם.
לפני הבחירות היה דיבור לקצץ קצבאות לילד שישי ומעלה
ודאי שזה יהיה טוב להרבה משפחות. אך כדי שזה יהיה תועלתי צריך לחלק את זה בצורה שווה - לפי הכנסה לנפש ולפי מצב כלכלי סוציאלי של כל משפחה ומשפחה. כמו שעושים בהנחות לארנונה לתמ"ת ועוד.האם לדעתכם הנציגים החרדים צריכים לדרוש את החזרת קצבאות הילדים ?
מה דעתכם ?
מה היה?ומה היה לפני עשרים שנה
למה היום זה לא יכול להיות
בינתיים ראיתי שרק גברים מביעים דעה
תשאלו נשים שצריכות במצבים מיוחדים לעבוד
מה דעתן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: